Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη μου θυμιζει την δικια μας "επιστημονα της NASA" την Ελενη Αντωνιαδου που εφτιαχνε τεχνητες τραχειες, που εκπαιδευε κοσμο στην NASA και ολα αυτα στο μυαλο της μονο. Τα ελληνικα ΜΜΕ παγκοσμιος γνωστα για την ερευνητικη τους δεινοτητα την καλουσαν σε συνεντευξεις και δεχοντουσαν οτι αυτη τους ελεγε.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/09/16/eleni-antoniadoy/

• Like 14
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ολοι επικροτουν βλεπω, γιατι ομως; Η κοπελα ηθελε να εκφραστει ελευθερα τις ιδεες της και ο κοσμος της εδινε λεφτα.

Τελικα μας πειτε πως πρεπει να υπαρχει καποιο οριο και ο καθενας να ειναι υπευθυνος για τα λογια και τις πραξεις του;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, asmilon είπε

Ολοι επικροτουν βλεπω, γιατι ομως; Η κοπελα ηθελε να εκφραστει ελευθερα τις ιδεες της και ο κοσμος της εδινε λεφτα.

Τελικα μας πειτε πως πρεπει να υπαρχει καποιο οριο και ο καθενας να ειναι υπευθυνος για τα λογια και τις πραξεις του;

περιπου τα ιδια γραφονται και στο νημα για την black friday. καλως ειναι μουφα οι προσφορες αφου δεν ειναι δουλεια της πολιτειας να προστατεψει τους "χαζούς" που τους πιανουν κορόιδο. Εδω αραγε γιατι υπαρχει θεμα? Πούλησε φουμαρα, καποιοι την πιστεψαν, εχασαν λεφτα, καλα να παθουν, η ζωη συνεχιζεται. Ετσι δεν ειναι οι επενδυσεις? Εχει ρισκο. Ας προσεχαν που εδιναν τα λεφτα τους.

Μάλλον η διαφορά ειναι οτι δεν επιτρέπεται να κλέβεις απο κλέφτες επενδυτες. μονο απλό κοσμο. 

• Like 10
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

περιπου τα ιδια γραφονται και στο νημα για την black friday. καλως ειναι μουφα οι προσφορες αφου δεν ειναι δουλεια της πολιτειας να προστατεψει τους "χαζούς" που τους πιανουν κορόιδο. Εδω αραγε γιατι υπαρχει θεμα? Πούλησε φουμαρα, καποιοι την πιστεψαν, εχασαν λεφτα, καλα να παθουν, η ζωη συνεχιζεται. Ετσι δεν ειναι οι επενδυσεις? Εχει ρισκο. Ας προσεχαν που εδιναν τα λεφτα τους.

Μάλλον η διαφορά ειναι οτι δεν επιτρέπεται να κλέβεις απο κλέφτες επενδυτες. μονο απλό κοσμο. 

Έθεσε κόσμο που χρησιμοποίησε τη "τεχνολογία" της σε κίνδυνο και εξαπάτησε επενδυτές (μεγάλους και μαρίδα).

Συν κάποια άλλα στο ενδιάμεσο...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CoffeeDrink10 είπε

Και τι μας το λέτε ρε παιδιά, να της στείλουμε τσιγάρα; Απο τη φωνή καταλαβαίνεις οτι καπνίζει τρία πακέτα τη μέρα.

Και η φωνή της προσποιητή είναι για να "της δίνει κύρος".

• Like 3
Δημοσ.

να φαω εγω 121.000.000 και να μου βαλουν 11 χρονια φυλακη. εκ των οποιων θα εκτουσα 5?6? και μετα να εβγαινα να κανω οτι θελω με τα 121? δεν κακο σεναριο! αχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, toylis είπε

να φαω εγω 121.000.000 και να μου βαλουν 11 χρονια φυλακη. εκ των οποιων θα εκτουσα 5?6? και μετα να εβγαινα να κανω οτι θελω με τα 121? δεν κακο σεναριο! αχαχαχα

Ανάλογα με ποιον θα κάνεις φυλακή και πόσο θα σου κοστίσει η ψυχοθεραπεία όταν βγεις.

(Αλλά μεταξύ μας, για 121Μ, ας πάει το παλιάμπελο, σάμπως που φυλάμε τον ποπό μας τί καταλάβαμε...;)

33xgq1gzxbr21.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ναι αλλά σε κάνει παράλληλα να τη συμπάθειες

το ιδιο γινεται με ολες τις σειρες/ντοκυμαντερ με διαφορους κακοποιους(βλ νετφλιξ). Ο αλλος μπορει να εχει ξεκληρισει 25 οικογενειες και το κοινο θα τον συμπαθησει

Επεξ/σία από geomrk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα μαλακά έπεσε η απατεώνισσα. Όπως και στην περίπτωση του FTX οι ίδιοι λομπίστες και πολιτικοί από πίσω. Ευτυχώς για αυτούς είχαν Plan B και μας πάσαραν το PCR. Η βιοϋγειονομική δικτατορία μόλις τώρα άρχισε...

Επεξ/σία από galacticusx
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 4
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...