ntinosterpsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχω φτιάξει ένα eshop και θέλω να συνδέσω το epos της Πειραιώς. Η Πειραιώς μου έχει στείλει τα στοιχεία για τις δοκιμαστικές πληρωμές αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Θέλει να εκτελέσω 8 σενάρια και να τους στείλω κάποια στοιχεία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ
WebDevGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Θα πρότεινα να μας πεις πρώτα τα βασικά. Σε ποιά πλατφόρμα είναι το eshop; Συνήθως η περισσότερες πλατφόρμες eshop έχουν έτοιμες λύσεις που απλά βαζεις του κωδικούς σου.
ntinosterpsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Το έχω στήσει σε WordPress και χρησιμοποιώ woocommerce και Piraeus bank woocommerce payment gateway για plug in απο papaki. Μου έχουν στείλει την τεστ κάρτα και τώρα θέλουν να κάνω δοκιμή σε 8 σενάρια συναλλαγών.
vngls7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, ntinosterpsis said: Το έχω στήσει σε WordPress και χρησιμοποιώ woocommerce και Piraeus bank woocommerce payment gateway για plug in απο papaki. Μου έχουν στείλει την τεστ κάρτα και τώρα θέλουν να κάνω δοκιμή σε 8 σενάρια συναλλαγών. Κάνεις τα 8 test (σου έχουν στείλει τι στοιχεία κάρτας να βάλεις για κάθε ένα τεστ και τι πρέπει να σου βγάζει σε κάθε περίπτωση) και αν είναι όλα οκ τους στέλνεις ότι όλα είναι οκ. Δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να ελέγχει το αν έκανες ή όχι σωστά τα test, θα σου πρότεινα να το ελέγξεις σωστά γιατί θα το βρεις μπροστά σου.
ntinosterpsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, vngls7 είπε Κάνεις τα 8 test (σου έχουν στείλει τι στοιχεία κάρτας να βάλεις για κάθε ένα τεστ και τι πρέπει να σου βγάζει σε κάθε περίπτωση) και αν είναι όλα οκ τους στέλνεις ότι όλα είναι οκ. Δεν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να ελέγχει το αν έκανες ή όχι σωστά τα test, θα σου πρότεινα να το ελέγξεις σωστά γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Άρα, απλά θα κάνω τις συναλλαγές με τα στοιχεία και τέλος; Αν κατάλαβα καλά θέλει να τους στείλω για κάθε τεστ και κάτι στοιχεία. Αυτές τις τιμές που μου λέει εδώ που θα τις δω;
vngls7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 12 minutes ago, ntinosterpsis said: Άρα, απλά θα κάνω τις συναλλαγές με τα στοιχεία και τέλος; Αν κατάλαβα καλά θέλει να τους στείλω για κάθε τεστ και κάτι στοιχεία. Αυτές τις τιμές που μου λέει εδώ που θα τις δω; Στα url της επιστροφής από το περιβάλλον της τράπεζας, αυτά πρέπει να τους στείλεις για κάθε περίπτωση. Και στην Πειραιώς χρειάζεται να τους δηλώσεις και την ip του σέρβερ για να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.
ntinosterpsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, vngls7 είπε Στα url της επιστροφής από το περιβάλλον της τράπεζας, αυτά πρέπει να τους στείλεις για κάθε περίπτωση. Και στην Πειραιώς χρειάζεται να τους δηλώσεις και την ip του σέρβερ για να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Η επιστροφή γίνεται στο site μου, όπου μου λέει αν ολοκληρώθηκε η παραγγελία ή απορρίφθηκε. Εγώ πρέπει να κάνω αντιγραφή το url από την τελική σελίδα όπου μου λέει αν πέτυχε ή όχι η συναλλαγή;
ntinosterpsis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 19/11/2022 στις 8:18 ΜΜ, vngls7 είπε Στα url της επιστροφής από το περιβάλλον της τράπεζας, αυτά πρέπει να τους στείλεις για κάθε περίπτωση. Και στην Πειραιώς χρειάζεται να τους δηλώσεις και την ip του σέρβερ για να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Καλημέρα Όταν κάνω το test case, σαν αποτέλεσμα παίρνω μετά την συναλλαγή αυτό το λινκ https://xxxx.gr/checkout/order-received/921/?key=wc_order_nU9fArtgorj59. Δε μπορώ να καταλάβω που θα βρω τα λινκ που ζητάνε.
Λύση vngls7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 9 hours ago, ntinosterpsis said: Καλημέρα Όταν κάνω το test case, σαν αποτέλεσμα παίρνω μετά την συναλλαγή αυτό το λινκ https://xxxx.gr/checkout/order-received/921/?key=wc_order_nU9fArtgorj59. Δε μπορώ να καταλάβω που θα βρω τα λινκ που ζητάνε. Στη σελίδα που σεταρεις το plugin τα παιδιά που φτιάξανε το plugin σου έχουν πάνω πάνω όλα τα link που σου χρειάζονται. Επίσης έχεις όλα τα url που σου γυρνάει το κάθε τέστ. Τους τα στέλνεις όλα και είσαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα