Προς το περιεχόμενο

Αγορά 200 ευρώ

spirosoupia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Fotia είπε

Αν εχεις παλιο φορτιστή ,η αργη φόρτιση ειναι η καλυτερη για την μπαταρία του κινητού .

Την μπαταρία θα την αλλάξεις έτσι κ αλλιώς φίλτατε, στα 3 η στα 4 χρόνια ασχέτως αν κάνεις σουπερ γρήγορη η σούπερ αργή φόρτιση. Το 1+ Nord της υπογραφής 2 χρόνια και 3 μήνες με τον 30αρη φορτιστή με σχεδόν ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ φόρτιση (την οποία το κινητό κόβει απο μόνο του στο 80% όταν εμαθε οτι το βαζω πχ πριν κοιμηθω και εχω ξυπνητήρι στις 7 θα το φορτίσει πληρως μέχρι τις 6), η μπαταρία έχει πέσει 2-3 κλικ (το έχω γράψει και σε άλλο θέμα) αλλά δεν ειναι για πέταμα.

6 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Παιδιά για το Vivo Y35 https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-vivo-y35-256gb-dual-sim-starlit-blue/1730873 έχουμε εικόνα? Αξίζει ? 

Ευχαριστώ πολύ

Το έχω πιάσει στα χέρια μου και μπορώ να πω για την τιμή του είναι αρκετά καλό με αυτά που προσφέρει, η οθόνη του για LCD είναι τρομερή με τα χρώματα που προσφέρει, φυσικά δεν έιναι επιπέδου amoled/oled. Απο κάμερες μην περιμένεις να σου πέσει το σαγόνι ΑΛΛΑ την δουλειά τους την κάνουν και με το παραπάνω. Στα + που βλέπω εγω τα 256 γιγα, εχει και ζελατίνα προστασίας στην οθονη εργοστασιακά εφαρμοσμένη. Νομίζω όμως οτι φόρτιση εχει στα 18βατ και οχι στα 44 που γράφουν, μπορεί να το μπερδεύω με τα Υ22.

Επεξ/σία από Xristaras12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...