blackpele Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαγκες γραφτηκα στο προγραμμα Dynamic του workenter.gr, αλλα θα προτιμουσα λιγα παραπανω τεστ. Εχετε καμια ιδεα για το παρακατω προγραμμα, αν και λειπουν τα τεστ γενικων γνωσεων. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Προετοιμασία - Test Dimosiou Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από blackpele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μια ερώτηση σχετικά με την αίτηση. Εάν πέρα από το πτυχίο μου προσθέσω και τον κωδικό για όλα τα πτυχία (διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών) στις ειδικότητες, πρέπει να προσθέσω και τον αντίστοιχο κωδικό στους τίτλους σπουδών; Ή αρκεί να υπάρχει μόνο ένας τίτλος σπουδών (δηλαδή το πτυχίο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ncrp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, SciManiac είπε Μια ερώτηση σχετικά με την αίτηση. Εάν πέρα από το πτυχίο μου προσθέσω και τον κωδικό για όλα τα πτυχία (διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών) στις ειδικότητες, πρέπει να προσθέσω και τον αντίστοιχο κωδικό στους τίτλους σπουδών; Ή αρκεί να υπάρχει μόνο ένας τίτλος σπουδών (δηλαδή το πτυχίο); Ναι, πρέπει να προσθέσεις: Στην κατηγορία ΠΕ, για την θέση 407, τον κωδικό πτυχίου «109» Στην κατηγορία ΤΕ, για την θέση 407, τον κωδικό πτυχίου «207» 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, ncrp είπε Ναι, πρέπει να προσθέσεις: Στην κατηγορία ΠΕ, για την θέση 407, τον κωδικό πτυχίου «109» Στην κατηγορία ΤΕ, για την θέση 407, τον κωδικό πτυχίου «207» που αναφέρεται το συγκεκριμένο; εγώ έβαλα και τον γενικό κωδικό στις ειδικότητες (εκτός από τον κωδικό θέσεων του πτυχίου μου) και σαν πτυχία μόνο της ειδικότητάς μου και δεν μου έβγαλε κάποιο σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpele Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαγκες εγω εβαλα και τις δυο κατηγοριες που μου δυναται να επιλεξω και απλα συμπληρωσα το κωδικο του πτυχιου μου.... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από blackpele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, στο παρά πέντε (από ό,τι είδα δώθηκε παράταση μέχρι αύριο) το σκέφτομαι μήπως κάνω κι εγώ αίτηση. Το θέμα είναι ότι το πτυχίο μου είναι πτυχίο μαθηματικών (και έχω ένα MSc σε Computer Science από Αγγλία το οποίο και έχω αναγνωρίσει στο ΔΟΑΤΑΠ). ΠΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ δεν βλέπω στην στήλη ΚΛΑΔΟΙ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, κάνοντας search με keyword "μαθηματικών" έχει βέβαια σε άλλους κλάδους κάποια σχετικά, όπως πχ στο ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (που γράφει "Μαθηματικών Εισαγωγική Κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών") αλλά να υποθέσω ότι είναι εντελώς διαφορετικοί τίτλοι σπουδών; Γενικά μπορώ να βάλω σε κάποιον κλάδο με βάση τα πτυχία μου; Ή πάω μόνο για το γενικό "ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ/ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ" που αν κατάλαβα καλά μπορούν να βάλουν όλοι όσοι έχουν ένα πτυχίο ΑΕΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sthenelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 1/12/2022 στις 9:01 ΠΜ, skoulas είπε Η λογική λέει ότι μπλοφάρουν...ΔΕΝ έχουμε όλοι static IP για να μπορούν να ζητάνε κάτι τέτοιο αλλά anyway...προφανώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το διαπιστώσει... Προσωπικά μάλλον θα περιοριστώ στο διάβασμα με ότι βιβλία βρω/αντέχει η τσέπη μου...Για "μαθήματα" θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... Σε αναζήτηση που έκανα είδα αυτά. Μου είπαν 75euro + μεταφορικά αλλά θα είναι διαθέσιμα σε βιβλιοπωλεία από την επόμενη εβδομάδα. Για τα "μαθήματα" ζητάνε 1300euro και είναι χωρίς ασύγχρονη εκπαίδευση. Αν βρει κάποιος κάτι άλλο ας γράψει. Πηρα το 3ο βιβλιο της σειρας, δεν εχουν θεωρια.... μονο πολλαπλής επιλογής! Δεν με καλύπτει προσωπικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter12345 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, όσους παρακολουθούν κάποιο φροντιστήριο για την προετοιμασία τους, ποιά είναι η εμπειρία τους με το φρονιστήριο της επιλογής τους. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 6:30 ΜΜ, sthenelos είπε Πηρα το 3ο βιβλιο της σειρας, δεν εχουν θεωρια.... μονο πολλαπλής επιλογής! Δεν με καλύπτει προσωπικα Αυτά τα βιβλία είναι περισσότερο για να δεις πόσο έτοιμος είσαι και να καλύψεις τυχόν κενά. Ένα αντίστοιχο που έχω για τις γλωσσικές δεξιότητες με καλύπτει πάντως γιατί πιάνω γύρω στο 80%, οπότε μετά βλέπω τα λάθη και αυτά για τα οποία είχα αμφιβολίες (πχ διαφορά άρω-αίρω) και ψάχνω στο google πληροφορίες τις οποίες σημειώνω σε ένα τετράδιο και "δημιουργώ" ύλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bfc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 5:55 ΠΜ, blackpele είπε Μαγκες εγω εβαλα και τις δυο κατηγοριες που μου δυναται να επιλεξω και απλα συμπληρωσα το κωδικο του πτυχιου μου.... Δεν είναι λάθος. Η προκήρυξη λέει ότι με τον κωδικό του πτυχίου που συμμετέχεις στον διαγωνισμό μπορείς επιδιώξεις θέσεις για την κατηγορία 407 με τον ίδιο κωδικό πτυχίου. Αλλά και όσοι έβαλαν και τον έξτρα κωδικό για όλα τα πτυχία 109 ούτε αυτό είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yoannzisis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Αν ενδιαφέρεται κάποιος διαθέτω σημειώσεις από φροντιστήρια για να μοιραστούμε τα έξοδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perfel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από perfel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perfel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/2/2023 στις 1:05 ΜΜ, perfel είπε Καλή επιτυχία σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία? Καλή επιτυχία ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, alan2 είπε θα υπάρχει αρνητική βαθμολογία? Καλή επιτυχία ! Aγνωστο μεχρι σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα