Προς το περιεχόμενο

ΑΣΕΠ γραπτος διαγωνισμός 2Γ/2022

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Markos_karamouzos@skoulas@N7_Trainer@@zouve@@dstelios

Τελικά δεν παίζει παιδιά να συνδεθεί παραπάνω από ένα άτομο δυστυχώς.....σε μπλοκάρουν για πλάκα και έβγαλαν έκτακτη ανακοίνωση κιόλας ότι από σήμερα θα ξεκινήσει να πέφτει μπλοκάρισμα κανονικά.  Σκεφτείτε ότι αν συνδεθείς εσύ ο ίδιος από άλλο σημείο π.χ. από το κινητό σου ενδέχεται να φας μπλοκάρισμα δηλαδή είναι λίγο τραγικοί οι τύποι. Και για να σε ξεμπλοκάρουν θα χρειάζεται κάθε φορά περίπου 4-5 εργάσιμες μέρες και το κάθε αίτημα θα εξετάζεται κατά περίπτωση.

Επομένως, αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει ο καθένας να αγοράσει μόνος του ξεχωριστό λογαριασμό και να μπαίνει από συγκεκριμένη IP και τοποθεσία για να μην έχεις θέματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, nsourligas91 είπε

Τελικά δεν παίζει παιδιά να συνδεθεί παραπάνω από ένα άτομο δυστυχώς.....σε μπλοκάρουν για πλάκα και έβγαλαν έκτακτη ανακοίνωση κιόλας ότι από σήμερα θα ξεκινήσει να πέφτει μπλοκάρισμα κανονικά.  Σκεφτείτε ότι αν συνδεθείς εσύ ο ίδιος από άλλο σημείο π.χ. από το κινητό σου ενδέχεται να φας μπλοκάρισμα δηλαδή είναι λίγο τραγικοί οι τύποι. Και για να σε ξεμπλοκάρουν θα χρειάζεται κάθε φορά περίπου 4-5 εργάσιμες μέρες και το κάθε αίτημα θα εξετάζεται κατά περίπτωση.

Επομένως, αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει ο καθένας να αγοράσει μόνος του ξεχωριστό λογαριασμό και να μπαίνει από συγκεκριμένη IP και τοποθεσία για να μην έχεις θέματα.

Κατάλαβα, λογικό το βρίσκω από μέρους τους. Μήπως οι σημειώσεις που προσφέρουν, ειδικά σε θέματα που αφορούν γενικές γνώσεις, είναι σε μορφή pdf, οπότε να συμμετέχουμε οικονομικά και να μας τις δώσεις;

16 λεπτά πριν, N7_Trainer είπε

Κατάλαβα, λογικό το βρίσκω από μέρους τους. Μήπως οι σημειώσεις που προσφέρουν, ειδικά σε θέματα που αφορούν γενικές γνώσεις, είναι σε μορφή pdf, οπότε να συμμετέχουμε οικονομικά και να μας τις δώσεις;

Δυστυχώς δεν είναι τίποτα σε μορφή pdf ή οτιδήποτε άλλο που να μπορεί να κατεβαίνει.....όλα τα βλέπεις αποκλειστικά πάνω στην πλατφόρμα.

1 λεπτό πριν, nsourligas91 είπε

Δυστυχώς δεν είναι τίποτα σε μορφή pdf ή οτιδήποτε άλλο που να μπορεί να κατεβαίνει.....όλα τα βλέπεις αποκλειστικά πάνω στην πλατφόρμα.

Κατάλαβα, σ' ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

43 λεπτά πριν, nsourligas91 είπε

Τώρα μόλις διάβασα όλο το νήμα και είδα αυτό που αναφέρεις... Όντως κάποιος τρόπος για να περιοριστούμε θα υπήρχε αλλά κάτι θα βρεθεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nsourligas91 είπε

Η λογική λέει ότι μπλοφάρουν...ΔΕΝ έχουμε όλοι static IP για να μπορούν να ζητάνε κάτι τέτοιο αλλά anyway...προφανώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το διαπιστώσει... Προσωπικά μάλλον θα περιοριστώ στο διάβασμα με ότι βιβλία βρω/αντέχει η τσέπη μου...Για "μαθήματα" θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...

Σε αναζήτηση που έκανα είδα αυτά. Μου είπαν 75euro + μεταφορικά αλλά θα είναι διαθέσιμα σε βιβλιοπωλεία από την επόμενη εβδομάδα. Για τα "μαθήματα" ζητάνε 1300euro και είναι χωρίς ασύγχρονη εκπαίδευση. Αν βρει κάποιος κάτι άλλο ας γράψει.

Επεξ/σία από skoulas
  • Like 3

ψαχνω και εγω για βιβλία η φροντιστήριο μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? επίσης αφου τα βιντεο είναι σε πλατφόρμα και καταγράφονται υπάρχουν προγράμματα που βιντεοσκοπούν ότι παίζεται στην οθόνη οποτε ?

3 ώρες πριν, skoulas είπε

Η λογική λέει ότι μπλοφάρουν...ΔΕΝ έχουμε όλοι static IP για να μπορούν να ζητάνε κάτι τέτοιο αλλά anyway...προφανώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το διαπιστώσει... Προσωπικά μάλλον θα περιοριστώ στο διάβασμα με ότι βιβλία βρω/αντέχει η τσέπη μου...Για "μαθήματα" θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...

Σε αναζήτηση που έκανα είδα αυτά. Μου είπαν 75euro + μεταφορικά αλλά θα είναι διαθέσιμα σε βιβλιοπωλεία από την επόμενη εβδομάδα. Για τα "μαθήματα" ζητάνε 1300euro και είναι χωρίς ασύγχρονη εκπαίδευση. Αν βρει κάποιος κάτι άλλο ας γράψει.

Βασικά δεν έχω βρει βιβλία που να σε προετοιμάζουν για το 1ο μέρος της εξέτασης, για το Γενικό Γνωστικό Περιεχόμενο που είναι το Σύνταγμα, Δικαιώματα, κτλ Φαντάζομαι θα βγουν οσονούπω.

• Like 1

23 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Βασικά δεν έχω βρει βιβλία που να σε προετοιμάζουν για το 1ο μέρος της εξέτασης, για το Γενικό Γνωστικό Περιεχόμενο που είναι το Σύνταγμα, Δικαιώματα, κτλ Φαντάζομαι θα βγουν οσονούπω.

https://www.politeianet.gr/books/9789607591240-eleutheriadis-iak-antonis-sugchroni-pena-politikoi-thesmoi-kai-organosi-tou-kratous-83623?gclid=Cj0KCQiA4aacBhCUARIsAI55maGPlEMZmpzBH1Sw2ENNrY2z8JdAJha2t7gudduRk5TEWhWrgtRlkBoaAiQQEALw_wcB

δεν εχω βρει καποιο πιο σχετικό μπορει καν να μη βγαλουν γιαυτο το πεδιο ενα συνοπτικό σύγγραμμα 🤔🙃

Στις 30/11/2022 στις 5:51 ΜΜ, dstelios είπε

Τελικά προχώρησα πριν λίγο και εγώ μόνος σε αγορά … 

υπόψιν σήμερα λήγει η προσφορά που έχουν στα 400 ευρώ .

σε ποιο πήγατε αν επιτρέπετε?? εγώ βρηκα με 550ε στο golearn,

1 ώρα πριν, LILITH7 είπε

https://www.politeianet.gr/books/9789607591240-eleutheriadis-iak-antonis-sugchroni-pena-politikoi-thesmoi-kai-organosi-tou-kratous-83623?gclid=Cj0KCQiA4aacBhCUARIsAI55maGPlEMZmpzBH1Sw2ENNrY2z8JdAJha2t7gudduRk5TEWhWrgtRlkBoaAiQQEALw_wcB

δεν εχω βρει καποιο πιο σχετικό μπορει καν να μη βγαλουν γιαυτο το πεδιο ενα συνοπτικό σύγγραμμα 🤔🙃

400 ευρώ golearn, είχε προσφορά για πληρωμή μέχρι 30/11

3 ώρες πριν, LILITH7 είπε

Μπα, εγώ θα πιάσω το ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΚΑΙΟ της Β Λυκείου καθώς και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ Λυκείου που υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτυο. Αφού τα βγάλω αυτά, σε κανα μήνα από τώρα, θα δω τι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τότε, ως πιο εξειδικευμένο για επιπλέον διάβασμα,

Και φυσικά θα πάρω ξεχωριστά βιβλία για τις γλωσσικές και μαθητικές δεξιότητες που αυτή τη στιγμή κάνουν 15-20€ έκαστο και θεωρώ ότι σε προετοιμάζουν επαρκώς για το κομμάτι αυτό.

Θεωρώ υπερτιμημένες τις τιμές στις διάφορες πλατφόρμες. Με καλό προσωπικό διάβασμα, με το άφθονο υλικό που προσφέρει το διαδίκτυο (και θα προσφερθεί ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός και αρχίσουν να διαρρέουν σημειώσεις) και 2-3 βιβλία καλύπτεται η ύλη κι από κει και πέρα είναι θέμα του καθενός πόσο καλά θα γράψει.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα, έκανε κάποιος ήδη την αίτηση για τον διαγωνισμό στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ?  Να ρωτήσω το εξής, όσοι έχετε δικαίωμα να συμπεριλάβετε και τον κωδικό θέσης 407, τον προσθέσατε στο πεδίο Τίτλοι Σπουδών? Αν ναι, έτος κτήσης βάλατε το έτος του αρχικού πτυχίου σας?1555837269_Screenshot2022-12-06at12-44-43eidikotita_asep.jpg(JPEG1000620).png.6500ae4427f6eb1d1931f34d54648487.png

4 λεπτά πριν, lektikos είπε

Καλησπέρα, έκανε κάποιος ήδη την αίτηση για τον διαγωνισμό στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ?  Να ρωτήσω το εξής, όσοι έχετε δικαίωμα να συμπεριλάβετε και τον κωδικό θέσης 407, τον προσθέσατε στο πεδίο Τίτλοι Σπουδών? Αν ναι, έτος κτήσης βάλατε το έτος του αρχικού πτυχίου σας?1555837269_Screenshot2022-12-06at12-44-43eidikotita_asep.jpg(JPEG1000620).png.6500ae4427f6eb1d1931f34d54648487.png

Επίσης, στο πεδίο ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, πρέπει να προστεθεί ο κωδικός407?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...