hammerd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Εδω και καμια εβδομαδα μου τα βγαζει σε καθε boot... Ετρεξα sfc /scannow βρηκε κατι και τα εφτιαξε αλλα αυτα παραμενουν.
mphxths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Αυτο το c:\windows\system32\y1hbhesw.uvw , δεν μου φαινεται και πολυ ωραιο. Για ιους/malwares εχεις τσεκαρει τελευταια ?
mphxths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, BadBoy είπε Έχεις εγκαταστήσει το 3ds Max; Η καταληξη ειναι αρχειου του 3ds max , αλλα δεν νομιζω οτι ριχνει αρχεια στο c:\windows\system32. Ισως να εβαλε καποιο addon/extension/whatever του 3ds max που προσπαθει να τρεξει καποιες διεργασιες στο background και αποτυγχανει ? Μονο ο ιδιος ξερει τι εχει κανει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από mphxths
Λύση hammerd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 δεν εχω βαλει καποιο 3ds max, θα τρεξω κατι για ιους malware και επανερχομαι... ετρεξα kaspersky virus removal tool και ολα οκ !
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μάλλον κάποιο leftover από κάποιον ιό θα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα