Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε μία από τις τελευταίες τηλεοράσεις της Samsung για να δοκιμάσετε τις εφαρμογές streaming παιχνιδιών από το cloud με τις αντίστοιχες υπηρεσίες που υπάρχουν στην αγορά. 

Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών θα κάνει διαθέσιμες γνωστές gaming cloud εφαρμογές όπως το Xbox Gaming Cloud και GeForce Now σε συμβατές τηλεοράσεις του 2021 ήδη από την επόμενη εβδομάδα. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2021, από την εισαγωγική σειρά AU7000 μέχρι τις ναυαρχίδες με 8K ανάλυση όπως την QN900. Μέχρι το τέλος του έτους, όλοι οι κάτοχοι των παρακάτω μοντέλων, θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming αναφέρει η Samsung. Όμως στα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις μεμονωμένες εφαρμογές των Xbox Cloud Gaming, GeForce Now κ.α, και όχι στο πλήρες Gaming Hub κάτι που θα ισχύει μόνο για τα μοντέλα Q70A, AU8000, QN90A (98 ιντσών) και Q60A (32 ιντσών).

Τα μοντέλα είναι τα εξής:

• AU7000
  • AU8000
  • AU9000
  • Q50
  • Q60
  • Q70
  • Q95
  • QN700
  • QN800
  • QN850
  • QN900
  • LS03A
  • WS1A

Ακόμα θα είναι εφικτή η δυνατότητα streaming παιχνιδιών σε 4K ανάλυση. Η Samsung αναφέρει ότι αυτό θα γίνεται μόνο μέσω της υπηρεσίας GeForce Now της Nvidia που υποστηρίζει streaming σε 4K στα μοντέλα του 2022 και σε "επιλεγμένες" τηλεοράσεις του 2021. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, θα χρειαστείτε τη συνδρομή GeForce Now RTX 3080 για να έχετε πρόσβαση στην υψηλότερη ανάλυση, όμως μπορεί να αξίζει τον κόπο αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας ως υποκατάστατο ενός high-end gaming PC.

Η Samsung ελπίζει ακόμα ότι κάποιες προσφορές γύρω από το gaming θα σας ενθαρρύνουν να αγοράσετε κάποιο από τα νεότερα μοντέλα της. Μια προωθητική ενέργεια που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους στις ΗΠΑ, προσφέρει τόσο ένα δωρεάν χειριστήριο Xbox όσο και τρεις μήνες Xbox Game Pass Ultimate όταν αγοράζετε τα μοντέλα QN85B, QN90B, QN95B, QN800B, QN850B, QN900B ή S95B. Μόνο το δωρεάν τρίμηνο στο Xbox Game Pass είναι διαθέσιμο αν αγοράσετε μια τηλεόραση Q60B ή Q80B.

Η γκάμα των gaming cloud υπηρεσιών που υποστηρίζει η Samsung μέσω του Gaming Hub επεκτείνεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Η συλλογή του Antstream Arcade με περίπου 1.500 κλασικά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμη για streaming το 2023, όπως και οι πάνω από 500 φιλικοί προς την οικογένεια τίτλοι του Blacknut. Πιθανότατα δεν θα είναι τόσο ελκυστικές όσο οι μεγάλες υπηρεσίες όπως το Xbox Cloud Gaming, το GeForce Now και το Luna της Amazon. Αναμενόμενα, στις διαθέσιμες υπηρεσίες δεν βρίσκεται το Google Stadia το οποίο ανακοίνωσε τον τερματισμό της λειτουργίας του, αυτό τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Οι τηλεοράσεις της Samsung πρέπει να βάλουν Android. Αλλιώς ένα TV box είναι πολύ ανώτερη λύση. 

Εγώ δυστυχώς έχω κουμπώσει το Xiaomi από κάτω για να έχω YouTube χωρίς διαφημίσεις, καθώς δεν τις αντέχω.

Αλλά στις λοιπές εφαρμογές της νομίζω ότι είναι μια χαρά όπως και στο ότι διαβάζει μια χαρά αρχεία βίντεο από το δίκτυο του σπιτιού με τους υπότιτλους της και τα όλα της.

Η δικιά μου q60 είναι του 2020 αν θυμάμαι σωστά άρα δεν θα με πιάσει το μέτρο.

Πάντως όσο ικανοποιημένος και να είμαι από την Samsung τηλεόραση μου, επόμενη smart χωρίς android δεν παίζει

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Κυκλοφορούν πλέον υψηλής τεχνολογίας τηλεοράσεις που δεν είναι smart; Να έχουν όλες τις εξόδους όμως. Εγώ έχω ακόμα μια bravia του 2009 και έχω συνδέσει το android tv της Google που έχει και τηλεκοντρόλ. Δεν την αλλάζω μέχρι να πεθάνει. Ανησυχώ γιατί βλέπω φίλους με smart να έχουν τα θέματά τους με τις smart τηλεόρασεις τους. Άλλος δεν έχει υπότιτλους, άλλος δεν μπορεί να κατεβάσει ότι θέλει κτλ. 

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εγώ δυστυχώς έχω κουμπώσει το Xiaomi από κάτω για να έχω YouTube χωρίς διαφημίσεις, καθώς δεν τις αντέχω.

Αλλά στις λοιπές εφαρμογές της νομίζω ότι είναι μια χαρά όπως και στο ότι διαβάζει μια χαρά αρχεία βίντεο από το δίκτυο του σπιτιού με τους υπότιτλους της και τα όλα της.

Η δικιά μου q60 είναι του 2020 αν θυμάμαι σωστά άρα δεν θα με πιάσει το μέτρο.

Πάντως όσο ικανοποιημένος και να είμαι από την Samsung τηλεόραση μου, επόμενη smart χωρίς android δεν παίζει

Ποιο Xiaomi? Ούτε η δική μου έχει αντροιντ. Τον Brave Browser έχεις για YouTube χωρίς διαφημίσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Ποιο Xiaomi? Ούτε η δική μου έχει αντροιντ. Τον Brave Browser έχεις για YouTube χωρίς διαφημίσεις; 

Το mi box s και για yt έχω το smarttube που είναι μια χαρά τις κόβει όλες όπως και τα σημεία που μιλάνε για χορηγούς, όπως και το vanced στα κινητά.

Βάζεις έναν browser ώστε να κατεβάσεις την εφαρμογή από το site τους και στη συνέχεια εγκαθιστας.

Και το login στο λογαριασμό σου για τα κανάλια και το ιστορικό σου τα κάνεις όπως και στην κανονική εφαρμογή του yt για αντίστοιχες συσκευές βάζεις το κωδικό από το κινητό σου.

Είναι πολύ καλή λύση που λογικά θα αφού λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή με android tv. Με το tizen παίρνει τα 3 κι εγώ προσωπικά συνδρομή στο yt δεν θα πλήρωνα ποτέ

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html?from=best_sellers_tag

Screenshot_2022-11-19-14-22-32-900-edit_com.google.android.apps.photos.jpg

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
23 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Κυκλοφορούν πλέον υψηλής τεχνολογίας τηλεοράσεις που δεν είναι smart; Να έχουν όλες τις εξόδους όμως. Εγώ έχω ακόμα μια bravia του 2009 και έχω συνδέσει το android tv της Google που έχει και τηλεκοντρόλ. Δεν την αλλάζω μέχρι να πεθάνει. Ανησυχώ γιατί βλέπω φίλους με smart να έχουν τα θέματά τους με τις smart τηλεόρασεις τους. Άλλος δεν έχει υπότιτλους, άλλος δεν μπορεί να κατεβάσει ότι θέλει κτλ. 

Τι 2009? Έχεις ιδέα πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία από τότε; 720p TV, άντε 1080p άμα πλήρωσες premium τότε. Επίσης έχει δει Μουντιάλ του 2010, 2014, 2018 και 2022?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Τι 2009? Έχεις ιδέα πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία από τότε; 720p TV, άντε 1080p άμα πλήρωσες premium τότε. Επίσης έχει δει Μουντιάλ του 2010, 2014, 2018 και 2022?

1080p είναι. Ξέρω πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία ασφαλώς. Το ερώτημα μου ήταν αν κυκλοφορούν πλέον τηλεοράσεις 4Κ πχ. που δεν είναι smart.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...