bahamut zero Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 το panel πώς είναι σε σκοτεινό δωμάτιο και μάυρο φόντο; backlight bleeding? clouding? Με ενδιαφέρει κι εμένα η C635 σε 65ρα
giokspy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδω φαίνεται μια σύγκριση της LG με την Tcs αλλά και της Hisense a7gq που είναι στην ίδια κατηγορία. Σύμφωνα με τη βαθμολογία η TCL υπερτερεί κατά πολύ. Ακόμα δε μου κάθεται καλά βέβαια που πήγα στις 50 αντί 55 άσε που με την επιστροφή από Γερμανό βγαίνει πιο φθηνά η 55αρα αλλά δεν ήθελα να μπλεξω με πιστωτικές οπότε αναγκατικα κωτσοβολος. Από σταθερότητα σύνδεσης στα 5ghz πως πάει? Γιατί με Ethernet ειναι μακρυα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από giokspy
kostasbm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, giokspy είπε Η κίνηση είναι οκ. Δοκίμασες hdr 10+? όταν παιρνει σήμα 4Κ πάει αυτόματα οτααν το έχω στο auto το σκηνικο.......δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ γιατι την εχω στο υπνοδωματιο και τα ποδοσφαιρα τα βλεπουμε στη 55αρα Σονυ αλλα θα την ψαξω περισσοτερο με τις μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα