Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TCL 43C725 ή LG 43NANO766QA?? 

Tο μπάτζετ που διαθέτω είναι 400 max(μαζί με τα μεταφορικά). Αν έχετε καποια καλύτερη λύση σε αυτα τα λεφτά, πείτε μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ίδια διλημα έχω και εγώ αλλά για την 50αρα. Η tcl p725 πρέπει να είναι πολύ καλό μοντέλο απ' ότι διαβαζω με πολύ καλό πάνελ. Οι nanocell λογικά πρέπει να έχουν καλύτερη εικόνα αλλά είναι φθηνή σειρά της lg. Γύρω στα 330€ οι 43αρες και στα 366€ οι 50αρες. Προσωπικά το android για  την tcl είναι αποτρεπτικό 

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.

TCL 43C635 η TCL 50P735. Τώρα σε πολύ καλές τιμές. Διαβάστε στο Σκρούτζ κριτικές από χρήστες. Τα μοντέλα 725 είναι περσινά με Android 11, ενώ τα 635/735 είναι φετινά με Google TV  που είναι η μετεξέλιξη του Android TV. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι κατέληξα. Τη Δευτέρα θα παραγγείλω την TCL P635 και είμαι ανάμεσα στην 50αρα και 55αρα. Για την p735 τουλάχιστον από Κωτσόβολο στα 509€ δεν αξίζει, αξίζει όμως η 725 που απ'.οτι κατάλαβα  η ουσιαστική διαφορά είναι το google tv. Αν πέσει γύρω στα 400 οκ αν και δεν ξέρω αν έχει σημαντική διαφορά από την 635.. Η διαφορά στην τιμή πάντως από 43-50 είναι μια κόρη και αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα διαστάσεων να χωράει κάπου δεν αξίζει να πάει σε 43 εκτός αν είναι για υπνοδωμάτιο. Και η διαφορά στις διαστάσεις σε σχέση με τις παλιές είναι μικρή λόγω μηδενικών περιθωρίων. Και η αδερφή μου που ήθελε 43αρα την έπεισα για 50αρα και είναι μια χαρά παρόλο που η απόσταση από τον καναπε είναι μικρή .

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.
22 ώρες πριν, CaptainChris είπε

TCL 43C635 

Στο Γερμανό τώρα στα 399 με 15%επιστροφη σου βγαίνει γύρω στα 340€ οπότε με διάφορα ότι πιο VFM σε 43''

Δημοσ.

Είναι άλλη κατηγορια . Στην ίδια κατηγορία η tcl βγάζει τη 75p735 . Τελικά εγώ παρήγγειλα την TCL 50C635. Είχε κάποια μεμονωμένα κόμματα στον Κωτσόβολο στα 450€. Δεν κατάλαβα τι παίζει με την εγγύηση. Στα site του εξωτερικού αναφέρουν 3 έτη ενώ στα ελληνικά 2ετη. Ξέρει κανείς τι ισχύει?

Δημοσ.

Mολις παρατήρησα ότι η c635 δεν έχει voice remote control. . Έτσι μου τχεται να το ακυρώσω και να πάω σε Hisense A7bg που είναι και πιο φθηνή. Δεν έχει όμως νομίζω hbbtv

Δημοσ.

πήρα προχτές την 43 qled  sto Kotso 

μέχρι στιγμής μου αρέσει και το android  ειναι καλο και γρηγορο ...για τα επιγεια δεν μπορω να σου πω γιατι δετα βλεπω αλλα τα δορυφορικα απολαυση και κυριως το

TRT 4K που ειδα παγκοσμιο κυπελλο την εναρξη ....απλα με ενθουσιασε......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πήρα προχτές την 43 qled  sto Kotso 

μέχρι στιγμής μου αρέσει και το android  ειναι καλο και γρηγορο ...για τα επιγεια δεν μπορω να σου πω γιατι δετα βλεπω αλλα τα δορυφορικα απολαυση και κυριως το

TRT 4K που ειδα παγκοσμιο κυπελλο την εναρξη ....απλα με ενθουσιασε......

Η κίνηση είναι οκ. Δοκίμασες hdr 10+?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giokspy είπε

Mολις παρατήρησα ότι η c635 δεν έχει voice remote control. . Έτσι μου τχεται να το ακυρώσω και να πάω σε Hisense A7bg που είναι και πιο φθηνή. Δεν έχει όμως νομίζω hbbtv

Eχει 2 τηλεχειριστήρια , ενα κλασσικό με νούμερα  και ενα τυπου xiaomi mi box με voice  control  (google assistant). Oποτε αν εννοείς αυτό, ναι έχει

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, giokspy είπε

Στα specs λέει απλό remote. Μιλάμε για τη c635 όχι για τη c725

Test telewizora TCL C635. Przystępny cenowo QLED z systemem Google TV

Aυτά έχει η 55C635 ,ακριβώς.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να είναι το ίδιο και στην 50αρα. Σκόπευαν να πάρω την 55αρα αλλά περισσεύει ελάχιστα από το έπιπλο tv και θα είχα μουρμουρα οπότε προτιμησα την 50αρα αφού τη βρηκα στο Κωτσόβολο στα 450€. Ξέφυγε λίγο το budget και ελπίζω να αξιζει.

Επίσης στα ελληνικά site λέει ότι έχει υβριδική tv hbbtv ενώ σε ξένα site λέει ότι δεν έχει. Στον Κωτσόβολο συγκεκριμένα αναφέρει hbbtv 2.0 2

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giokspy είπε

Ελπίζω να είναι το ίδιο και στην 50αρα. Σκόπευαν να πάρω την 55αρα αλλά περισσεύει ελάχιστα από το έπιπλο tv και θα είχα μουρμουρα οπότε προτιμησα την 50αρα αφού τη βρηκα στο Κωτσόβολο στα 450€. Ξέφυγε λίγο το budget και ελπίζω να αξιζει.

Επίσης στα ελληνικά site λέει ότι έχει υβριδική tv hbbtv ενώ σε ξένα site λέει ότι δεν έχει. Στον Κωτσόβολο συγκεκριμένα αναφέρει hbbtv 2.0 2

Έχει hbbtv και τα πόδια της εχουν 2 θέσεις να επιλέξεις ή τέρμα έξω ή πιο κοντά στη μέση 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...