Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, james01gr είπε Δεν τους είχε ξεφύγει. Μου έχει έρθει κανονικά email απο Γερμανο που γράφει πως θα υπάρχει επιστροφή 20%. Τώρα σε ποια προϊόντα, θα σπάσει μεταξύ χρεωστικων και πιστωτικών κτλ δεν ξέρω. Αύριο θα μάθουμε. Τι email ειναι αυτο; Μπορουμε να δουμε ενα σκρινσοτ απο το σημειο στο οποιο γραφει το 20 να δουμε τι λεει;
ccplz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, giorginho είπε Το κινητό σε ότι αφορά την κυκλοφορία του είναι πλέον EOL. Σε 1 χρόνο και 3 μήνες φτάνουν το EOL πλέον τα κινητά; Nα ξέρω να μείνω με το 3310 αν είναι
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Έχω γνωστό που δουλεύει σε κατάστημα, 15% θα είναι η επιστροφή, για όλες τις κάρτες της Eurobank Και ο γνωστός θα σου έλεγε να το γράψεις δημόσια πριν κυκλοφορήσει; Όχι ότι με πειράζει εμένα, απλά λέω. 1
Phoenix7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Και ο γνωστός θα σου έλεγε να το γράψεις δημόσια πριν κυκλοφορήσει; Όχι ότι με πειράζει εμένα, απλά λέω. Ναι σιγά το μυστικό του κράτους, όλοι έχουν τις ίδιες επιστροφές στην EuroBank. Αν παρακολουθείς το site του Γερμανού, είχαν βάλει ένα banner με 15% αυτές τις μέρες. Στην τελική ή 15 ή 20% θα είναι. Θεωρώ θα ακολουθήσουν όλοι το 20% στο τέλος Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Phoenix7 1
borealisnor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 15% είναι, ηρθε email σε λίγες ώρες θα ανεβει 1
samsunglife Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μένει να δούμε αν το 15% θα ισχύει: α) σε προιοντα apple και β) σε αποφορολόγηση με τιμολόγιο...
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, samsunglife είπε Μένει να δούμε αν το 15% θα ισχύει: α) σε προιοντα apple και β) σε αποφορολόγηση με τιμολόγιο... Λογικά θα ισχύει κανονικά και σε apple. Για αποφορολογηση και να μην ισχύει μπορείς να το πάρεις με τιμολόγιο όπου έτσι και αλλιώς στην εκκαθάριση θα το πάρεις πίσω το ΦΠΑ.
harisma23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Για αποφορολογηση και να μην ισχύει μπορείς να το πάρεις με τιμολόγιο όπου έτσι και αλλιώς στην εκκαθάριση θα το πάρεις πίσω το ΦΠΑ. Μην τα ξαναλέμε... Η αποφορολόγηση σε συγκεκριμένα είδη είναι υποχρεωτική! Το να πάρεις τιμολόγιο με ΦΠΑ και να συμψηφίσεις το ΦΠΑ στην περιοδική σου δήλωση με το ΦΠΑ εσόδων, είναι παράνομο! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από harisma23 1
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, harisma23 είπε Μην τα ξαναλέμε... Η αποφορολόγηση σε συγκεκριμένα είδη είναι υποχρεωτική! Το να πάρεις τιμολόγιο με ΦΠΑ και να συμψηφίσεις το ΦΠΑ στην περιοδική σου δήλωση με το ΦΠΑ εσόδων, είναι παράνομο! Επειδή μπορεί να μην ξέρω κάτι εγώ ακριβώς, τι εννοείς ότι είναι υποχρεωτική; 12 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Προσοχή στην μπαταρία στο συγκεκριμένο. Το είχα για κάποιες μέρες και για απλή χρήση ήθελα γύρω στις 3 με 4 φορτίσεις μέσα στην ημέρα. Επίσης όσοι βάζουν παράξενες αντιδράσεις στο συγκεκριμένο σχόλιο, σας προκαλώ να το δοκιμάσετε για λίγες μέρες και μετά να ξανάρθετε εδώ για περαιτέρω επιβεβαίωση.
aspirini Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, harisma23 είπε Μην τα ξαναλέμε... Η αποφορολόγηση σε συγκεκριμένα είδη είναι υποχρεωτική! Το να πάρεις τιμολόγιο με ΦΠΑ και να συμψηφίσεις το ΦΠΑ στην περιοδική σου δήλωση με το ΦΠΑ εσόδων, είναι παράνομο! Χωρις να θελω να βγω off topic ... Εισαι λογιστης ?
harisma23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, TheoAlex50 είπε Επειδή μπορεί να μην ξέρω κάτι εγώ ακριβώς, τι εννοείς ότι είναι υποχρεωτική; Υποχρεωτική εκ του νόμου! Όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας αγοράζει κινητό, τάμπλετ ή laptop οφείλει να πάρει τιμολόγιο με αποφορολόγηση (δηλαδή την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ). Γκουγκλαρισε το και θα καταλάβεις. 7 λεπτά πριν, aspirini είπε Χωρις να θελω να βγω off topic ... Εισαι λογιστης ? Όχι. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και αναγκαστικά έχω μάθει κάποια πράγματα από τη λογίστρια μου. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, harisma23 είπε Όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας αγοράζει κινητό, τάμπλετ ή laptop οφείλει να πάρει τιμολόγιο με αποφορολόγηση (δηλαδή την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ). Γκουγκλαρισε το και θα καταλάβεις Δεν διαφωνώ σε αυτό. Το όλο θέμα ήταν αν είναι συμβατό το 15% η 20% με την αποφορολογηση. Θα είναι; 1
andreas1gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, harisma23 είπε Υποχρεωτική εκ του νόμου! Όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας αγοράζει κινητό, τάμπλετ ή laptop οφείλει να πάρει τιμολόγιο με αποφορολόγηση (δηλαδή την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ). Γκουγκλαρισε το και θα καταλάβεις. Όχι. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και αναγκαστικά έχω μάθει κάποια πράγματα από τη λογίστρια μου. Το τιμολόγιο θα το κόψεις χωρίς ΦΠΑ, από την στιγμή που ανήκεις σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ (άρθρου 39α). 4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Δεν διαφωνώ σε αυτό. Το όλο θέμα ήταν αν είναι συμβατό το 15% η 20% με την αποφορολογηση. Θα είναι; Θα το δεις όταν βγει, στους όρους της προωθητικής ενέργειας…
Darthvader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Δεν διαφωνώ σε αυτό. Το όλο θέμα ήταν αν είναι συμβατό το 15% η 20% με την αποφορολογηση. Θα είναι; Είναι. Το τιμολόγιο κόβεται δίχως το ΦΠΑ και το 15% το παίρνεις με βάση το καθαρό πόσο που τελικά αναγράφεται στο τιμολόγιο. 46 λεπτά πριν, harisma23 είπε Υποχρεωτική εκ του νόμου! Όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας αγοράζει κινητό, τάμπλετ ή laptop οφείλει να πάρει τιμολόγιο με αποφορολόγηση (δηλαδή την καθαρή αξία χωρίς το ΦΠΑ). Γκουγκλαρισε το και θα καταλάβεις. Όχι. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και αναγκαστικά έχω μάθει κάποια πράγματα από τη λογίστρια μου. Όπως τα λες είναι.
harisma23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Το τιμολόγιο θα το κόψεις χωρίς ΦΠΑ, από την στιγμή που ανήκεις σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ (άρθρου 39α). Προφανώς, εφόσον μιλάμε για τον αν είναι υποχρεωτική η αποφορολόγηση, αναφέρομαι στη συντριπτική πλειονότητα των επαγγελματιών που υπάγονται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα