mkdisgreek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 11:58 ΠΜ, bad_freddy είπε Το άλλο πληκτρολόγιο των προσφορών (MKW-100) λέει τίποτα? Δεν βρίσκω καθόλου κριτικές σε skroutz. αυριο θα παω να το παρω. θυμισε μου να σου πω εντυπωσεις 1
bad_freddy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/11/2022 στις 10:27 ΜΜ, mkdisgreek είπε αυριο θα παω να το παρω. θυμισε μου να σου πω εντυπωσεις Για πες εντυπώσεις, σκέφτομαι να το τσιμπήσω σήμερα.
Tsoukos87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Προσθέτω και αυτό το ποντίκι της HyperX που είναι σε προσφορά επειδή δεν το είδα στη λίστα και μιας το έχω εδώ και κάνα 3μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. HyperX Pulsefire Dart Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι Μαύρο 29,9 € + Μεταφορικά στο Web Supplies Είναι μεγάλο σε μέγεθος και έχει ίδιο σχεδόν μέγεθος με το Razer Mamba Wireless, απλά είναι πιο βαρύ απο το Mamba, ωραία αίσθηση και πολύ μεγάλη αυτονομιά κρατάει κοντά στις 10 μέρες περίπου η μπαταρία του. Όπως και τα Cloud Core Wireless είναι πολύ τίμια και βολικά, αξίζουν για αγορά τα χρησιμοποιώ καθημερινά στο laptop και τα meetings σε (ms teams και zoom) έχω καλό feedback, θέλουν ανά εβδομάδα φόρτιση που κρατάει κάνα 4ωρο περίπου η φόρτιση και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όσο φορτίζουν παράλληλα, το αναφέρω γιατί κάποια wireless όταν φορτίζουν δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Παρήγγειλα και τα cloud II για εφεδρικά, είναι καλά και βολικά ή θα με πονάει το κεφάλι μετα απο κάποια ώρα όπως όταν είχα τα Razer Kraken V2 7,1 που ήταν ''κουμούτσα'' σε βάρος, αν γνωρίζει κάποιος που τα έχει να δώσει κάποιο feedback; Στις 19/11/2022 στις 12:12 ΠΜ, greekfragma είπε ολες οι τιμές όλων των προϊόντων είναι ίσες ή ελαφρώς υψηλότερες από το ιστορικό χαμηλό το Σεπτέμβριο, δηλαδή προ 2μηνών. Δεν βλέπω πουθενά προσφορά. Γενικά σπάνια κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις στη BF (υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις βέβαια), το Σεπτέμβριο είχαν καλύτερες εκπτώσεις στα HyperX λόγω της επέτειου των 20 χρόνων της HyperX και έπαιξαν λίγο καλύτερες εκπτώσεις τότε.
Karanikolis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 11:35 ΠΜ, panospeter είπε Εγώ τσίμπησα ένα Alloy Origins Core Red Switches (TKL) & ένα Pulsefire Haste για τον πιτσιρικά από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Το keyboard το έχω και εγώ και τα σπάει (το είχα πάρει πέρσι προσφορά στα 65€, ενώ τώρα το έχει 60€). Το πληκτρολόγιο είναι φοβερό ειδικά στην τιμή των 60 ευρώ δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. το τσίμπησα κ εγώ 😛
bad_freddy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Το πληκτρολόγιο είναι φοβερό ειδικά στην τιμή των 60 ευρώ δεν υπάρχει ανταγωνισμός.. το τσίμπησα κ εγώ 😛 Το ξέρω κι εγω οτι είναι πολύ καλό αλλά δεν μπορώ να δουλέψω με TKL, δεν βρίσκω και καμιά κριτική για το άλλο hyperx με το numpad (mkw-100)!
Karanikolis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Το ξέρω κι εγω οτι είναι πολύ καλό αλλά δεν μπορώ να δουλέψω με TKL, δεν βρίσκω και καμιά κριτική για το άλλο hyperx με το numpad (mkw-100)! Αν δεν κάνω λάθος, είναι το ίδιο με numpad
bad_freddy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Αν δεν κάνω λάθος, είναι το ίδιο με numpad Λες? Πάντως και σε εμφάνιση είναι τελείως διαφορετικά.
agnostos99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Εχει και σε μνημες ddr τιποτα η μονο σε πληκτρολογια ποντικια?
gaos74 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο Media Markt εχει 2+1 δωρο gaming accessories σε τιμες black friday. Χτύπησα το πληκτρολογιο με aqua keys, wireless mouse haste και streaming microphone solocast. Συνολο 105 Ευρω. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από gaos74 1
hitman 21 original Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Εχθες παρελαβα το HyperX Alloy Origins Core Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με HyperX Blue διακόπτες κ θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος πως κλειδωνουν τα πληκτρα κ αν κλειδωνουν.Σε ενα της πλακας που ειχα παταγες το FN συν το κουμπι των W κ ολα κομπλε, σ αυτο δεν πιανει φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις