mp44christos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Cloud 2 πολυ καλα τα προτεινω Οπως και το pulsefire haste
panospeter Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ τσίμπησα ένα Alloy Origins Core Red Switches (TKL) & ένα Pulsefire Haste για τον πιτσιρικά από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Το keyboard το έχω και εγώ και τα σπάει (το είχα πάρει πέρσι προσφορά στα 65€, ενώ τώρα το έχει 60€). Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από panospeter
vaggospro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Λίγο offtopic αλλά ξέρει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση το σπάσιμο των πλαστικών πάνω απο τα αυτια; ( εκεί που ανεβοκατεβαίνουν τα αλουμίνια ) Έσπασαν απο την χρήση τα δικά μου.
unicore30 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, vaggospro είπε Λίγο offtopic αλλά ξέρει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση το σπάσιμο των πλαστικών πάνω απο τα αυτια; ( εκεί που ανεβοκατεβαίνουν τα αλουμίνια ) Έσπασαν απο την χρήση τα δικά μου. https://hyperx.com/pages/limited-warranty-statement 1
NosMa1993 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Να κάνω μια ερώτηση, ποια είναι καλύτερα για gaming τα hyper x cloud 2 η τα razer kraken tournament edition
unicore30 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NosMa1993 είπε Να κάνω μια ερώτηση, ποια είναι καλύτερα για gaming τα hyper x cloud 2 η τα razer kraken tournament edition Cloud 2!!!
gianakakis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Για το HyperX alloy origin μπορείς να βάλεις μέσω software ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί ; Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά και το HyperX alloy origin 65% που θα το προτιμούσα προσωπικά από το tenkeyless.
deukaleionas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 παιδια καλησπερα...εχω δοκιμασει τα HyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 2x3.5mm / USB και μου αρεσαν πολυ... αλλα θα τα ηθελα wirelless...πια μου προτεινετε wirelless αλλα να εχουν την ιδια εφαρμογη με αυτα που εχω δοκιμασει? σας ευχαριστω
unicore30 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, deukaleionas είπε παιδια καλησπερα...εχω δοκιμασει τα HyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 2x3.5mm / USB και μου αρεσαν πολυ... αλλα θα τα ηθελα wirelless...πια μου προτεινετε wirelless αλλα να εχουν την ιδια εφαρμογη με αυτα που εχω δοκιμασει? σας ευχαριστω https://www.skroutz.gr/s/28545986/HyperX-Cloud-II-Wireless-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-USB-Κόκκινο.html 1
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, gianakakis είπε Για το HyperX alloy origin μπορείς να βάλεις μέσω software ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί ; Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά και το HyperX alloy origin 65% που θα το προτιμούσα προσωπικά από το tenkeyless. 1. Ναι αν θυμάμαι καλά 2. Αυτό είχε μπει το καλοκαίρι νομίζω.. Ίσως μεσοβδόμαδα πάλι 1
bad_freddy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Το άλλο πληκτρολόγιο των προσφορών (MKW-100) λέει τίποτα? Δεν βρίσκω καθόλου κριτικές σε skroutz.
deukaleionas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) unicore30 Ξερεις εναν αυτα εχουν στην συσκευασια τους και τα μαξιλαρακια για το καλοκαιρι? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από deukaleionas
kostiger Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, deukaleionas είπε unicore30 Ξερεις εναν αυτα εχουν στην συσκευασια τους και τα μαξιλαρακια για το καλοκαιρι? Τα Cloud II εχουν και τα velour earpads μεσα στη συσκευασια... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από kostiger 1
unicore30 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, deukaleionas είπε unicore30 Ξερεις εναν αυτα εχουν στην συσκευασια τους και τα μαξιλαρακια για το καλοκαιρι? καλησπέρα, τα ενσυρματα έχουν μέσα στην συσκευασία. Τα ασύρματα όχι. Με όλο το σεβασμό μία αναζήτηση να κάνατε στην hyperx θα βλέπατε περιεχόμενα συσκευασίας. Gaming Headset, USB adapter, USB Charge Cable Detachable mic, Mic Pop Filter, Quick Start Guide Με ερωτήσεις που μπορεί εύκολα αν βρει κάποιος στον κατασκευαστή, γεμίζουμε άδικα το post της προσφοράς. Φιλικά πάντα
panospeter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, gianakakis είπε Για το HyperX alloy origin μπορείς να βάλεις μέσω software ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί ; Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά και το HyperX alloy origin 65% που θα το προτιμούσα προσωπικά από το tenkeyless. Για το 1ο παπάδες μπορείς να κάνεις όχι μόνο να βάλεις ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί.Εγώ έχω βάλει τα WASD σε κόκκινο ενώ τα υπόλοιπα σε μπλε και κάθε φορά που πατάω ένα πλήκτρο κάνει fade in / fade out σε λευκό χρώμα). Σε άλλο προφιλ έχω βάλει να κάνουν συγκεριμένα πλήκτρα swipe απο μπλε σε λευκό χρώμα ενώ τα υπόλοιπα να κανούν breathing σε πράσινο. Για το 2ο ερώτημα το έχει το e-shop στα 80€ (ενώ οι άλλη το πουλάνε 110) https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hkbot1-rd-us-n-alloy-origins-65-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-red-switches-p-PER.507498 Το είχαν και στο WebSupplies πριν κάποιες μέρες πιο φθηνα. (άποψη μου βέβαια είναι ότι τα 60% και 65% σου βγάζουν την παναγία. Για να πατήσεις ένα στάνταρ πλήκτρο πρέπει να πατήσεις 2 ή και 3 πολλές φορές ταυτόχρονα). Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από panospeter 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις