Προς το περιεχόμενο

HyperX black friday offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσίμπησα ένα Alloy Origins Core Red Switches (TKL) & ένα Pulsefire Haste για τον πιτσιρικά από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Το keyboard το έχω και εγώ και τα σπάει (το είχα πάρει πέρσι προσφορά στα 65€, ενώ τώρα το έχει 60€).

Επεξ/σία από panospeter
Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά ξέρει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση το σπάσιμο των πλαστικών πάνω απο τα αυτια; ( εκεί που ανεβοκατεβαίνουν τα αλουμίνια ) Έσπασαν απο την χρήση τα δικά μου.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Λίγο offtopic αλλά ξέρει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση το σπάσιμο των πλαστικών πάνω απο τα αυτια; ( εκεί που ανεβοκατεβαίνουν τα αλουμίνια ) Έσπασαν απο την χρήση τα δικά μου.

https://hyperx.com/pages/limited-warranty-statement

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NosMa1993 είπε

Να κάνω μια ερώτηση, ποια είναι καλύτερα για gaming τα  hyper x cloud 2 η τα razer kraken tournament edition

Cloud 2!!!

Δημοσ.

Για το HyperX alloy origin μπορείς να βάλεις μέσω software ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί ;

Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά και το HyperX alloy origin 65%  που θα το προτιμούσα προσωπικά από το tenkeyless.

Δημοσ.

παιδια  καλησπερα...εχω δοκιμασει τα HyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 2x3.5mm / USB και μου αρεσαν πολυ...

αλλα θα τα ηθελα wirelless...πια μου προτεινετε wirelless αλλα να εχουν την ιδια εφαρμογη με αυτα που εχω δοκιμασει?

σας ευχαριστω

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, deukaleionas είπε

παιδια  καλησπερα...εχω δοκιμασει τα HyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 2x3.5mm / USB και μου αρεσαν πολυ...

αλλα θα τα ηθελα wirelless...πια μου προτεινετε wirelless αλλα να εχουν την ιδια εφαρμογη με αυτα που εχω δοκιμασει?

σας ευχαριστω

https://www.skroutz.gr/s/28545986/HyperX-Cloud-II-Wireless-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-USB-Κόκκινο.html  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gianakakis είπε

Για το HyperX alloy origin μπορείς να βάλεις μέσω software ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί ;

Επίσης μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά και το HyperX alloy origin 65%  που θα το προτιμούσα προσωπικά από το tenkeyless.

1. Ναι αν θυμάμαι καλά 

2. Αυτό είχε μπει το καλοκαίρι νομίζω.. Ίσως μεσοβδόμαδα 

πάλι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

unicore30     Ξερεις εναν αυτα εχουν στην συσκευασια τους  και τα μαξιλαρακια για το καλοκαιρι?

Επεξ/σία από deukaleionas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, deukaleionas είπε

unicore30     Ξερεις εναν αυτα εχουν στην συσκευασια τους  και τα μαξιλαρακια για το καλοκαιρι?

Τα Cloud II εχουν και τα velour earpads μεσα στη συσκευασια...

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, deukaleionas είπε

καλησπέρα,

τα ενσυρματα έχουν μέσα στην συσκευασία.

Τα ασύρματα όχι.

Με όλο το σεβασμό μία αναζήτηση να κάνατε στην hyperx θα βλέπατε περιεχόμενα συσκευασίας.

Gaming Headset, USB adapter, USB Charge Cable Detachable mic, Mic Pop Filter, Quick Start Guide

Με ερωτήσεις που μπορεί εύκολα αν βρει κάποιος στον κατασκευαστή, γεμίζουμε άδικα το post της προσφοράς.

Φιλικά πάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gianakakis είπε

Για το 1ο παπάδες μπορείς να κάνεις όχι μόνο να βάλεις ξεχωριστό χρώμα σε κάθε κουμπί.Εγώ έχω βάλει τα WASD σε κόκκινο ενώ τα υπόλοιπα σε μπλε και κάθε φορά που πατάω ένα πλήκτρο κάνει fade in / fade out σε λευκό χρώμα). Σε άλλο προφιλ έχω βάλει να κάνουν συγκεριμένα πλήκτρα swipe απο μπλε σε λευκό χρώμα ενώ τα υπόλοιπα να κανούν breathing σε πράσινο.

Για το 2ο ερώτημα το έχει το e-shop στα 80€ (ενώ οι άλλη το πουλάνε 110)

https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hkbot1-rd-us-n-alloy-origins-65-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-red-switches-p-PER.507498

Το είχαν και στο WebSupplies πριν κάποιες μέρες πιο φθηνα. (άποψη μου βέβαια είναι ότι τα 60% και 65% σου βγάζουν την παναγία. Για να πατήσεις ένα στάνταρ πλήκτρο πρέπει να πατήσεις 2 ή και 3 πολλές φορές ταυτόχρονα).

Επεξ/σία από panospeter
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...