Bill822 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, αρχικά ήμουν συνδρομητής cosmote, στη συνέχεια έκανα αίτημα φορητότητας ώστε να έχω πάροχο για σταθερή και ίντερνετ τη Vodafone στις 20/11/22. Μέσω courier EASY MAIL στις 24/10/22 έγινε προσπάθεια να παραδοθεί ο εξοπλισμός, αλλά για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να τον παραλάβω. Ενημέρωσα την εταιρεία στις 26/11/22 να μου ξαναποσταλλει ο εξοπλισμός, κάτι που δεν έγινε, έκανα το ίδιο 3 φορές την εβδομάδα. Λέγοντας μου ότι έχω δίκιο, είναι συστημικο πρόβλημα, ήταν αργία, σαββ/Κο κτλ και θα το ξανά αιτηθουμε να σταλεί. Στις 10 Νοεμβρίου μου έστειλαν sms H YΠHPEΣIA THΛEΦΩNIAΣ KAI INTERNET ME APIΘMO τάδε ENEPΓOΠOIHΘHKE. Χωρίς φυσικά να έχω τον εξοπλισμό. Μέχρι κ σήμερα 18/12/22 δεν έχω λάβει τίποτα, τους τηλεφώνησα πάλι 2 φορές κ απάντηση πότε θα τον έχω δεν πήρα. Αιτήθηκαν να μιλήσω με προϊστάμενο όπου ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου... Η ασυνέπεια και η αδιαφορία είναι απαράδεκτη. Δεν θέλω να πληρώσω κάτι που δεν έχω. Επισης,θελω να μου πείτε αν μπορώ μέσω φορητότητας να πάω αλλού χωρίς επιπλέον χρέωση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Οχι δεν μπορείς να πας αλλου. Βαλε τον εξοπλισμό του οτε αν τον εχεις, πιθανόν θα δουλέψουν ολα χωρις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill822 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Τον προηγούμενο εξοπλισμό που έχω όταν τον συνδέω μου κάνει αποσυνδέσεις και έχει μικρότερη ταχύτητα από την 100αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Το ιδιο θα κανουν και αυτα που θα σου στειλουν. Αρα ψάξουμε την εσωτερική σου εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα