Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, valantis40 είπε

τι καθεσε και ασχολησε. ζητησα τη βοηθεια του forum για το προβλημα που ειχα,μου ειπαν τα παιδια καποια πραγματα και αφου δεν δουλεψαν την πηγα πισω και τελικα η καρτα ειχε προβλημα.οτι αντικατασταθηκε η καρτα και το προβλημα λυθηκε δεν επρεπε  να ενημερωσω να μην συνεχισουν να γραφουν στο post?απλη λογικη.ισως για καποιους ειναι δυσκολη η κατανοηση απλων πραγματων.

Φίλε μου η επιλογή της λύσης σε μία απάντηση θεωρώ ότι έχει νόημα μόνο αν βρεθεί λυση σε μία βλάβη,σου προτεινουν ένα συστημα που ταιριάζει στα θέλω σου κτλ. 

Το να βάζεις την λυση στην δική σου απάντηση ότι πηγες και σου άλλαξαν την κάρτα δεν βρίσκω το νόημα. 

Μπορείς απλά να το γράψεις και θα το διαβάσουν να μην σου ξαναπαντησουν οι συμφορουμητες. 

Εχω δει να ζητάνε βοήθεια για αναβάθμιση κι ενώ ασχολουνται με ποσες απαντήσεις τα παιδια γράφει ο ίδιος που άνοιξε το thread "παιδιά έκανα παραγγελία τα τάδε υποσυστήματα"και βάζουν λυση στον εαυτό τους. 

Δεν υπάρχει για αυτόν τον λόγο η επιλογή θεωρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bonorov είπε

Φίλε μου η επιλογή της λύσης σε μία απάντηση θεωρώ ότι έχει νόημα μόνο αν βρεθεί λυση σε μία βλάβη,σου προτεινουν ένα συστημα που ταιριάζει στα θέλω σου κτλ. 

Το να βάζεις την λυση στην δική σου απάντηση ότι πηγες και σου άλλαξαν την κάρτα δεν βρίσκω το νόημα. 

Μπορείς απλά να το γράψεις και θα το διαβάσουν να μην σου ξαναπαντησουν οι συμφορουμητες. 

Εχω δει να ζητάνε βοήθεια για αναβάθμιση κι ενώ ασχολουνται με ποσες απαντήσεις τα παιδια γράφει ο ίδιος που άνοιξε το thread "παιδιά έκανα παραγγελία τα τάδε υποσυστήματα"και βάζουν λυση στον εαυτό τους. 

Δεν υπάρχει για αυτόν τον λόγο η επιλογή θεωρώ. 

οκ φιλε δεκτο αυτο που λες.να εισαι καλα.την αφαιρεσα

Επεξ/σία από valantis40
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...