Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στην παρεα.παρελαβα σημερα μια 6700 απο πλαισιο.την κουμπωσα κανονικα την συνδεσα με καλωδιο dp αλλα εικονα δεν πηρα ποτε απο καμια απο τις 3 θυρες.εκανα επανεκκινηση αυτη τη φορα συνδεδεμενη με καλωδιο  hdmi και εδωσε σημα κανονικα.οπως ηταν ανοιχτο το pc εβγαλα το hdmi και εβαλα to dp και επιτελους εδωσε  εικονα.οταν ομως κλεινω το pc kai το ξανανοιγω με συνδεση dp δεν εχει σημα και κανοντας αλλαγη παλι σε hdmi παλι δεν δινει σημα.για να ξαναδωσει σημα πρεπει να κλεισω το pc απο το   power button και οταν το ξανανοιξω να εχω συνδεδεμενο το hdmi.οταν κλεισω το pc με συνδεδεμενο το hdmi και το ξανανοιξω ολα ειναι οκ.ελαττωματικη?τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα ειναι συνδεδεμενη με το hdmi.

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως  να  άλλαζε  ένα  καλώδιο  DP  ...λέω  τώρα  !!!

Επίσης   δες  και  λίγο  τις  ρυθμίσεις  στο  μόνιτορ  , μήπως  δεν  δέχεται  την  αλλαγή  άμεσα  σε  DP  και  σε βγάζει  σε  HDMI

Επεξ/σία από vps
Δημοσ.

ξεχασα να πω οτι δοκιμασα και με αλλο καλωδιο dp.

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

σιγουρέψου οτι έχεις και τους τελευταίους drivers.

περαστηκαν σημερα

5 λεπτά πριν, vps είπε

Μήπως  να  άλλαζε  ένα  καλώδιο  DP  ...λέω  τώρα  !!!

Επίσης   δες  και  λίγο  τις  ρυθμίσεις  στο  μόνιτορ  , μήπως  δεν  δέχεται  την  αλλαγή  άμεσα  σε  DP  και  σε βγάζει  σε  HDMI

και με αλλαγη χειροκινητα απο dp se hdmi παλι δεν εχει σημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vps είπε

Να   δοκίμαζες  ένα  άλλο  μόνιτορ   παίζει  ???

δεν εχω δυστυχως.μεχρι χθες ομως ειχα μια 1660 πανω και επαιζε κανονικα με dp.και με αυτη αν ανοιξω το pc με hdmi για να εχω εικονα και βαλω μετα το dp δινει εικονα.το προβλημα ειναι οταν κλεινω το pc και το ξανανοιγω αν το εχω συνδεδεμενο με dp δεν δινει εικονα.με hdmi δεν εχει κανενα θεμα

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Δες μήπως με την αναβάθμιση bios ξεκινάει πρώτα η onboard (όρισε δηλαδή 1st gpu pcie) και για κάποιο λόγο δε του αρέσει.

το δοκιμασα και αυτο.τιποτα.μια απο τα ιδια.με βλεπω αυριο πρωι πρωι να την πηγαινω πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

226334570_Screenshot2022-11-19at13-55-01MSIB450-APROMAX(MS-7B86)PerformanceResults-UserBenchmark.png.72ea000f6da124356d25e1c8ebd2ee5f.png

τελικα την πηγα πισω και εγινε αντικατασταση.ευτυχως ειχε ακυρωσει καποιος και την πηρα εγω.οπως βλεπετε ειναι πολυ καλη η καρτουλα.

Επεξ/σία από valantis40
Δημοσ.
5 ώρες πριν, valantis40 είπε

226334570_Screenshot2022-11-19at13-55-01MSIB450-APROMAX(MS-7B86)PerformanceResults-UserBenchmark.png.72ea000f6da124356d25e1c8ebd2ee5f.png

τελικα την πηγα πισω και εγινε αντικατασταση.ευτυχως ειχε ακυρωσει καποιος και την πηρα εγω.οπως βλεπετε ειναι πολυ καλη η καρτουλα.

Αυτό που ανοίγετε θέματα και βάζετε ως λυση δική σας απάντηση δεν το καταλαβαινω. 

Στείλτε στο messenger στον εαυτό σας να τα πειτε τότε. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filipprin είπε

Καλα εκανε ο άνθρωπος και μπραβο του.

τι καθεσε και ασχολησε. ζητησα τη βοηθεια του forum για το προβλημα που ειχα,μου ειπαν τα παιδια καποια πραγματα και αφου δεν δουλεψαν την πηγα πισω και τελικα η καρτα ειχε προβλημα.οτι αντικατασταθηκε η καρτα και το προβλημα λυθηκε δεν επρεπε  να ενημερωσω να μην συνεχισουν να γραφουν στο post?απλη λογικη.ισως για καποιους ειναι δυσκολη η κατανοηση απλων πραγματων.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...