valantis40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα στην παρεα.παρελαβα σημερα μια 6700 απο πλαισιο.την κουμπωσα κανονικα την συνδεσα με καλωδιο dp αλλα εικονα δεν πηρα ποτε απο καμια απο τις 3 θυρες.εκανα επανεκκινηση αυτη τη φορα συνδεδεμενη με καλωδιο hdmi και εδωσε σημα κανονικα.οπως ηταν ανοιχτο το pc εβγαλα το hdmi και εβαλα to dp και επιτελους εδωσε εικονα.οταν ομως κλεινω το pc kai το ξανανοιγω με συνδεση dp δεν εχει σημα και κανοντας αλλαγη παλι σε hdmi παλι δεν δινει σημα.για να ξαναδωσει σημα πρεπει να κλεισω το pc απο το power button και οταν το ξανανοιξω να εχω συνδεδεμενο το hdmi.οταν κλεισω το pc με συνδεδεμενο το hdmi και το ξανανοιξω ολα ειναι οκ.ελαττωματικη?τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα ειναι συνδεδεμενη με το hdmi. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από valantis40
vps Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως να άλλαζε ένα καλώδιο DP ...λέω τώρα !!! Επίσης δες και λίγο τις ρυθμίσεις στο μόνιτορ , μήπως δεν δέχεται την αλλαγή άμεσα σε DP και σε βγάζει σε HDMI Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από vps
greekfragma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 σιγουρέψου οτι έχεις και τους τελευταίους drivers.
valantis40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 ξεχασα να πω οτι δοκιμασα και με αλλο καλωδιο dp. 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε σιγουρέψου οτι έχεις και τους τελευταίους drivers. περαστηκαν σημερα 5 λεπτά πριν, vps είπε Μήπως να άλλαζε ένα καλώδιο DP ...λέω τώρα !!! Επίσης δες και λίγο τις ρυθμίσεις στο μόνιτορ , μήπως δεν δέχεται την αλλαγή άμεσα σε DP και σε βγάζει σε HDMI και με αλλαγη χειροκινητα απο dp se hdmi παλι δεν εχει σημα
greekfragma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 περίεργα πράγματα. η μητρική έχει το τελευταίο bios; ποια οθόνη είναι;
valantis40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε περίεργα πράγματα. η μητρική έχει το τελευταίο bios; ποια οθόνη είναι; ναι περασμενο πριν 10 μερες.οθονη ειναι Philips 246E9QJAB IPS Monitor 23.8" FHD
valantis40 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vps είπε Να δοκίμαζες ένα άλλο μόνιτορ παίζει ??? δεν εχω δυστυχως.μεχρι χθες ομως ειχα μια 1660 πανω και επαιζε κανονικα με dp.και με αυτη αν ανοιξω το pc με hdmi για να εχω εικονα και βαλω μετα το dp δινει εικονα.το προβλημα ειναι οταν κλεινω το pc και το ξανανοιγω αν το εχω συνδεδεμενο με dp δεν δινει εικονα.με hdmi δεν εχει κανενα θεμα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από valantis40
greekfragma Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δες μήπως με την αναβάθμιση bios ξεκινάει πρώτα η onboard (όρισε δηλαδή 1st gpu pcie) και για κάποιο λόγο δε του αρέσει.
valantis40 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, greekfragma είπε Δες μήπως με την αναβάθμιση bios ξεκινάει πρώτα η onboard (όρισε δηλαδή 1st gpu pcie) και για κάποιο λόγο δε του αρέσει. το δοκιμασα και αυτο.τιποτα.μια απο τα ιδια.με βλεπω αυριο πρωι πρωι να την πηγαινω πισω
valantis40 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τελικα την πηγα πισω και εγινε αντικατασταση.ευτυχως ειχε ακυρωσει καποιος και την πηρα εγω.οπως βλεπετε ειναι πολυ καλη η καρτουλα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από valantis40
bonorov Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, valantis40 είπε τελικα την πηγα πισω και εγινε αντικατασταση.ευτυχως ειχε ακυρωσει καποιος και την πηρα εγω.οπως βλεπετε ειναι πολυ καλη η καρτουλα. Αυτό που ανοίγετε θέματα και βάζετε ως λυση δική σας απάντηση δεν το καταλαβαινω. Στείλτε στο messenger στον εαυτό σας να τα πειτε τότε. 1 1
filipprin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλα εκανε ο άνθρωπος και μπραβο του.Τελικα ειχε προβλημα η καρτα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από filipprin
valantis40 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, filipprin είπε Καλα εκανε ο άνθρωπος και μπραβο του. τι καθεσε και ασχολησε. ζητησα τη βοηθεια του forum για το προβλημα που ειχα,μου ειπαν τα παιδια καποια πραγματα και αφου δεν δουλεψαν την πηγα πισω και τελικα η καρτα ειχε προβλημα.οτι αντικατασταθηκε η καρτα και το προβλημα λυθηκε δεν επρεπε να ενημερωσω να μην συνεχισουν να γραφουν στο post?απλη λογικη.ισως για καποιους ειναι δυσκολη η κατανοηση απλων πραγματων. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα