Tzaki26 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, έχω έναν πολύ σοβαρό προβληματισμό. Είμαι τελειόφοιτος ηλεκτρολόγος μηχανικός και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω την πρακτική μου. Όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε μάθει τίποτα στην σχολή, όχι μόνο εγώ οι περισσότεροι φοιτητές λόγω κάποιων προβλημάτων. Το θέμα είναι ότι έχω βρει να ξεκινήσω κάπου όμως από ότι μου λένε θα έχει πολλές χαμαλοδουλειες και κουβαλιμα γενικότερα (θα είμαι βοηθός βοηθού μάστορα) ενώ εγώ θα ήθελα να πάω κάπου να μάθω .. Και αν γίνεται να ασχοληθώ με πλακέτες και γενικότερα ότι έχει να κάνει με ασθενεί ρεύματα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;
tzotzo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 θα πας σε εναν ουρολογο, θα σου γραψει καλλιεργεια σπερματος και ουρων και θα σε βαλει να κανεις υπερηχο οσχεου. Λογικα δεν ειναι κατι που δεν αντιμετωπιζεται με εξειδικευμενη αντιβιωση
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzotzo είπε θα πας σε εναν ουρολογο, θα σου γραψει καλλιεργεια σπερματος και ουρων και θα σε βαλει να κανεις υπερηχο οσχεου. Λογικα δεν ειναι κατι που δεν αντιμετωπιζεται με εξειδικευμενη αντιβιωση Για το ξεκίνημα στα εργασιακά, μετά την πρακτική, τι προτείνετε; 🤓
vaggos231 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Για το ξεκίνημα στα εργασιακά, μετά την πρακτική, τι προτείνετε; 🤓 κορτιζονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα