Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, laserjesus είπε

IMG_20221119_094100.jpg

Τα κατάφερες να βάλεις τον κωδικό; 

Ξέχασα να αναφέρω και έχετε δίκιο πως και σε μένα και στους δύο δικούς μου που βγήκε η προσφορά στο app, έχουμε full pack με boxακι. 

ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chill είπε

Τα κατάφερες να βάλεις τον κωδικό; 

Ξέχασα να αναφέρω και έχετε δίκιο πως και σε μένα και στους δύο δικούς μου που βγήκε η προσφορά στο app, έχουμε full pack με boxακι. 

ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ. 

Όχι και πήρα την εξυπηρέτηση.. το κοιτάνε και μπορεί να στείλουν άλλο. Μάλλον τα έχουν κάνει χάλια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω που εχω μεσω δορυφόρου και μου έχουν δώσει για το TV Box δωρεαν για 1 χρόνο δεν βγάζει τίποτα.

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγο μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote σχεταικά με το θέμα της δωρεαν προσφορας 2 μηνών Ant1+ και ο υπάλληλος που μίλησα με ενημέρωσε ότι αφορά συγκεκριμένους μόνο συνδρομητές Full pack δορυφορικό ή επίγειο χωρίς να μπορεί να μπορεί να μου πει τα κριτήρια επιλογής παρά μόνο ότι εμφανίζεται αυτοματοποιημένα στο mycosmote app. Εντελώς απαράδεκτη τακτική που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους μη εκλεκτούς όπως εγω. Ή το δίνεις σε όλους ή παρουσιάζεις με διαφάνεια τα κριτήρια επιλογής. Ήδη εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου στον υπάλληλο που μίλησα και νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουν και απο τους υπόλοιπους που μένουν εκτός. Εν τω μεταξύ διαβάζω εδω ότι άλλοι υπάλληλοι λένε πως αφορά μόνο το ΟΤΤ αλλά και ότι όσοι έλαβαν την προσφορά αδυνατούν να την ενεργοποιήσουν. Μπάχαλο. Δεν πάνε καλά τελευταία. Μια η πολλές διακυμάνσεις στην ποιότητα της εικόνας ακόμα και στο δορυφορικό, μια το replay που κόβεται, μια αυτό....

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...