Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αναζητώ κινητό για συγγενικό μου πρόσωπο μέχρι 350 ευρώ και τουλάχιστον 128GB αποθηκευτικό χωρο

Δίνοντας κύρια βάση στην φωτογραφία, τη διάρκεια της μπαταρίας και προϋπόθεση να έχει (5G, android, nfc και dust & water resistant)

Μετά από μία σύντομη αναζήτηση κλείνω ανάμεσα στα παρακατω γιαυτο θα ήθελα μια γνώμη ακομα και μια εξτρα προταση με χαρά να την ακούσω:

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=36481579%2C34497376%2C30662995

*Θα πήγαινα καρφι στο samsung αλλα διαβάζω για θέματα διαχείρισης ενέργειας (γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας) όπως επίσης ότι αργει να φορτίσει (αυτό δεν ειναι deal breaker)

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MySql είπε

Καλησπέρα, αναζητώ κινητό για συγγενικό μου πρόσωπο μέχρι 350 ευρώ και τουλάχιστον 128GB αποθηκευτικό χωρο

Δίνοντας κύρια βάση στην φωτογραφία, τη διάρκεια της μπαταρίας και προϋπόθεση να έχει (5G, android, dust & water resistant)

Μετά από μία σύντομη αναζήτηση κλείνω ανάμεσα στα παρακατω γιαυτο θα ήθελα μια γνώμη ακομα και μια εξτρα προταση με χαρά να την ακούσω:

*Θα πήγαινα καρφι στο samsung αλλα διαβάζω για θέματα διαχείρισης ενέργειας (γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας) όπως επίσης ότι αργει να φορτίσει (αυτό δεν ειναι deal breaker)

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Χωρις να ειμαι γνωστης των κινητων, αλλα πιστευεις οτι εχουνε θεμα τα samsung με την διαχειριση ενεργειας και ταυτοχρονα εχουνε καλη ποια κινητα?

τα χιαομι, τα οππο, ή μηπως τα ρεντμι και τα ρεαλμι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Χωρις να ειμαι γνωστης των κινητων, αλλα πιστευεις οτι εχουνε θεμα τα samsung με την διαχειριση ενεργειας και ταυτοχρονα εχουνε καλη ποια κινητα?

τα χιαομι, τα οππο, ή μηπως τα ρεντμι και τα ρεαλμι...

το διαβασα στα σχολεια για το συγκεκριμενο samsung οχι γενικα για ολα τα samsung
μπορει και να μην ισχυει γιαυτο ρωταω οποιο γνωριζει για να μαθω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

το διαβασα στα σχολεια για το συγκεκριμενο samsung οχι γενικα για ολα τα samsung
μπορει και να μην ισχυει γιαυτο ρωταω οποιο γνωριζει για να μαθω

Εμενα προσωπικα και τα τρια κινητα που εχεις στο λινκ μου φαινονται ιδια, απο εμφανιση.

Αν μου αλλαζες τα ονοματα απο κατω θα τα μπερδευα κιολας.

Για σιγουρια θα πηγαινα σε αυτο που γυαλιζει λιγοτερο (το μαυρο).

Μην τρελαινεσαι φιλε μου.

Παρε εκει ενα κινητο να κανεις την δουλεια σου και ολα καλα.

Σε αυτα τα λεφτα πλεον απομιμησεις κινητων παιρνουμε.

Οταν τα σοβαρα καλα κινητα (apple/samsung) εχουνε φυγει απο 1000ρικο τι να μας πει η κατηγορια των 300 ευρω.

Τα δυο μου σεντς που λενε και στο χωριο μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MySql είπε

Δίνοντας κύρια βάση στην φωτογραφία, τη διάρκεια της μπαταρίας και προϋπόθεση να έχει (5G, android, dust & water resistant)

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Η OnePlus δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα.

Ότι πάθει δεν ξέρεις τη θα γίνει.

Το Xiaomi έχει περίεργο miui που θέλει " στήσιμο " εάν δεν το ξέρεις.

Αυτό εάν δεν το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή (Μεγάλες αλυσίδες)δεν έχει εγγύηση και service.

Υπάρχουν και κάποια σκρουτζαδικα που συνεργάζονται αλλά άντε ψάξε γύρευε.

Μένει το Samsung.

Θα σου έλεγα για Realme αλλά θέλεις dust & water resistant.

Εάν πάντως το παραβλέψεις κοιτάς το Realme 9 pro+

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η OnePlus δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα.

Ότι πάθει δεν ξέρεις τη θα γίνει.

Το Xiaomi έχει περίεργο miui που θέλει " στήσιμο " εάν δεν το ξέρεις.

Αυτό εάν δεν το πάρεις από επίσημο μεταπωλητή (Μεγάλες αλυσίδες)δεν έχει εγγύηση και service.

Υπάρχουν και κάποια σκρουτζαδικα που συνεργάζονται αλλά άντε ψάξε γύρευε.

Μένει το Samsung.

Θα σου έλεγα για Realme αλλά θέλεις dust & water resistant.

Εάν πάντως το παραβλέψεις κοιτάς το Realme 9 pro+

ευχαριστώ πολυ φιλε μου ησουν αναλυτικότατος βαζω στην λίστα και το realme 9 pro+ αν και το οτι δεν εχει dust & water resistant οπως και nfc ειναι σιγουρα αρνητικο 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Και εγώ προτείνω το Realme 9 pro+ 

Tο ακούω με πολυ ενδιαφερον αλλα στο μονο που βλέπω να ειναι καλύτερο τουλαχιστον στα χαρτια ειναι η ταχύτητα φόρτισης και ότι θα έχει ένα χρόνο αναβάθμιση παραπάνω, δεν έχει ούτε nfc (απαραιτητο) ουτε dust & water resistant πού το θεωρώ πολύ σημαντικό. Επίσης δεν ξέρω τι after sales support έχει στην Ελλάδα

1 ώρα πριν, vargas77 είπε

Τρομερό κινητό το realme 9 pro plus , ειδικά στην κάμερα κάνει πλάκα στα αντίστοιχα Samsung 

Δεν ξέρω σαν αισθητήρες ποιο εχει καλύτερο αλλά στα χαρτιά σαν spec και μονο υπερτερεί το samsung και στις πισω και στην σελφι καμερα

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=34037370%2C30662995 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Realme 9 pro+ έχει NFC και οι κάμερες μαζί με το λογισμικό της Realme έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στις νυχτερινές φωτογραφίες. Διάβασε κριτική στο gsmarena. Το Α52ς είναι εξίσου καλό στις φωτογραφίες. Εγγύηση έχει δύο χρόνια η Realme όπως όλα τα κινητά.

Επεξ/σία από CaptainChris
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MySql είπε

Tο ακούω με πολυ ενδιαφερον αλλα στο μονο που βλέπω να ειναι καλύτερο τουλαχιστον στα χαρτια ειναι η ταχύτητα φόρτισης και ότι θα έχει ένα χρόνο αναβάθμιση παραπάνω, δεν έχει ούτε nfc (απαραιτητο) ουτε dust & water resistant πού το θεωρώ πολύ σημαντικό. Επίσης δεν ξέρω τι after sales support έχει στην Ελλάδα

Δεν ξέρω σαν αισθητήρες ποιο εχει καλύτερο αλλά στα χαρτιά σαν spec και μονο υπερτερεί το samsung και στις πισω και στην σελφι καμερα

Δεν υπερτερεί , το realme φοράει τον imx 766 που είναι αισθητήρας που μπαίνει σε flagships κ γενικά σε κινητά που έχουν τουλάχιστον καλή απόδοση στην κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, MySql είπε

ευχαριστώ πολυ φιλε μου ησουν αναλυτικότατος βαζω στην λίστα και το realme 9 pro+ αν και το οτι δεν εχει dust & water resistant οπως και nfc ειναι σιγουρα αρνητικο 

το realme 9 pro+ εχει nfc

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MySql είπε

Το Realme έχει όπως όλες οι εταιρείες τις απαραίτητες ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις (εκτός Samsung/iPhone).

Στο Ελληνικό την Smart4All σαν επίσημο service.

NFC έχει κανονικά.

Όπως σου είπα εάν κανείς παραχώρηση το dust & water resistant πας εκεί.

Καθαρό λειτουργικό σαν τα OnePlus με το παλιό OxygenOS.

Όσο για την συγκρότηση το Samsung έχει καλύτερο βίντεο.

Για να δεις σύγκριση κάμερας των δύο κοιτάς αυτό το ποστ 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το Realme έχει όπως όλες οι εταιρείες τις απαραίτητες ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις (εκτός Samsung/iPhone).

Στο Ελληνικό την Smart4All σαν επίσημο service.

NFC έχει κανονικά.

Όπως σου είπα εάν κανείς παραχώρηση το dust & water resistant πας εκεί.

Καθαρό λειτουργικό σαν τα OnePlus με το παλιό OxygenOS.

Όσο για την συγκρότηση το Samsung έχει καλύτερο βίντεο.

Για να δεις σύγκριση κάμερας των δύο κοιτάς αυτό το ποστ 

Καλησπέρα, φιλε μου ημουν ετοιμος να κλεισω το realme αλλα ειδα σημερα οτι επεσε πολυ η τιμη του samsung galaxy s20 fe στα 329 ευρω και θα ηθελα την γνωμη σας.

Δεν ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με τα κινητα που συζητάμε και ας ειναι του 2020 ή θεωρείς πως υστερεί καπου πχ αναβάθμιση λογισμικού λογω παλαιότητας?

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/samsung-galaxy-s20-fe-dual-5g-128gb/?productId=20398330&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878238758456474+356333996545841526+-127995151133713390&skr_prm=WyJhOWQwYTMzZC0yOTEzLTRkMTQtOWY2ZC0xYTRiMTMzYzM4NTIiLDE2Njg5NjI2MjA3NTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, MySql είπε

Καλησπέρα, φιλε μου ημουν ετοιμος να κλεισω το realme αλλα ειδα σημερα οτι επεσε πολυ η τιμη του samsung galaxy s20 fe στα 329 ευρω και θα ηθελα την γνωμη σας.

Δεν ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με τα κινητα που συζητάμε και ας ειναι του 2020 ή θεωρείς πως υστερεί καπου πχ αναβάθμιση λογισμικού λογω παλαιότητας?

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/samsung-galaxy-s20-fe-dual-5g-128gb/?productId=20398330&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878238758456474+356333996545841526+-127995151133713390&skr_prm=WyJhOWQwYTMzZC0yOTEzLTRkMTQtOWY2ZC0xYTRiMTMzYzM4NTIiLDE2Njg5NjI2MjA3NTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Είναι ήδη 2 χρόνια και πάει για τρίτο.

Εγώ δεν θα πήγαινα.

Επίσης φωτογραφικά το S20 fe είναι ίδιο με το Realme και λίγο πιο πίσω έρχεται το A52S.

Στο μόνο που είναι καλό είναι στον επεξεργαστή (865).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...