akisgd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε... Από τις πιο καλές προσφορές μέχρι τώρα. Την τίμησα... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από akisgd 1
stavrosms Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) tier 1 τροφοδοτικο ειναι; edit: τελικα ειναι https://cultists.network/140/psu-tier-list/ Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από stavrosms
bonorov Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλο τροφοδοτικο σε πολυ καλη τιμή για Ελλάδα. Απλα κάτι μου λέει ότι σε 4-5 χρόνια τα 650 watt θα είναι πολυ λίγα. Το hardware αντί να γίνεται power efficient γίνεται όλο και πιο power hungry. Ήδη για τις high end κάρτες δεν είναι αρκετό. Αν βέβαια το psu μου είχε πιασει 5ετια χρήσης θα το άλλαζα ευκολα με την rmx σειρά σε αυτά τα χρήματα.
stavrosms Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Αthanasios είπε Ευχαριστούμε για την άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας. Πάμε παρακάτω. Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή δεν ανοίγει βαριές εφαρμογές, έχουν διαφορά τα 650w από τα 450w λ.χ. ή το απλό από το full modular; Τα 10 χρόνια εγγύησης και μόνο είναι ένας δελεαστικός παράγοντας για απλούς χρήστες. Ρωτας υπερβολικα βασικα πραγματα, πρεπει να κανεις πολυ παραπανω ερευνα... δεν στο λεω με κακο τροπο Τα watt εχουν να κανουν αναλογα με το συστημα σου, περισσοτερο καρτα γραφικων, μετα επεξεργαστη περισσοτερο. Το modular (ή και το semi modular) θα στο κανει πιο καθαρο στην εμφανιση και πιο ευκολο το πρωτο στησιμο, μετα δεν σε επηρεαζει πολυ. Τα 10 χρονια σημαινει ποσο εμπιστευονται το προιον τους...Αν σου χαλασει το τροφοδοτικο μπορει να σου παρει παραμαζωμα και αλλα πραγματα στον υπολογιστη, γι αυτο και θες να ειναι ποιοτικο. Το συγκεκριμενο ειναι tier A, που σημαινει οτι ακομα και για high end συστηματα καλο ειναι. 4 λεπτά πριν, bonorov είπε Καλο τροφοδοτικο σε πολυ καλη τιμή για Ελλάδα. Απλα κάτι μου λέει ότι σε 4-5 χρόνια τα 650 watt θα είναι πολυ λίγα. Το hardware αντί να γίνεται power efficient γίνεται όλο και πιο power hungry. Ήδη για τις high end κάρτες δεν είναι αρκετό. Αν βέβαια το psu μου είχε πιασει 5ετια χρήσης θα το άλλαζα ευκολα με την rmx σειρά σε αυτά τα χρήματα. Και γω αυτο σκεφτομαι, αλλα στο μελλον θα θελω να εχω pc που να καιει 1 kwh οταν ζοριζεται;
bonorov Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stavrosms είπε Και γω αυτο σκεφτομαι, αλλα στο μελλον θα θελω να εχω pc που να καιει 1 kwh οταν ζοριζεται; Τοτε δυστυχώς θα πρεπει να κάνεις υποχωρήσεις στο tier των υπολοιπων υποσυστήματων... Εγώ ήδη με ryzen 5600 και rx 6600 έχω αφήσει σε 2η μοίρα τις επιδόσεις και έχω βάλει σε 1η το power efficiency. Και το κάνω κυρίως για το γαμωτο και όχι για τον λογαριασμό του ρευματος. Πάνε να μας περάσουν για κανονικότητα 250watt cpus και 500watt κάρτες. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Για τον ιδιο λογο πηγα τελικα σε 5600G πριν 1.5 μηνα. Aπο την πριζα, 24-30W idle-browsing, 65-70W gaming. Δεν θελω παραπανω επιδοσεις, αφου ειμαι ευχαριστημενος με το wattage, θερμοκρασιες, θορυβο και με το efficiency! (εφαγα 10 μερες να το σεταρω στην τριχα για να το φτασω σε αυτα τα νουμερα με undervolting και να ανεβασω και τις επιδοσεις της IGPU, με ανεβασμα clock igpu-ram αλλα αξιζε τον κοπο). 6
VaJohn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 12 minutes ago, matrixxx said: Για τον ιδιο λογο πηγα τελικα σε 5600G πριν 1.5 μηνα. Aπο την πριζα, 24-30W idle-browsing, 65-70W gaming. Δεν θελω παραπανω επιδοσεις, αφου ειμαι ευχαριστημενος με το wattage, θερμοκρασιες, θορυβο και με το efficiency! (εφαγα 10 μερες να το σεταρω στην τριχα για να το φτασω σε αυτα τα νουμερα με undervolting και να ανεβασω και τις επιδοσεις της IGPU, με ανεβασμα clock igpu-ram αλλα αξιζε τον κοπο). Για τον ιδιο λογο εδωσα το PC μου εντελως και πηγα σε Steam Deck + Dock Σορι για off topic +1 για την καλη προσφορα! 1
Poison6 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Πολυ καλη προσφορα! Δεν το προλαβα δυστυχώς 😕 αν τυχον καποιος το μετανιωσε ασ μου στειλει pm thnx!
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Poison6 είπε Πολυ καλη προσφορα! Δεν το προλαβα δυστυχώς 😕 Άκυρο Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Zengar Zombolt
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Για τον ιδιο λογο πηγα τελικα σε 5600G πριν 1.5 μηνα. Aπο την πριζα, 24-30W idle-browsing, 65-70W gaming. Δεν θελω παραπανω επιδοσεις, αφου ειμαι ευχαριστημενος με το wattage, θερμοκρασιες, θορυβο και με το efficiency! (εφαγα 10 μερες να το σεταρω στην τριχα για να το φτασω σε αυτα τα νουμερα με undervolting και να ανεβασω και τις επιδοσεις της IGPU, με ανεβασμα clock igpu-ram αλλα αξιζε τον κοπο). Και εγώ για εκεί είμαι κανονικά, αλλά με τρώει το χέρι μου να πάω λίγο παραπάνω, σε 12400 max. Πού σημαίνει ότι έχω μαζέψει τα κομμάτια εκτός από mobo-cpu-ram .
Deathy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 H γνωμη μου ειναι δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 750αρι...
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Deathy είπε H γνωμη μου ειναι δινεις κατι παραπανω και παιρνεις 750αρι... τα διπλα χρηματα δεν τα λες και "κατι παραπανω" για το αντιστοιχο 750αρι μοντελο
venuets Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα! Εαν κάποιος δεν πρόλαβε το ενα μου το ακύρωσε φίλος όποτε θα μείνει ! Ας με ενημερωση! βρίσκομαι γλυφάδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις