Προς το περιεχόμενο

[Πλαίσιο] Corsair PSU RMX Series 650 W 80+ Gold Version 2021 74.90 (Τέλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, venuets είπε

Εχω σε αυτο το tx550 να την κανω την αλλαγη η τσαμπα λεφτα ;

Ναι πας για αλλαγή και δίνεις το παλιό. Full modular 10 έτη εγγύηση καλύτερη σειρά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Ναι πας για αλλαγή και δίνεις το παλιό. Full modular 10 έτη εγγύηση καλύτερη σειρά.

το πηρα ;)
και το αλλο το αφηνω να υπαρχει ποτε δεν ξερεις 54 ευρω το ειχα παρει απο plaisio και εκεινο πριν 2 μηνες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω στο κουτι ακομα  . Το ειχαμε παρει απο το you αν θυμαμαι καλα και ειναι ακριβως το ιδιο . Ε ευκαιρια να το βρω να το βαλω :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

Θα το χτύπαγα, αλλά έχω ακόμα στο κουτί του το Corsair PSU TX Series 650 W 80+ Gold αγορασμένο στα 69.90 €. Κλάιν.

Ευχαριστούμε για την άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας. Πάμε παρακάτω.

Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή δεν ανοίγει βαριές εφαρμογές, έχουν διαφορά τα 650w από τα 450w λ.χ. ή το απλό από το full modular;

Τα 10 χρόνια εγγύησης και μόνο είναι ένας δελεαστικός παράγοντας για απλούς χρήστες.

Δημοσ.

Εμενα με καλυπτει το 650 με 5600X και 5700ΧΤ - νομιζω δηλαδη δε το εχω σε OC .  Ποτε δεν εχω κανει cable management το modular ετυχε αλλα ειναι μια χαρα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και εγω στο κουτι ακομα  . Το ειχαμε παρει απο το you αν θυμαμαι καλα και ειναι ακριβως το ιδιο . Ε ευκαιρια να το βρω να το βαλω :P

Από Πλαίσιο, περσινή BF.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Αthanasios είπε

Ευχαριστούμε για την άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας. Πάμε παρακάτω.

Για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια ή δεν ανοίγει βαριές εφαρμογές, έχουν διαφορά τα 650w από τα 450w λ.χ. ή το απλό από το full modular;

Τα 10 χρόνια εγγύησης και μόνο είναι ένας δελεαστικός παράγοντας για απλούς χρήστες.

Σε φόρουμ είμαστε. Εκτός αν πιστεύεις ότι τα δικά σου ποστς συναγωνίζονται τη wikipedia σε πληροφορία. Πάμε παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Πάρα πολύ καλη τιμή πραγματικά. Μακάρι να έπαιζε πιο νωρίς όταν το χρειαζόμουν αλλά το πήρα. Τέτοια τιμή δε βρίσκεις. Ευχαριστούμε και το πλαίσιο για την τιμή λουκούμι 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εμενα με καλυπτει το 650 με 5600X και 5700ΧΤ - νομιζω δηλαδη δε το εχω σε OC .  Ποτε δεν εχω κανει cable management το modular ετυχε αλλα ειναι μια χαρα

εδω μου φτάνουν τα 550watt με 5700xt και 2700x..... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...