Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Thresh είπε

Για χωρίς "προσφορά" ναι.

Κατα τα άλλα προσοχή με τις Zotac και τις κάρτες με GDDR6X, δεν έχουν καλά thermal pads.

μόνο η σειρά Trinity δεν έχει καλά thermal pads. Ηolo και Xtreme AMP είναι πολύ καλύτερα. 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, vassilis018 said:

μόνο η σειρά Trinity δεν έχει καλά thermal pads. Ηolo και Xtreme AMP είναι πολύ καλύτερα. 

Ναι sorry, εννοούσα αυτή της προσφοράς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Χωρίς το παιχνίδι, χωρίς άτοκες, χωρίς 3 χρόνια εγγύηση 

Λογικά ισχύει και για τα μαγαζιά του σκρούτζ το 5 έτη. Η δική μου zotac πχ αγορασμένη από το Amazon.es, το Amazon να επιμένει οτι δεν είναι 3+2 εγγύηση γιατί προσφέρουν 2 αυτοί μόνο (άρα 2+2) αλλά η zotac μου είπε οτι ισχύει κανονικά το 5 έτη. Αυτο ακριβώς είχα ρωτήσει και στο email δηλαδή να το διευκρινίσουν. 

Spoiler

image.png.3883a0f66f542ad4668e86aed098c6cb.png

edit: όποιος πάρει Zotac να κάνει register την απόδειξη μέσα σε 28 μέρες για την εγγύηση

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Το ξέρουμε το εξωτερικό παιδιά, το ξέρουμε επίσης ότι δεν είναι και η ουάου προσφορά, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άτοκες δόσεις μόνο Ελλάδα παίζουν.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι sorry, εννοούσα αυτή της προσφοράς. 

σιγά τι sorry. Απλά είδα σε πολλά βίντεο στο yt ότι αρκετοί αλλάζουν τα thermal pads, και έχουν καλύτερες θερμοκρασίες. Νομίζω Zotac και KFA2/Galax είναι οι μοναδικές εταιρίες που δίνουν 5ετή εγγύηση. Μετά έρχεται η Giga με 4 χρόνια αλλά σε συγκεκριμένες σειρές GPU, αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Armoral είπε

Κανονικά δεν επιτρέπεται όμως. Είναι παράνομο και παράτυπο. Το πλαίσιο σε καλεί πάντα όταν δεν έχεις πληρώσει με κάρτα για να εξοφλήσεις.

Για πάνω των 500, εξόφληση μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΜΈΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και όχι ηλεκτρονικό απαραίτητα. Αν το κάνει το πλαίσιο, το κάνει λόγω μη κατανόησης του κανονισμού 

https://www.taxheaven.gr/news/20617/dieykriniseis-gia-tis-synallages-anw-twn-500-eyrw-poy-prepei-na-exofloyntai-me-trapezika-mesa-plhrwmhs

Anyway, /offtopic 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ για να δούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα.

Ιστορικό Skroutz.

image.png.08dea50107b6292b25eeba6955811f87.png

Χαμηλότερη τιμή τα 725 και για την OC τα 706 στο Multicopter.

Οι 3070 ti γενικότερα:

image.png.0659b6e51d2ecdec06851da24d046fd4.png

Ευρώπη.

image.png.dd1144cf4b3fe4cdb13d41e38f322f3c.png

Όσον αφορά τις TI γενικότερα:

image.png.6ee2862b04d9fa3a83b1eee5cac8776f.png

Οι τιμές στο Amazon ξεκινούν από 699 συν διαφορά στο ΦΠΑ, συν τα μεταφορικά, χωρίς παιχνίδι λογικά, χωρίς άτοκες, χωρίς επιπλέον δωροεπιταγή και χωρίς άμεση παράδοση υπό την έννοια του ότι θα καθυστερήσει.

Η τιμή της 3070 ti τόσο όσον αφορά τις κάρτες με το τσιπ γενικότερα όσο και τη συγκεκριμένη κάρτα ειδικότερα, είναι η καλύτερη στην Ευρώπη.

Τώρα όσον αφορά τα σχετικά με τη μνήμη, τα πιθανά μειονεκτήματα των thermal pads, τη σύγκριση με την 6800xt ή την 6800, τα υπερκοστολογημένα Nvidia προϊόντα της σειράς 30xx, μπορούμε να το συζητάμε όσο θέλετε.

Ως πρώην κάτοχος της δεν είχα κανένα παράπονο παρά το γεγονός ότι την είχα και σε κουτί που δεν είχε καλό airflow και σε 1440p ήταν άψογη σε όποιο παιχνίδι και να δοκίμασα, πάντα τηρουμένων των αναλογιών.

Όσον αφορά την τιμή όμως και με όλα αυτά που προσφέρει συνιστά προσφορά.

Σε όποιον δεν κάνει απλά προσπερνά. Αν είναι πολύ ακριβή υπάρχουν και οι κάρτες της AMD σε πολύ δυνατές προσφορές και έπειτα υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα.

Θα σας στεναχωρήσω αλλά καινούργιο προϊόν σε τιμή μεταχειρισμένου αποκλείεται να πάρετε. Αυτά.

24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για πάνω των 500, εξόφληση μέσω ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΜΈΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και όχι ηλεκτρονικό απαραίτητα. Αν το κάνει το πλαίσιο, το κάνει λόγω μη κατανόησης του κανονισμού 

https://www.taxheaven.gr/news/20617/dieykriniseis-gia-tis-synallages-anw-twn-500-eyrw-poy-prepei-na-exofloyntai-me-trapezika-mesa-plhrwmhs

Anyway, /offtopic 

Μην παίζεις με τις λέξεις. Μετρητά ΔΕΝ πληρώνεις. Εγώ μίλησα για άτοκες δόσεις επειδή κάποιος ρώτησε και εσύ μόλις ακύρωσες αυτό που είπες. Δεν υπάρχει καμία απολύτως παρανόηση από τη μεριά τη δική μου ή του Πλαισίου, η παρανόηση είναι δική σου.

image.png

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Armoral είπε

Μην παίζεις με τις λέξεις. Μετρητά ΔΕΝ πληρώνεις. Εγώ μίλησα για άτοκες δόσεις επειδή κάποιος ρώτησε και εσύ μόλις ακύρωσες αυτό που είπες. Δεν υπάρχει καμία απολύτως παρανόηση από τη μεριά τη δική μου ή του Πλαισίου, η παρανόηση είναι δική σου.

Τραπεζικό μέσο πληρωμής =/ ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής. 

Καμια παρανόηση από την πλευρά μου, μια ανάγνωση αρκεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...