SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελος τα καφεδακια, yoga, κρασακια εν ωρα δουλειάς @splanis Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
argimeg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, merphi είπε Αντίθετα απο ότι λέει το άρθρο, εγώ είμαι αισιοδοξος πως το Twitter μια χαρά θα τα καταφέρει. Σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να φανταστώ μια περίπτωση όπου χρειάζεται περισσότερο απο 1000 πληροφορικάριους για να δουλέψει και είμαι και γενναιόδωρος με αυτό τον αριθμό. Μιλάω για όλους μαζί, administrators, service desk, developers, τεχνικούς. Πιστεύω ότι θα ήταν απαραίτητοι και περίπου άλλοι 1000 για όλες τις υπόλοιπες θέσεις, υπεύθυνοι για το περιεχόμενο, τις τοπικές αγορές κτλ. 11.000 που είχε ήταν γελοίο. Το βασικό πρόβλημα, γνωστό σε όσους έχουν δουλέψει ως πληροφορικάριοι, είναι οι χειροκίνητες batch διαδικασίες που δεν ξέρει κανένας άλλος παρά μόνο το άτομο που τις είχε. Μάζεψε αρχεία, αντέγραψε, πέρασε παραμέτρους, εκτέλεσε προγράμματα ένα ένα την κατάληλη στιγμή της ημέρας. Αυτό είναι σημάδι κακής υποδομής, οπότε μου κάνει εντύπωση που το επικαλείται το άρθρο. Αν είναι αλήθεια, το Twitter τεχνολογικά είναι σε κακή φόρμα και ναι κάποιες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα προσωρινά. Πολύ παρέα με τον Έλονα κάνεις εσύ!!!!
Yeroplatanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ο Μάσκ έχτιζε χρόνια ένα προφίλ ενός real life Ironman για όσουν ήταν διατεθημένοι να το πιστέψουν(και δεν ήταν λίγοι) και με όλη την ιστορία με το Τούιτερ ίσως το καταστρέφει μόνος του.
NT1G Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Όλα πάνε βάσει σχεδίου όπως θα μάθουμε σε λίγο στα σχόλια. 2
kr0m Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θεωρω πως οι αλλαγες που ηρθαν/ερχονται ή θα κανουν την πλατφορμα καλυτερη, και με το "καλυτερη" εννοω με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ελευθερια εκφρασης, ή θα την κανουν χειροτερη, πραγμα που θα οδηγουσε σε απαξιωση της πλατφορμας, το οποιο δεν ακουγεται καθολου κακη ιδεα δεδομενου του ποσο χαλια ειναι το twitter χρονια τωρα. win-win scenario λοιπον. τωρα για τους υπαλληλους, και επειδη μερικοι εδω μεσα δεν ξερουν τι τους γινεται, μπορειτε οι ιδιοι να αναζητησετε εκατονταδες χιλιαδες βιντεο του στυλ "a day in the life of a twitter employee" να δειτε πως...εργαζονται υπαλληλοι του twitter (οπως και αλλων βεβαιως εταιριων), και να δουμε εσεις εαν θα χρειαζοσασταν τετοια ατομα στην εταιρεια σας. και σε συνεχεια της απο πανω παραγραφου, αλλα και επειδη κατι γραφτηκε για ελλαδα πιο πανω...αφηνω αυτο εδω: Spoiler μεγαλη καταστροφη για την πλατφορμα που εχασαν τη θεση τους διαφοροι καλοβολεμενοι, που δεν παρηγαγαν εργο, που φιμωναν και λογοκρινανε "κακα" σχολια, ή ατομα που κερδισανε τις θεσεις τους λογω racial quotas Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από kr0m 9
Dark Billys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα διώξει όλους τους υπαλλήλους και θα το δουλεύει μόνος του το μαγαζί. 🤣 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Dark Billys 1
alex84 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, masteripper είπε Αν ήταν Έλληνες...ΝΑΙ...με τους ξένους δύσκολα...αν δεν το γράφει στο manual ...δεν παίζει....ακόμα και αν είναι στο manual που βρίσκεται στο διπλανό γραφείο Αν είχε Έλληνες τεχνικούς όπως ο πανόπουλος με 10-15 άτομα την έκανε την δουλειά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σημειώσω και κάτι άλλο σημαντικό που δεν λέει το άρθρο. Σήμερα το απόγευμα έχει καλέσει όλους τους προγραμματιστές για ενημέρωση και να αρχίσει να κάνει κάποια mini interview. Όσοι δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία θα γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Ακούγεται ο Elon σαν άτομο που πανικοβλήθηκε γιατί φύγανε τόσα άτομα; Όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε αλλά θα περάσει απο κόσκινο και αυτούς που μείνανε. Θέλει να τους συναντήσει όλους προσωπικά τις επόμενες μέρες, εβδομάδες. Είναι απίστευτο πόσοι εργαζομενοι κρίθηκαν υπεράριθμοι. Εμένα μια χαρά μου ακούγεται να πάει βάση σχεδίου. Αν θα του βγει φυσικά είναι άλλο θέμα, έχω κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με το αν αρκούν τα άτομα για moderation, οχι οι coders. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από merphi
HateMe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Τσουρέκια με τον Elon και το Twitter. 1000 φορές άρθρα για iPhones ώστε να έχουμε και κανα πικάντικο σχόλιο. 1
Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Dark Billys είπε Μάλλον θα διώξει όλους τους υπαλλήλους και θα το δουλεύει μόνος του το μαγαζί. 🤣 Σαν το γνωστό ανέκδοτο; Να δει πως θα πάει για αρχή. Εντάξει, αν ήμουν πρώην εργαζόμενος στο twitter, θα έριχνα την ιδέα να στήναμε ένα νέο twitter με τους υπόλοιπους απολυμένους. Η εμπειρία υπάρχει. Έτσι για σπάσιμο στον Έλον. 1
dimitriosm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, merphi είπε Το βασικό πρόβλημα, γνωστό σε όσους έχουν δουλέψει ως πληροφορικάριοι, είναι οι χειροκίνητες batch διαδικασίες που δεν ξέρει κανένας άλλος παρά μόνο το άτομο που τις είχε. Μάζεψε αρχεία, αντέγραψε, πέρασε παραμέτρους, εκτέλεσε προγράμματα ένα ένα την κατάληλη στιγμή της ημέρας. Αυτό είναι σημάδι κακής υποδομής, οπότε μου κάνει εντύπωση που το επικαλείται το άρθρο. Αν είναι αλήθεια, το Twitter τεχνολογικά είναι σε κακή φόρμα και ναι κάποιες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα προσωρινά. Φιλε, για οσα λες υπαρχουν tools όπως ansible, gitlab CI γενικως ολες οι πρακτικες dev/ops. ποιος μαζευει αρχεια αντιγραφει εκτελει προγραμματα ενα ενα ολη μερα?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimitriosm είπε Φιλε, για οσα λες υπαρχουν tools όπως ansible, gitlab CI γενικως ολες οι πρακτικες dev/ops. ποιος μαζευει αρχεια αντιγραφει εκτελει προγραμματα ενα ενα ολη μερα? Σωστά. Το θέμα είναι αυτοί τι χρησιμοποιούν. Το άρθρο μιλάει για μηχανικούς που πρέπει να είναι πάνω απο το PC τους για να δουλεύει το σύστημα. «υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός λειτουργιών που φαίνεται πραγματικά να βασίζονται στην ύπαρξη μηχανικών στο χώρο». «Αν αυτοί οι μηχανικοί έχουν φύγει, τότε απειλείται η βιωσιμότητα του προϊόντος» Για το καλό τους ελπίζω τα περισσότερα να είναι αυτοματοποιημένα. Για να πάρουμε μια γεύση, αυτό σχολίασε τις πρώτες μέρες στο Twitter ο Elon Spoiler
Chef_Alexander Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Φτάνει με τα άρθρα για το του(βλί)τερ. Υπάρχουν πιο σοβαρά τεχνολογικά θέματα με τα οποία αξίζει να ασχοληθεί κανείς. 3
TaxiarhisGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, masteripper είπε Σϋμφωνα με κάποιες αναφορές , 700 άτομα μείναν όλα και όλα....οπότε την επόμενη βδομάδα θα έχουμε ακόμα πιο ζουμερές ειδήσεις το 50% που απελισε ειναι 7,500 ατομα. Οποτε μενουν άλλα τοσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις