Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα βάλε το μπουζούκι σε μια ορθογώνια κούτα.

1. Packlink.es  (τύπου μηχανή αναζήτησης για ταχυμεταφορικές, βάζεις διαστάσεις και βάρος και σου βγάζει τιμή -προ ΦΠΑ, στο τέλος είναι με ΦΠΑ). Door to door. Μη σε απασχολεί αν δεν αναγνωρίζεις τις μεταφορικές. 

2. https://spourgitis.gr/ (χρησιμοποιείται από πολλούς Έλληνες της Ισπανίας με καλές κριτικές)

3. Ίσως και ΕΛΤΑ

Edit, μολις είδα ότι υπάρχει και το packlink.com, αλλά δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν γνωρίζω αν είναι το ίδιο με το .es

1 ώρα πριν, PedroG είπε

O τύπος όχι μόνο το θέλει...το μπουζούκι αλλά μου έσκασε και τα 300€ που φυσικά τα πλήρωσε 

Σε έμβασμα Πειραιώς όπως ακριβώς του ζητούσα. 

Κατευθύνομαι σε ΕΛΤΑ που μου έδωσε προσφορά 38€ .

Τα έξοδα εμβάσματος ήταν 4€ και τα χρέωσε σε εμένα. Επιπλέον τα έξοδα αποστολής μου τα ανέθεσε σε εμένα....

Ας είναι... Εγώ το είχα αναρτήσει σε φόρμα μεταχειρισμένα μπουζούκια στην τιμή των 250€!!

Το όργανο συσκευάζεται με σιλικόνη και φούσκες και φεύγει για Ισπανία..... Συγκεκριμένα Πυρηναία Όρη...

Η τιμή που μου δίναν Ελλάδα στη πόλη μου ήταν 120 ευρώ με την θήκη και χάρη τους έκανα και ένας που δεν ήξερα στα 150€ μέσω ίντερνετ....

Εγώ το διέθεσα μόλις στην Ισπανία με 300€ αλλά τα έξοδα δικά μου (-38€ ΕΛΤΑ -4€ έμβασμα οι φουσκάλες εξωτερικά δωράκι από εμένα)

Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μπουζούκι θα ακούγεται στη περιοχή της Ισπανίας και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις χρήσιμες οδηγίες που μου δώσατε..... Να είστε καλά 

Θα περιμένω ένα 24ωρο μήπως συμβεί κάτι και ανακαλέσει την συναλλαγή και αύριο φεύγει....τα χρήματα 💸💸💸 φαίνονται ΚΑΘΑΡΆ σαν κατάθεση εμβάσματος στον λογαριασμό Πειραιώς που του έδωσα 

Κακως σου έδωσα χρόνο και σε διάβασα....ούτε καν δευτερόλεπτο δεν άξιζε να σου αφιερώσω 

Από ισπανικό λογαριασμό δεν υπάρχει επιλογή να πληρώσει ο αποστολέας το κόστος εμβάσματος. Για την ακρίβεια, αυτό το χαράτσι δεν υπάρχει στις περισσότερες τράπεζες για συναλαγές ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. Και οι περισσότερες τράπεζες δεν έχουν έξοδα εμβάσματος όυτε για αποστολές ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (εντός   SEPA). 

Πάντως πρόσεξε πολύ τη συσκευασία, αν η θήκη είναι μαλακή, η φυσαλλίδα δεν αρκεί, το μπουζούκι μπορεί να φτάσει 2 κομμάτια. καλύτερα μια  κούτα απέξω, με φελιζόλ ή μεγάλες φούσκες αέρος μέσα.

Επεξ/σία από clevercitizen
  • Thanks 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, katsapoli είπε

Φίλε εγώ θα πρότεινα για ν κλείσει ωραία το Thread να ζητήσεις φωτό από τον Ισπανό μουσικόφιλο να παίζει μπουζούκι με φόντο τα πυρηναια όροι. Για κλείσεις σε όλους τα στόματα που όχι μόνο έκανες το Deal αλλά συμβαλες και στο να εξάγεις πολιτισμό 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...μόλις παραλάβει θα του ζητηθεί φωτό με το μπουζούκι μου στην χώρα του με θέα τα Πυρηναία γιατί πόλη χολή και κακια έλαβα από συμφορουμιτες εδώ μέσα.... αδικαιολόγητη!

Θα σας πω μόνο αυτό δίχως να έχω επαγγελματική ιδιότητα του πωλητή, πέρσι κατάφερα και πούλησα τρία ΙΧ και τα τρία από ίντερνετ (ένα δικό μου και δύο της φίλης μου....) Με καμία ζημιά για κανένα.. βέβαια όλα Ελλάδα, Β. Ελλάδα για την ακρίβεια που διαμένω. Καβάλα Βέροια και Ξάνθη. 

Μπουζούκι άλλη μια φορά μικρό ως μπαγλαμά στα μισά χρήματα μπουζουκι ομως πρώτη φορά και μάλιστα στο εξωτερικό......

Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος.....ούτε να παινευτω,  αλλά μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα πότε ο άλλος θέλει κάτι ή πόσο με δουλεύει ή δεν έχει τίποτα στην άκρη!

Αυτά και κάτι τελευταίο....

μπορεί να μην έχουμε να εξάγουμε βαριά βιομηχανία όπλα, φάρμακα, ΙΧ κλπ στο εξωτερικό..... έχουμε όμως παραδοσιακή μουσική που πιστέψτε με πουλάει και την εκτιμούν οι ξένοι και όργανα....ας το σκεφτούμε λίγο παραπάνω αυτό σαν Έλληνες.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και ενδιαφέρον σας... Το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ από τους υπευθύνους τους οποίους ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από PedroG
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...μόλις παραλάβει θα του ζητηθεί φωτό με το μπουζούκι μου στην χώρα του με θέα τα Πυρηναία γιατί πόλη χολή και κακια έλαβα από συμφορουμιτες εδώ μέσα.... αδικαιολόγητη!

Θα σας πω μόνο αυτό δίχως να έχω επαγγελματική ιδιότητα του πωλητή, πέρσι κατάφερα και πούλησα τρία ΙΧ και τα τρία από ίντερνετ (ένα δικό μου και δύο της φίλης μου....) Με καμία ζημιά για κανένα.. βέβαια όλα Ελλάδα,Β. Ελλάδα για την ακρίβεια που διαμένω. Καβάλα Βέροια και Ξάνθη. 

Μπουζούκι άλλη μια φορά μικρό στην πόλη πόλη ως μπαγλαμά στα μισά χρήματα μπουζουκι ομως πρώτη φορά και μάλιστα στο εξωτερικό......

Δεν θέλω να πω ότι είμαι κάποιος..... αλλά μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα πότε ο άλλος θέλει κάτι η πόσο με δουλεύει η δεν έχει τίποτα στην άκρη!

Αυτά και κάτι τελευταίο.... μπορεί να μην έχουμε να εξάγουμε βαριά βιομηχανία όπλα, φάρμακα, ΙΧ κλπ στο εξωτερικό..... έχουμε όμως παραδοσιακη μουσική και όργανα....ας το σκεφτούμε λίγο παραπάνω αυτό σαν Έλληνες.

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο και ενδιαφέρον σας... Το θέμα μπορεί να κλείσει εδώ από τους υπευθύνους τους οποίους ευχαριστώ πολύ 

Δέξου ότι απλά στάθηκες τυχερός με τα ΙΧ, δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ότι πούλησες τόσα αμάξια χωρίς θέμα, απλά έτυχε. Και εγώ έχω δώσει μεταχειρισμένα χέρι με χέρι, αν πας μέσω εμβάσματος η με ταχυδρομείο εκεί αλλάζει το πράμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Nαι βρέθηκα τυχερός αφενός γιατί δεν εμπιστεύτηκα όσους μου είπαν εδώ πέρα.....να αποφύγω την πώληση στην Ισπανία,και δεν αποδέχτηκα ούτε την κ. ACS που μου ζήτησε 360€ για δέμα που κοστολογήσε 38€ ΕΛΤΑ.

Αυτό είναι και ένα διδακτικό μαθήμα για όσους θέλουν την ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Όσων αφορά την πώληση του ΙΧ μου ναι στάθηκα και εκεί τυχερός και της κοπέλας μου επίσης....και αφού έχω τύχη.... διαβαίνω. Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PedroG είπε

Nαι βρέθηκα τυχερός αφενός γιατί δεν εμπιστεύτηκα όσους μου είπαν εδώ πέρα.....να αποφύγω την πώληση στην Ισπανία,και δεν αποδέχτηκα ούτε την κ. ACS που μου ζήτησε 360€ για δέμα που κοστολογήσε 38€ ΕΛΤΑ.

Αυτό είναι και ένα διδακτικό μαθήμα για όσους θέλουν την ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Όσων αφορά την πώληση του ΙΧ μου ναι στάθηκα και εκεί τυχερός και της κοπέλας μου επίσης....και αφού έχω τύχη.... διαβαίνω. Σε ευχαριστώ πολύ 

Γενικά έχε στο μυαλό σου ότι για κάθε 20 περίπου που διαβάζουν 1 γράφει εδώ πέρα, και συνήθως αυτός ο ένας είναι επαγγελματίας αργόσχολος/φορουμίτης με ότι προδιαθέτει αυτό: πες το κουτοπονηριά, πόθος να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα κλπ.

• Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, PedroG είπε

Θα περιμένω ένα 24ωρο μήπως συμβεί κάτι και ανακαλέσει την συναλλαγή και αύριο φεύγει....τα χρήματα 💸💸💸 φαίνονται ΚΑΘΑΡΆ σαν κατάθεση εμβάσματος στον λογαριασμό Πειραιώς που του έδωσα

Παιζει γενικα τετοια πιθανοτητα? δηλαδη να ανακληθουν λεφτα που μεταφερθηκαν σε λογ/σμο?

6 ώρες πριν, PedroG είπε

Nαι βρέθηκα τυχερός αφενός γιατί δεν εμπιστεύτηκα όσους μου είπαν εδώ πέρα.....να αποφύγω την πώληση στην Ισπανία,

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα την ειχα αποφυγει. Υπαρχει παντα ο κινδυνος που μας θυμισε ο αλλος φιλος, ξαναβαζω το λινκ γιατι ισως δε το διαβασες

Εαν ημουν στη θεση του ισπανου παλι θα το ειχα αποφυγει, γιατι δε ξερω σε τι κατασταση ειναι αυτο που θα παραλαβω, και αν το παραλαβω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Εγω αν ημουν στη θεση σου θα την ειχα αποφυγει. Υπαρχει παντα ο κινδυνος που μας θυμισε ο αλλος φιλος, ξαναβαζω το λινκ γιατι ισως δε το διαβασες

Όταν του γράφουμε δύο πράγματα για το καλό του προφανώς, είμαστε κακεντρεχείς και θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του άλλου. Λες και έχω κανένα όφελος να μην την πουλήσει.  Αλλά έτσι είναι αν κάποιος δεν έχει τρόπους και προσβάλλει όσους συμμετέχουν σε ένα νήμα που έχει ανοίξει ζητώντας δημόσια βοήθεια. Θα μου γίνει μάθημα για το μέλλον.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...