Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katsapoli είπε

στην περίπτωση εκείνη "δεν υπήρχε παραλήπτης" επίτηδες , πέρασε ένας άγνωστος "ξάδερφος" δλδ και το πήρε ,τώρα υπάρχουν στοιχεία παραλήπτη

Αν δει τα λεφτά που συμφωνήθηκαν στο λογαριασμό θα πρέπει ο άλλος να κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής με διάφορους τρόπους

Δημοσ.
Στις 22/11/2022 στις 8:59 ΜΜ, PedroG είπε

Τζάμπα γράφεις ....

Κακώς ασχολήθηκα με το μπουζούκι σου όντως.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Κατά πόσο είναι εφικτό άμα δει τα λεφτά ο άλλος να το αμφισβητήσει και επί της ουσίας να τον σκαμαρη?

Στις 21/11/2022 στις 7:18 ΜΜ, Inuyasha είπε

Πλέον με διαδικτυακές αγορές πολλές τράπεζες του εξωτερικού προσφέρουν πακέτα για κάλυψη σε περίπτωση απάτης ακόμα και σε κατάθεση σε λογαριασμό, αν πχ γράψεις στην κατάθεση για αγορά τάδε αντικειμένου και μετά πας στη τράπεζα και πεις δεν έστειλε ποτέ, έστειλε πέτρες ξεκινάει διαδικασία charge back (αντίστοιχο με της buyer protection ebay /paypal) και ξαφνικά να ναι μεν εσύ να είσαι ήσυχος ότι πληρώθηκες αλλά κάνα μήνα μετά να δεις ότι τράβηξαν τα λεφτά η αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2022 στις 2:07 ΜΜ, PedroG είπε

Μόλις ενημερώθηκα ότι μπήκαν χρήματα σε τράπεζα από τον ίδιο... Δεν έχω δει ακόμη τίποτα στην Πειραιώς.... Θα περιμένω δύο 24ωρα...

Να ρωτησω κατι,  δηλαδη ισπανος ρισκαρει να δωσει 300ε σε καποιον αγνωστο στο εξωτερικο και μετα να περιμενει να λαβει το αντικειμενο?

Επεξ/σία από rus
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι το θέλει το μπουζούκι ο Ισπανός;

μα τί αυτομαστίγωμα ειν' αυτό;

εμείς δηλαδή τί τις θέλουμε τις ισπανικές κιθάρες; δε μας φτάνουν τα μπουζούκια μας;

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τι το θέλει το μπουζούκι ο Ισπανός;

Και να το θέλει τι μπουζούκι ο Ισπανός φακός Κινέζος(σε αρκετές χώρες παίζουν συγκροτήματα που παίζουν ελληνικά κτλ) ή ότι άλλο μπορεί να είναι

Κανένας σωστός αγοραστής δεν θα πήγαινε εκτός πλατφόρμας (είτε είναι ebay η όπου αλλού πουλιέται το αντικείμενο, μπουζούκι στη συγκεκριμένη περίπτωση) 1ον για να πάρει μεταχειρισμένο όργανο, ναι στις φώτο μπορεί να φαίνετε τέλειο, αλλά να έχει ένα σωρό προβλήματα στη χρήση, 2ον δεν είναι κάτι 1 of kind  σπάνιο συλλεκτικό κτλ

Οπότε ευχόμαστε στον ts να είναι πραγματικός αγοραστής και να μην κατάληξη να ανοίξει θέμα έστειλα το μπουζούκι και δεν πήρα λεφτά τι κάνω

Δημοσ.

O τύπος όχι μόνο το θέλει...το μπουζούκι αλλά μου έσκασε και τα 300€ που φυσικά τα πλήρωσε 

Σε έμβασμα Πειραιώς όπως ακριβώς του ζητούσα. 

Κατευθύνομαι σε ΕΛΤΑ που μου έδωσε προσφορά 38€ .

Τα έξοδα εμβάσματος ήταν 4€ και τα χρέωσε σε εμένα. Επιπλέον τα έξοδα αποστολής μου τα ανέθεσε σε εμένα....

Ας είναι... Εγώ το είχα αναρτήσει σε φόρμα μεταχειρισμένα μπουζούκια στην τιμή των 250€!!

Το όργανο συσκευάζεται με σιλικόνη και φούσκες και φεύγει για Ισπανία..... Συγκεκριμένα Πυρηναία Όρη...

Η τιμή που μου δίναν Ελλάδα στη πόλη μου ήταν 120 ευρώ με την θήκη και χάρη τους έκανα και ένας που δεν ήξερα στα 150€ μέσω ίντερνετ....

Εγώ το διέθεσα μόλις στην Ισπανία με 300€ αλλά τα έξοδα δικά μου (-38€ ΕΛΤΑ -4€ έμβασμα οι φουσκάλες εξωτερικά δωράκι από εμένα)

Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μπουζούκι θα ακούγεται στη περιοχή της Ισπανίας και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις χρήσιμες οδηγίες που μου δώσατε..... Να είστε καλά 

Θα περιμένω ένα 24ωρο μήπως συμβεί κάτι και ανακαλέσει την συναλλαγή και αύριο φεύγει....τα χρήματα 💸💸💸 φαίνονται ΚΑΘΑΡΆ σαν κατάθεση εμβάσματος στον λογαριασμό Πειραιώς που του έδωσα 

20 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Κακώς ασχολήθηκα με το μπουζούκι σου όντως.

Κακως σου έδωσα χρόνο και σε διάβασα....ούτε καν δευτερόλεπτο δεν άξιζε να σου αφιερώσω 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

O τύπος όχι μόνο το θέλει...το μπουζούκι αλλά μου έσκασε και τα 300€ που φυσικά τα πλήρωσε 

Σε έμβασμα Πειραιώς όπως ακριβώς του ζητούσα. 

Κατευθύνομαι σε ΕΛΤΑ που μου έδωσε προσφορά 38€ .

Τα έξοδα εμβάσματος ήταν 4€ και τα χρέωσε σε εμένα. Επιπλέον τα έξοδα αποστολής μου τα ανέθεσε σε εμένα....

Ας είναι... Εγώ το είχα αναρτήσει σε φόρμα μεταχειρισμένα μπουζούκια στην τιμή των 250€!!

Το όργανο συσκευάζεται με σιλικόνη και φούσκες και φεύγει για Ισπανία..... Συγκεκριμένα Πυρηναία Όρη...

Η τιμή που μου δίναν Ελλάδα στη πόλη μου ήταν 120 ευρώ με την θήκη και χάρη τους έκανα και ένας που δεν ήξερα στα 150€ μέσω ίντερνετ....

Εγώ το διέθεσα μόλις στην Ισπανία με 300€ αλλά τα έξοδα δικά μου (-38€ ΕΛΤΑ -4€ έμβασμα οι φουσκάλες εξωτερικά δωράκι από εμένα)

Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μπουζούκι θα ακούγεται στη περιοχή της Ισπανίας και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις χρήσιμες οδηγίες που μου δώσατε..... Να είστε καλά 

Θα περιμένω ένα 24ωρο μήπως συμβεί κάτι και ανακαλέσει την συναλλαγή και αύριο φεύγει....τα χρήματα 💸💸💸 φαίνονται ΚΑΘΑΡΆ σαν κατάθεση εμβάσματος στον λογαριασμό Πειραιώς που του έδωσα 

Αφού γράφεις πως κατευθύνεσαι ήδη προς τα ΕΛΤΑ..

Ξανασκεψου το πάντως.. δεν θα έπρεπε να είναι τόσο απλός ο αποχωρισμός με ένα μπουζούκι..

Εγω το μετάνιωσα οικτρά όταν πούλησα την επιχρυσωμένη τούμπα μου.

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, PedroG είπε

Και το screen shot 

Screenshot_2022-11-29-13-13-30-001_cn.wps.moffice_eng.jpg

Ξανά έλεγξε 2-3 αφού του δώσεις το tracking

Μακάρι όλα να πάνε καλά

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε εγώ θα πρότεινα για ν κλείσει ωραία το Thread να ζητήσεις φωτό από τον Ισπανό μουσικόφιλο να παίζει μπουζούκι με φόντο τα πυρηναια όροι. Για κλείσεις σε όλους τα στόματα που όχι μόνο έκανες το Deal αλλά συμβαλες και στο να εξάγεις πολιτισμό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...