Dante80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Επειδή μπορεί να το βρείτε μπροστά σας αυτό το πρόβλημα, μια επισήμανση. Αποστολή με ταχυδρομείο μουσικό όργανο μέσα σε σκληρή θήκη + φουσκάλες χύμα απέξω (υποθέτω bubble wrap εννοείται) είναι σχεδόν σίγουρο πως θα οδηγήσει σε καταστροφή του οργάνου. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε την θήκη μέσα σε κιβώτιο από χαρτόνι, και να την ακινητοποιήσετε μέσα του με υλικό όπως εφημερίδες, bubble wrap, χαρτιά, packing peanuts κλπ. Μια ματιά εδώ για μερικά τιπς. https://www.dhl.com/discover/en-global/business/getting-to-market/ship-guitars-and-other-instruments 1
PedroG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, kalogeros είπε Ώπα! Μισό λεπτό. Ζητάς 250 ευρώ για το όργανο και 38 για την αποστολή, δηλαδή σύνολο 288 ευρώ, και αυτός σου λέει ότι θα σε πληρώσει 300??? Δηλαδή προθυμοποιείται να πληρώσει παραπάνω??? Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό; ναι γιατι αρχικα του εδωσα προσφορα απο την ACS 360 και Δευτερη προσφορα στα 75 ευρω απο Μεφορικη + 15 ευρω ΚΤΕΛ = 90 Ευρω. και μου απαντα το ταβανι μου ειμαι 300!!! Λογικο δεν ειναι οταν βλεπεις ενα αντικειμενο να κανεις παζαρια ή να ζητας λιγο καλυτερη τιμη? Μόλις τώρα, PedroG είπε ναι γιατι αρχικα του εδωσα προσφορα απο την ACS 360 και Δευτερη προσφορα στα 75 ευρω απο Μεφορικη + 15 ευρω ΚΤΕΛ = 90 Ευρω. και μου απαντα το ταβανι μου ειμαι 300!!! του ειπα θα ψαξω εγω για φτηνη λυση μεταφορας!!! εγω θα το αναλαβω την συσκευασια - μεταφορα και λοιπα εξοδα περιτυλιγματος! Λογικο δεν ειναι οταν βλεπεις ενα αντικειμενο να κανεις παζαρια ή να ζητας λιγο καλυτερη τιμη? 3 ώρες πριν, Dante80 είπε Επειδή μπορεί να το βρείτε μπροστά σας αυτό το πρόβλημα, μια επισήμανση. Αποστολή με ταχυδρομείο μουσικό όργανο μέσα σε σκληρή θήκη + φουσκάλες χύμα απέξω (υποθέτω bubble wrap εννοείται) είναι σχεδόν σίγουρο πως θα οδηγήσει σε καταστροφή του οργάνου. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε την θήκη μέσα σε κιβώτιο από χαρτόνι, και να την ακινητοποιήσετε μέσα του με υλικό όπως εφημερίδες, bubble wrap, χαρτιά, packing peanuts κλπ. Μια ματιά εδώ για μερικά τιπς. https://www.dhl.com/discover/en-global/business/getting-to-market/ship-guitars-and-other-instruments σε ευχαριστω πολυ !!!!! Ειναι οτι πιο χρησιμο εχω διαβασει 4 σελιδες και τρεις μερες τωρα που γραφω εδω μεσα!!! Να εισαι καλα!!!! 1
dtk-386 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PedroG είπε σε ευχαριστω πολυ !!!!! Ειναι οτι πιο χρησιμο εχω διαβασει 4 σελιδες και τρεις μερες τωρα που γραφω εδω μεσα!!! Να εισαι καλα!!!! Κακό σχόλιο! Τσάμπα ασχολήθηκε ο κόσμος μαζί σου .... μην ανοίξεις θέμα έχασα το μπουζούκι μου τι κάνω μόνο. 4
PedroG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Κακό σχόλιο! Τσάμπα ασχολήθηκε ο κόσμος μαζί σου .... μην ανοίξεις θέμα έχασα το μπουζούκι μου τι κάνω μόνο. Φίλε μου....το αν ασχολήθηκε κάποιος η όχι τον ευχαριστώ για τον χρόνο του και κατάθεση σκέψης και χρόνου του. Το αν ασχολήθηκε κάποιος η όχι επέτρεψε μου να το αξιολογήσουν άλλοι και όχι ΕΣΥ. Το αν σου άρεσει να υποδεικνύεις στους άλλους τι να κάνουν η όχι δείχνει εκτός απο το ποιος είσαι + το γεγονός ότι εδώ βρίσκεσαι για άλλο λόγο εδώ... Προφανώς να υποδεικνύεις τι να κάνουμε τι πουλάμε τι να αοραζουμε . Ευτυχώς δε σε παίρνω στα σοβαρά....
dtk-386 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, PedroG είπε Ευτυχώς δε σε παίρνω στα σοβαρά.... 👎
SabotazNic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2022 στις 8:29 ΜΜ, dtk-386 είπε Στις 20/11/2022 στις 8:31 ΜΜ, PedroG είπε Σε ευχαριστώ πολύ .... οπότε τι με συμβουλεύεις; Του έστειλα revolut card.....για να γλυτώσει έξοδα κράτησης χρέωσης κλπ απο τράπεζα Ισπανίαας ξέρω ότι σκίζουν οι τράπεζες....απο προσωπική εμπειρία Υπάρχει φόβος οποιοσδήποτε που έδωσα το IBAN number και τον BIC σε άγνωστο άνθρωπο; Εννοώντας ότι δε μπορεί να με βλάψει κάποιος εχοντας μόνο το IBAN number μου; Η καταθεση δεν μπορει να αναιρεθει για κανεναν λογο (προφανως χωρις νομικη βοηθεια). Σκεψου οτι καθε φορα που λαμβανεις εμβασμα δεν σου ερχεται μαιλ καταθεσης, οποτε και εδω αν σου ερθει κανα περιεργο μαιλ, δεν το ανοιγεις. Αν θες να δεις οτι σου εκανε καταθεση, μονο μεσα απο το ebanking σου Στις 21/11/2022 στις 6:41 ΜΜ, PedroG είπε Αν φυσικά δεν δω κατάθεση η ειδοποιήση δεν στέλνω. Ειπαμε, καταθεση πρεπει μονο να δεις, οχι καποιου ειδους ειδοποιηση Στις 21/11/2022 στις 10:25 ΠΜ, PedroG είπε Έχετε κάποια ιδέα για επιπλέον προστασία της θήκης... σκέφτομαι να αγοράσω το ειδικό πλαστικό με φούσκες περιτύλιγματος τι άλλο θα μπορούσα. Διαστάσεις δέματος 1 Χ 30 Χ 40 βάρος 3,5κιλα Οπως σωστα σου ειπαν, οι φουσκαλες θα προστατεψουν την θηκη. Αν υπαρχει περιθωριο να βαλεις και μεσα φουσκαλες, βαζεις (κατω απο το μπουζουκι, στο πλαι κτλ). Βασικα, πως το αγορασες? Ετσι και πρεπει να το συσκευασεις. Αν σπασει κτλ στην μεταφορα, δεν ειναι δικια σου ευθυνη Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
PedroG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε 👎 Τζάμπα γράφεις ....
pintourikio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 @PedroG τελικά έχουμε νέα από τον Ισπανό μουσικόφιλο?
rus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 6:14 ΜΜ, PedroG είπε Παιδια μόλις βρέθηκε ενδιαφέρομενος για μια αγγελία μουσικού οργάνου απο ....... Ισπανία. Ο τύπος χωρίς να επαληθευτεί η ταυτότητα του με παρακάλεσε να κάνω μια έρευνα πόσο στοιχίζει η αποστολή του μεταχειρισμένου μπουζούκιου μου 6χοδρο που του το πουλάω 250€ ......με την πλαστική εξαιρετικής ποιότητας θήκη του......και η Ν. 1 εταιρεία για διαστάσεις 1,2Χ 30Χ 45 και 5 κιλών μπουζούκιου μου ζήτησε το ποσό των 360€......(ACS) Εδω το τιμολογιο δεματων εξωτερικου απο ελτα 1
takoulou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 6:14 ΜΜ, PedroG είπε Παιδια μόλις βρέθηκε ενδιαφέρομενος για μια αγγελία μουσικού οργάνου απο ....... Ισπανία. Ο τύπος χωρίς να επαληθευτεί η ταυτότητα του με παρακάλεσε να κάνω μια έρευνα πόσο στοιχίζει η αποστολή του μεταχειρισμένου μπουζούκιου μου 6χοδρο που του το πουλάω 250€ ......με την πλαστική εξαιρετικής ποιότητας θήκη του......και η Ν. 1 εταιρεία για διαστάσεις 1,2Χ 30Χ 45 και 5 κιλών μπουζούκιου μου ζήτησε το ποσό των 360€......(ACS) Έφυγα γελώντας...... Έχετε καμία ανάλογη αποστολή η εμπειρία δέματος περίπου όπως το μπουζούκι σε χώρα της ΕΕ; Τελικα το εστειλες το οργανο... Το παρελαβε;;; Πληρωθηκες;
PedroG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μόλις ενημερώθηκα ότι μπήκαν χρήματα σε τράπεζα από τον ίδιο... Δεν έχω δει ακόμη τίποτα στην Πειραιώς.... Θα περιμένω δύο 24ωρα...
katsapoli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Έρχονται οι ξένοι και μας περνούν τα ελληνικά Όργανα 1
takoulou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PedroG είπε Μόλις ενημερώθηκα ότι μπήκαν χρήματα σε τράπεζα από τον ίδιο... Δεν έχω δει ακόμη τίποτα στην Πειραιώς.... Θα περιμένω δύο 24ωρα... Για περιμενε... Να δουμε για να φύγει το όργανο!!!.
PedroG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Στις 19/11/2022 στις 10:40 ΜΜ, Bitbit είπε Έκανες γκάφα. 1€ με 1,20€ είναι το κόστος. πιθανόν να επέλεξες να χρεωθείς εσύ όλα τα έξοδα ή δε ξέρω τι άλλο. Σε παρόμοια γκάφα η eurobank χρέωσε 20€ για έμβασμα στη Γερμανία. Δεν έκανα γκάφα.. ο φίλος μου που του ζήτησα να μου αγοράσει εκ μερους μου ένα συλλεκτικό ζακετακι της πόλης του το έστειλε με dhl και έξοδα αποστολής και εμφασβατος τόσο. Δε μπορούσα να του πω αγόρασε μου το και πλήρωσε τα ΕΣΥ.... καταλαβαίνεις πόσο Μπιθουλας λιμοκοντορος θα φαινομουν..... 41 λεπτά πριν, katsapoli είπε Έρχονται οι ξένοι και μας περνούν τα ελληνικά Όργανα Τα τρία μου θα πάρει ο Daniel αν δε μπούνε 300€ τόσα το κοστολογήσε....στην Ελλάδα η κακλυτερη προσφορα που πήρα ήταν 120€ για όργανο αξίας 500€... Λογικό υπάρχει πληθώρα και δεν υπάρχουν φράγκα εδώ. Αύξηση έχει να δωθεί στην χώρα μας καταγεγραμμένη από το 2009!!!!
greekfragma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, PedroG said: Μόλις ενημερώθηκα ότι μπήκαν χρήματα σε τράπεζα από τον ίδιο... Δεν έχω δει ακόμη τίποτα στην Πειραιώς.... Θα περιμένω δύο 24ωρα... είσαι χαζός ή παριστάνεις το χαζό; πρώτη φορά σου βάζουν χρήματα σε τράπεζα; το αποδεικτικό της κατάθεσης σε pdf που αναφέρει αριθμό συναλλαγής και εμβάσματος το έχεις; είσαι υπέρτατο τρολλ αλλά πλέον κουράστηκα να σε διαβάζω. λίστα αγνόησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις