Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Τα ΕΛΤΑ και γενικά εταιρίες κουριερ κατά πάσα πιθανότητα δεν το περνούν με τι βάρος μόνο αλλά σαν ακανόνιστα πακέτο λόγο μεγάλου μεγέθους

με τον όγκο εννοείται θα το υπολογίσουν.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, PedroG είπε

Άλλο ποτήρι αξίας 1ευρω κ άλλο μουσικό έγχορδο αξίας 300

Γιατί;

Anyway, δε νομίζω ότι μπορώ να σε πείσω για το προφάνές ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύνδεση του πόσο κοστίζει η παραγωγή οποιουδήποτε προϊόντος του με το πόσο μπορεί να κοστίζει η μεταφορά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

38 € μου ζήτησε η ΕΛΤΑ της πόλης μου ...το δέμα φεύγει δικιάς μου ευθύνης και απαιτείται πολύ καλή συσκευασία... τους εξήγησα ότι έχει πολύ σκληρή πλαστική θήκη το μουσικό όργανο και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Ισπανός ζήτησε την αγορά του! 

Μένει να δω την οποία κατάθεση χρημάτων για να προχωρήσει η αποστολή....

Έχετε κάποια ιδέα για επιπλέον προστασία της θήκης... σκέφτομαι να αγοράσω το ειδικό πλαστικό με φούσκες περιτύλιγματος τι άλλο θα μπορούσα.

Διαστάσεις δέματος 1 Χ 30 Χ 40 βάρος 3,5κιλα

Που 38€ που ζήτησε η Μία εταιρεία που 360€ που ζήτησε η πολύ γνωστή ACS

Επεξ/σία από PedroG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποστολή μουσικού οργάνου χωρίς εξτρα θήκη..... καλά θα πάει και αυτό

Το λιγότερο κατασκευή χάρτινου κουτιού και σταθεροποίηση του μ. οργάνου με τη θήκη του μέσα, θέλεις. Δες πως είναι οι συσκευασίες των αντικειμένων που αγοράζεις και παραδειγματίσου τι χρειάζεται να κάνεις.

Οι φούσκες σε πολλές στρώσεις θα προστατέψουν σχετικά τη θήκη από τα γδαρσίματα και τίποτε άλλο.

Επεξ/σία από iml
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

με τον όγκο εννοείται θα το υπολογίσουν.

Δεν το έθεσα σωστά μάλλον

Άλλο ένα κουτί 20cm x20cm x20cm 5 κιλά και άλλο ένα μουσικό όργανο που ναι μεν μπορεί να ζυγίζει λιγότερο αλλά λόγο όγκου έχει τρομακτικά μεγαλύτερη χρέωση

6 ώρες πριν, PedroG είπε

38 € μου ζήτησε η ΕΛΤΑ της πόλης μου ...το δέμα φεύγει δικιάς μου ευθύνης και δεν απαιτείται πολύ καλή συσκευασία... τους εξήγησα ότι έχει πολύ σκληρή πλαστική θήκη το μουσικό όργανο και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Ισπανός ζήτησε την αγορά του! 

Μένει να δω την οποία κατάθεση χρημάτων για να προχωρήσει η αποστολή....

Έχετε κάποια ιδέα για επιπλέον προστασία της θήκης... σκέφτομαι να αγοράσω το ειδικό πλαστικό με φούσκες περιτύλιγματος τι άλλο θα μπορούσα.

Διαστάσεις δέματος 1 Χ 30 Χ 40 βάρος 3,5κιλα

Που 38€ που ζήτησε η Μία εταιρεία που 360€ που ζήτησε η πολύ γνωστή ACS

Να ξες αν η αγορά γίνει μεταξύ σας εκτός ebay χάνεις όλες της προστασίες και μετά αντε να βγάλεις άκρη αν αρχίσει να σου λέει δεν παρέλαβα, έστειλες άδειο κουτί κτλ

Δημοσ.

Η ανάγκη του να το "διώξει" θα τον οδηγήσει στο να το "χάσει". Άλλωστε εκεί πατάνε οι απατεώνες.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; Δλδη μόνο με ebay πωλούνται αντικείμενα;;;

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ο τύπος μου υποσχέθηκε 300€ και βρήκα ΕΛΤΑ με 38€ και του το στέλνω μόλις μου βάλει τα χρήματα 💸

Αν φυσικά δεν δω κατάθεση η ειδοποιήση δεν στέλνω. Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.

Το κουτί δέμα μουσικό όργανο μπουζούκι θα φύγει έξτρα ποιότητας πλαστική σκληρή θήκη και φουσκάλες εξωτερικά! 

Θα ενημερώσω για τυχόν ανακρίβεια η υπαναχώρηση του παραλήπτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, PedroG είπε

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ο τύπος μου υποσχέθηκε 300€ και βρήκα ΕΛΤΑ με 38€ και του το στέλνω μόλις μου βάλει τα χρήματα 💸

Αν φυσικά δεν δω κατάθεση η ειδοποιήση δεν στέλνω. Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.

Το κουτί δέμα μουσικό όργανο μπουζούκι θα φύγει έξτρα ποιότητας πλαστική σκληρή θήκη και φουσκάλες εξωτερικά! 

Αυτό που σου λέει είναι ότι η πλατφόρμα παρέχει κάποιο επίπεδο ασφάλειας για αγοραστή και πωλητή αν η αγοραπωλησία γίνει μέσω της πλατφόρμας. Αν τα κάνετε όλα μόνοι σας τότε ο καθένας τα δικά του. Αν σου καταθέσει τα χρήματα με έμβασμα τότε είσαι καλυμμένος.

Πλέον ελάχιστοι και μόνο ανόητοι γενικά αγοραστές θα δεχτούν να βάλουν έτσι λεφτά με έμβασμα περιμένοντας καλή τη πιστει τον πωλητή να στείλει το αντικείμενο του. Οι απατεώνες συνήθως θα στείλουν μια πέτρα μέσα αντί για το αντικείμενο ή θα είναι κάτι με φθορες και βλαβες που δεν αναφερθηκαν στην περιγραφή. 

Όσο για τις χρεώσεις των μεταφορικών courier κτλ. Αυτές καθορίζονται τόσο με το βάρος όσο και με τον όγκο. Για το πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις επιλέγεται ο κάθε τύπος χρέωσης, εξαρτάται από τον συνδυασμό 2 κριτηρίων. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, PedroG είπε

Όχι δεν πωλούνται μόνο με ebay, αλλά αν βάλεις μια αγγελία σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και με προσωπικά μυνηματα κανονίσεις να πουλήσεις αυτό που έχεις στην αγγελία εκτός πλατφόρμας (για να γλυτώσεις τν προμήθεια της πλατφόρμας, μετά είσαι μόνος σου

Πλέον με διαδικτυακές αγορές πολλές τράπεζες του εξωτερικού προσφέρουν πακέτα για κάλυψη σε περίπτωση απάτης ακόμα και σε κατάθεση σε λογαριασμό, αν πχ γράψεις στην κατάθεση για αγορά τάδε αντικειμένου και μετά πας στη τράπεζα και πεις δεν έστειλε ποτέ, έστειλε πέτρες ξεκινάει διαδικασία charge back (αντίστοιχο με της buyer protection ebay /paypal) και ξαφνικά να ναι μεν εσύ να είσαι ήσυχος ότι πληρώθηκες αλλά κάνα μήνα μετά να δεις ότι τράβηξαν τα λεφτά η αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PedroG είπε

και reverb (για μουσικά όργανα) , μέσω paypal

αν δεις όντως τα λεφτά εξακριβωμένα οτι μπήκαν και είναι και διαθέσιμα (όχι καμιά φωτό απο "απόδειξη" πληρωμής) και αφού στείλεις μετά απο 2-3 εργάσιμες (για περίπτωση αμφισβήτησης συναλλαγής) θα ζητήσεις να βγάλει βίντεο ολόκληρο το ξεπακετάρισμα (και να φαίνεται οτι δεν το άνοιξε πριν)

Θεωρητικά βέβαια μεγαλύτερο ρίσκο έχει ο αγοραστής σε περίπτωση που δεν είναι scam , προσωπικά δε θα αγόραζα με τίποτα κάτι απο εξωτερικό έτσι χύμα

Πάντως για μουσικά όργανα κλασσική αξία είναι το παλιό smart.noiz.gr

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, filipprin είπε

Καλα θα παει και αυτο....

Περιμενω ενημερωση.

Ειρωνικό ύφος διακρίνω και διάθεση...

Εμπασει περίπτωση μόλις έλαβα προσφορά απο Ελλάδα αλλά ακριβώς μισά χρήματα απο όσα ζητάω....τι λέτε; 

Δεν έχω ουδεμία ανάγκη για χρήματα 💸💸 εννοντας δεν βρίσκομαι σε πίεση να πληρώσω άμεσα κάτι άρα δεν ξεπουλω.....το εργαλείο αγοράστηκε περίπου στα 540€ και η θήκη του αξίζει άνω των 75€. Αν δεν πάρω το 1/3 απο αυτά που έδωσα δεν πουλάμε.....

100€ μου δίνουν απο Ελλάδα εγώ 250 ζητάω.... Μάλλον θα στείλω στον Ισπανό μουσικοφιλο που έρχεται κάθε χρόνο Αθήνα...

Ο λόγος που δεν αγόρασε ακόμη απο εδώ ίσως είναι το 100€ που ζητάνε οι αεροπορικές εταιρείες για μουσικά όργανα... Εγώ με 38€ του το στέλνω 

I told you I pay you 300€ delivery includedI will send you the money by bank transfer

I love Greek traditional music

Και διεύθυνση του. Του έχω στείλει βίντεο και φωτογραφίες απο τον έγχορδο 

Villaloba.....

26....

[email protected]

Επεξ/σία από PedroG
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, PedroG είπε

Οκ ευχομαι ολα να πανε καλα καταρχας.Απο την αλλη καποιοι μαθαινουν με το δύσκολο τροπο.......

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, PedroG είπε

Εμπασει περίπτωση μόλις έλαβα προσφορά απο Ελλάδα αλλά ακριβώς μισά χρήματα απο όσα ζητάω....τι λέτε; 

Δεν έχω ουδεμία ανάγκη για χρήματα 💸💸 εννοντας δεν βρίσκομαι σε πίεση να πληρώσω άμεσα κάτι άρα δεν ξεπουλω.....το εργαλείο αγοράστηκε περίπου στα 540€ και η θήκη του αξίζει άνω των 75€. Αν δεν πάρω το 1/3 απο αυτά που έδωσα δεν πουλάμε.....

100€ μου δίνουν απο Ελλάδα εγώ 250 ζητάω.... Μάλλον θα στείλω στον Ισπανό μουσικοφιλο που έρχεται κάθε χρόνο Αθήνα...

Ο λόγος που δεν αγόρασε ακόμη απο εδώ ίσως είναι το 100€ που ζητάνε οι αεροπορικές εταιρείες για μουσικά όργανα... Εγώ με 38€ του το στέλνω 

I told you I pay you 300€ delivery includedI will send you the money by bank transfer

I love Greek traditional music

Και διεύθυνση του. Του έχω στείλει βίντεο και φωτογραφίες απο τον έγχορδο 

Villaloba.....

26....

[email protected]

Ώπα! Μισό λεπτό. Ζητάς 250 ευρώ για το όργανο και 38 για την αποστολή, δηλαδή σύνολο 288 ευρώ, και αυτός σου λέει ότι θα σε πληρώσει 300??? Δηλαδή προθυμοποιείται να πληρώσει παραπάνω??? Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...