dtk-386 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, korakios είπε θα μάθεις όταν σου προτείνει τρόπους πληρωμής Στην Ισπανία λάτρης του μπουζουκιού. 😆 Seems legit.
JakeKaufman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 6:14 ΜΜ, PedroG είπε Παιδια μόλις βρέθηκε ενδιαφέρομενος για μια αγγελία μουσικού οργάνου απο ....... Ισπανία. Ο τύπος χωρίς να επαληθευτεί η ταυτότητα του με παρακάλεσε να κάνω μια έρευνα πόσο στοιχίζει η αποστολή του μεταχειρισμένου μπουζούκιου μου 6χοδρο που του το πουλάω 250€ ......με την πλαστική εξαιρετικής ποιότητας θήκη του......και η Ν. 1 εταιρεία για διαστάσεις 1,2Χ 30Χ 45 και 5 κιλών μπουζούκιου μου ζήτησε το ποσό των 360€......(ACS) Έφυγα γελώντας...... Έχετε καμία ανάλογη αποστολή η εμπειρία δέματος περίπου όπως το μπουζούκι σε χώρα της ΕΕ; Από την απάντηση του «ισπανου» έπρεπε να φύγεις γελώντας, όχι από την acs. Ξεχνά το και συνέχισε να ψάχνεις για αγοραστή στην Ελλάδα 1
smpt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 αν είναι τόσα πολλά τα μεταφορικά, συμφέρει να το πας ο αυτοπροσώπως. Και θα γλιτώσεις το scam και θα δεις Ισπανία
DrLo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2022 στις 5:50 ΜΜ, PedroG είπε Eιμαι σίγουρος απλά ξεκινησα απο μια εταιρεία κούριερ... Θα ακολουθήσει και άλλη αναζήτηση.... Εντυπωσιακή πάντως η εταιρεία... Ο κατασκευαστής το έφτιαξε με πολύ λιγότερα χρήματα 💸💸💸 απο ότι μια εταιρεία κούριερ για να το στείλει.......σε χώρα της Ευρώπης.... Είναι δυνατόν; φυσικα και ειναι δυνατο. τι ερωτηση; ενσ γυαλινο ποτηρι ο κατασκευαστης του το εψτιαξε ζητημα ειναι μδ κοστος 1 ευρω. τι σημαινει αυτο; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από DrLo
PedroG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, dtk-386 είπε Στην Ισπανία λάτρης του μπουζουκιού. 😆 Seems legit. Έρχεται κάθε χρόνο Αθήνα δε ξέρω για ποιο λόγο.. 9 ώρες πριν, DrLo είπε φυσικα και ειναι δυνατο. τι ερωτηση; ενσ γυαλινο ποτηρι ο κατασκευαστης του το εψτιαξε ζητημα ειναι μδ κοστος 1 ευρω. τι σημαινει αυτο; Άλλο ποτήρι αξίας 1ευρω κ άλλο μουσικό έγχορδο αξίας 300 9 ώρες πριν, smpt είπε αν είναι τόσα πολλά τα μεταφορικά, συμφέρει να το πας ο αυτοπροσώπως. Και θα γλιτώσεις το scam και θα δεις Ισπανία Αύριο πάω ΕΛΤΑ ... Έστειλα στο τύπο λογαριασμό τραπέζης Πειραιώς IBAN.....αν δω συναλλαγή θα στείλω Αν όχι μένει η αγγελία ως έχει
dtk-386 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, PedroG είπε Έρχεται κάθε χρόνο Αθήνα δε ξέρω για ποιο λόγο.. και γιατί όποτε έρχεται δεν αγοράζει επιτόπου κάποιο? Αύριο πάω ΕΛΤΑ ... Έστειλα στο τύπο λογαριασμό τραπέζης Πειραιώς IBAN.....αν δω συναλλαγή θα στείλω Αν όχι μένει η αγγελία ως έχει Πρόσεχε! Η κατάθεση δεν σε εξασφαλίζει. Μπορεί να αναιρεθεί ενώ το έχεις στείλει. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από dtk-386 1
PedroG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Σε ευχαριστώ πολύ .... οπότε τι με συμβουλεύεις; Του έστειλα revolut card.....για να γλυτώσει έξοδα κράτησης χρέωσης κλπ απο τράπεζα Ισπανίαας ξέρω ότι σκίζουν οι τράπεζες....απο προσωπική εμπειρία Υπάρχει φόβος οποιοσδήποτε που έδωσα το IBAN number και τον BIC σε άγνωστο άνθρωπο; Εννοώντας ότι δε μπορεί να με βλάψει κάποιος εχοντας μόνο το IBAN number μου;
Bitbit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 φίλε θα γίνω κουραστικός αλλά θα πω κι εγώ το ίδιο. Πρόσεχε, δε μας τα λες καλά. Και από τις ερωτήσεις που κάνεις περι ΙΒΑΝ φαίνεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Όχι δε μπορεί να σε βλάψει, αλλά μπορεί να σε δουλέψει. Πρόσεχε μη λάβεις κανένα περιεργο mail που σου λέει τίποτα για δέσμευση του ποσού μέχρι να στείλεις το πακέτο και τέτοιες ιστορίες 1
PedroG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Bitbit είπε φίλε θα γίνω κουραστικός αλλά θα πω κι εγώ το ίδιο. Πρόσεχε, δε μας τα λες καλά. Και από τις ερωτήσεις που κάνεις περι ΙΒΑΝ φαίνεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Όχι δε μπορεί να σε βλάψει, αλλά μπορεί να σε δουλέψει. Πρόσεχε μη λάβεις κανένα περιεργο mail που σου λέει τίποτα για δέσμευση του ποσού μέχρι να στείλεις το πακέτο και τέτοιες ιστορίες Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και πρόσοχη που μου βάζετε να έχω!!!! Θα το παρακολουθω με πολύ προσοχή. Το εργαλείο εδώ δεν μπορεί να πουληθεί γιατί υπάρχουν εκατοντάδες αδιαθετα όργανα η προς πώληση θα το επιχειρήσω με πολύ μεγάλη προσοχή και βήμα βημα Το θετικό είναι ότι τύπος φαίνεται σχετικός με μουσική και μίλησα τουλάχιστον τηλεφωνικά μαζί του !!! Δυστυχώς δεν έχω πουλήσει ποτέ μου σε άλλη χώρα προϊόν....αλλά έχω εμπειρία απο πωλήσεις μέσω αγγελιών ίντερνετ. Πέρσι μόνο πούλησα δύο ΙΧ και αγόρασα ένα μέσω πλατφόρμας και κατιδιαν επισκέψεων, και δεκάδες άλλα προϊόντα απο απόσταση κινητα ρολόγια κλπ .... ποτέ όμως ξανά σε τρίτη χώρα
Bitbit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 οκ, εσύ ξέρεις. το συνήθες είναι να στέλνουν ένα mail και καλά από την τράπεζα και να σου λένε ότι μπήκανε τα λεφτά, δώσε το track no για να φανούν επειδή είναι κλειδωμένα. Εννοείται ότι σε καμια περίπτωση δε κάνεις κατάθεση για κανέναν λόγο. πχ σου έβαλα καταλάθος παραπάνω, επέστρεψε μου τα υπόλοιπα 1
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, PedroG είπε Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και πρόσοχη που μου βάζετε να έχω!!!! Θα το παρακολουθω με πολύ προσοχή. Το εργαλείο εδώ δεν μπορεί να πουληθεί γιατί υπάρχουν εκατοντάδες αδιαθετα όργανα η προς πώληση θα το επιχειρήσω με πολύ μεγάλη προσοχή και βήμα βημα Το θετικό είναι ότι τύπος φαίνεται σχετικός με μουσική και μίλησα τουλάχιστον τηλεφωνικά μαζί του !!! Δυστυχώς δεν έχω πουλήσει ποτέ μου σε άλλη χώρα προϊόν....αλλά έχω εμπειρία απο πωλήσεις μέσω αγγελιών ίντερνετ. Πέρσι μόνο πούλησα δύο ΙΧ και αγόρασα ένα μέσω πλατφόρμας και κατιδιαν επισκέψεων, και δεκάδες άλλα προϊόντα απο απόσταση κινητα ρολόγια κλπ .... ποτέ όμως ξανά σε τρίτη χώρα Αυτη η αποστολη θα στοιχισει λιγο παραπανω... Αφου θα παει σαν δεμα... Στα ΕΛΤΑ λες να πας αλλα θα πρεπει να το κανεις με καλη συσκευασια... Μην γινει κατι... Αλλα να υπαρχει εγγυηση μην χαθει στην αποστολη.. 1
PedroG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, takoulou είπε Αυτη η αποστολη θα στοιχισει λιγο παραπανω... Αφου θα παει σαν δεμα... Στα ΕΛΤΑ λες να πας αλλα θα πρεπει να το κανεις με καλη συσκευασια... Μην γινει κατι... Αλλα να υπαρχει εγγυηση μην χαθει στην αποστολη.. Εννοείς ότι για τον δέμα 3,5 κιλών και συγκεκριμένων διαστάσεων θα ζητήσει πάνω απο 100€ το Ελτα... Θέλω να ρωτήσω μέσω του λινκ που έστειλε ο προηγούμενος φίλος και βγήκε αρκετά πιο χαμηλά απ'.ολα....δεν είναι αξιόπιστο σύστημα; Στις 18/11/2022 στις 9:03 ΜΜ, Ukforthemoment είπε https://www.google.com/search?q=μεταφορικη+ελλαδα+ισπανια&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=μεταφορική+ελλάδα+Ισπαν&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30l2j0i10i22i30.8506j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Για αυτό εδώ ρωτάω τον @Ukforthemoment
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, PedroG είπε Εννοείς ότι για τον δέμα 3,5 κιλών και συγκεκριμένων διαστάσεων θα ζητήσει πάνω απο 100€ το Ελτα... Θέλω να ρωτήσω μέσω του λινκ που έστειλε ο προηγούμενος φίλος και βγήκε αρκετά πιο χαμηλά απ'.ολα....δεν είναι αξιόπιστο σύστημα; Για αυτό εδώ ρωτάω τον @Ukforthemoment αποτελέσματα για μεταφορικές εταιρίες είναι,δεν τις ξέρω τις εταιρίες οπότε δεν μπορώ να σου ποια ειναι αξιόπιστη και ποια όχι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Τα ΕΛΤΑ και γενικά εταιρίες κουριερ κατά πάσα πιθανότητα δεν το περνούν με τι βάρος μόνο αλλά σαν ακανόνιστα πακέτο λόγο μεγάλου μεγέθους
Προτεινόμενες αναρτήσεις