Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μόλις βρέθηκε ενδιαφέρομενος για μια αγγελία μουσικού οργάνου απο ....... Ισπανία.

Ο τύπος χωρίς να επαληθευτεί η ταυτότητα του με παρακάλεσε να κάνω μια έρευνα πόσο στοιχίζει η αποστολή του μεταχειρισμένου μπουζούκιου μου 6χοδρο που του το πουλάω 250€ ......με την πλαστική εξαιρετικής ποιότητας θήκη του......και η Ν. 1 εταιρεία για διαστάσεις 1,2Χ 30Χ 45 και 5 κιλών μπουζούκιου μου ζήτησε το ποσό των 360€......(ACS) 

Έφυγα γελώντας......

Έχετε καμία ανάλογη αποστολή η εμπειρία δέματος περίπου όπως το μπουζούκι σε χώρα της ΕΕ;

• Confused 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδια μόλις βρέθηκε ενδιαφέρομενος για μια αγγελία μουσικού οργάνου απο ....... Ισπανία.

Ο τύπος χωρίς να επαληθευτεί η ταυτότητα του με παρακάλεσε να κάνω μια έρευνα πόσο στοιχίζει η αποστολή του μεταχειρισμένου μπουζούκιου μου 6χοδρο που του το πουλάω 250€ ......με την πλαστική εξαιρετικής ποιότητας θήκη του......και η Ν. 1 εταιρεία για διαστάσεις 1,2Χ 30Χ 45 και 5 κιλών μπουζούκιου μου ζήτησε το ποσό των 360€......(ACS) 

Έφυγα γελώντας......

Έχετε καμία ανάλογη αποστολή η εμπειρία δέματος περίπου όπως το μπουζούκι σε χώρα της ΕΕ;

Θέλει πολυ ψάξιμο η υπόθεση... Άντε μπορείς να βρεις κάτι φθηνότερα.. 

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θέλει πολυ ψάξιμο η υπόθεση... Άντε μπορείς να βρεις κάτι φθηνότερα.. 

Eιμαι σίγουρος απλά ξεκινησα απο μια εταιρεία κούριερ... Θα ακολουθήσει και άλλη αναζήτηση.... Εντυπωσιακή πάντως η εταιρεία... Ο κατασκευαστής το έφτιαξε με πολύ λιγότερα χρήματα 💸💸💸 απο ότι μια εταιρεία κούριερ για να το στείλει.......σε χώρα της Ευρώπης....

Είναι δυνατόν;

Δημοσ.

Σίγουρα μπορείς να το στείλεις πιο φτηνά με ΕΛΤΑ, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθαντότητα να είναι απάτη όλη η ιστορία, πρόσεχε!

• Like 2
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί να στείλεις με κούριερ κάτι σε άλλη χώρα, αν δεν είσαι το amazon; Οι ταχυμεταφορές έχουν την λογική ότι παραδίδουν πιο γρήγορα από τις απλές μεταφορικές, γι' αυτό και το μεγάλο κόστος. Στην περίπτωσή σου δεν σε ενδιαφέρει να παραλάβει ο αγοραστής το αντικείμενο μετά από 5 ή 10 μέρες (εκτός κι αν αντιλαμβάνομαι κάτι λάθος).

Θα βρεις μερικά πρακτορεία που κάνουν μεταφορές ξηράς στην Ευρώπη και θα πάρεις προσφορές. Δεν ξέρω που παίζουν οι τιμές με τις τελευταίες ανατιμήσεις, αλλά παλιότερα κόστιζε γύρω στα 100-120 ευρώ η παλέτα για αποστολή στην Ολλανδία, οπότε ένα τέτοιο δέμα που περιγράφεις λογικά θα κοστίζει γύρω στα μισά.

• Like 3
Δημοσ.

Υπερβολικό κόστος. Μήπως το έχουν εντάξει σε κάποια ειδική κατηγορία πχ πολύ εύθραυστο; έχω παραγγείλει πράγματα σε παρόμοιο βάρος και έχω πληρώσει στα μεταφορικά πολύ λιγότερα. 

Δημοσ.
Στις 16/11/2022 στις 1:55 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Να προσθέσω επισης:

1. iPhone 12 mini 128gb, δόθηκε στην κόρη μετά από έναν χρόνο χρήσης, η μπαταρία ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων .

2. iPhone 11pro 256gb σε χρήση.

3. Apple Watch ultra σε χρήση 

4. Apple Watch Series 7 45mm πουλήθηκε λόγο αγοράς ultra.

5. iPad 11 pro (2020) 128gb σε χρήση 

2 ώρες πριν, PedroG είπε

Έφυγα γελώντας......

Nigerian scam…..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PedroG είπε

πριν ψάξεις , ρώτα πρώτα τρόπο πληρωμής , μπορεί να εκπλαγείς (δυσάρεστα)

αν θες να πουλήσεις εξωτερικό εκτός του ebay , τσέκαρε και το reverb.com που είναι για μουσικά όργανα

Δημοσ.

Δοκίμασε να το πουλήσεις Ελλάδα πρώτα, γιατί πιστεύω δεν το δοκίμασες σε σοβαρό βαθμό.

Επίσης μπορείς να στείλεις την προσφορά σου σε ωδεία, ώστε να απευθύνεσαι σε κοινό που ξέρει.

Δημοσ.

Πας σε μεταφορική που θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις γιατί είσαι ιδιώτης καο αρκετες αποφεύγουν τους ιδιώτες. Παίζει ρόλο και που ειναι κ άλλος στην Ισπανία για τα έξοδα. Εάν είναι Βαρκελώνη θα πληρώσεις κάνα 150αρι αλλά να ξέρεις πως ασφάλεια δεν υπάρχει. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κόστος Μεταφοράς 69.00€

Τελική τιμή 69.00€ *

* Συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων, ΦΠΑ 24%.

Βαλίτσα

Ποσότητα 1

Διαστάσεις 40cm x 35cm x 100cm

Βάρος 3.50kg

Μόλις έβγαλα 69€ κόστος μεταφοράς αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά την εφαρμογή...είναι αξιόπιστη. 

Πήρα μια προσφορά ακόμη απο πρακτορείο πόλης με 75€ + 15€ μεταφορά με ΚΤΕΛ σύνολο 90

Ο τύπος είναι υπαρκτό πρόσωπο μίλησα μαζί του στο what's up.

Σας ευχαριστώ θερμά για οποίες οδηγίες. 

Το μόνο που με απασχολεί είναι πως θα ζητήσω να πληρώσει το σύνολο των δαπανών..... Έχετε καμία ιδέα; 

Τράπεζα; Revolut (για μη συμμετοχή σε έξοδα)

Πρόσφατα προ ενός έτους που έστειλα σε ισπανική τράπεζα έμβασμα 40€ μου πήρε 15€ προμήθεια η Αττικής.

20 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Δοκίμασε να το πουλήσεις Ελλάδα πρώτα, γιατί πιστεύω δεν το δοκίμασες σε σοβαρό βαθμό.

Επίσης μπορείς να στείλεις την προσφορά σου σε ωδεία, ώστε να απευθύνεσαι σε κοινό που ξέρει.

Σε ελληνικο δικτυο το ανειγγειλα και σε γνωστούς υποψήφιους ...πώς βρέθηκε Ισπανίας λάτρης του μπουζούκιου δεν ξέρω...απο Ανδαλουσία μάλιστα με υπαρκτή διεύθυνση email τηλέφωνο κλπ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, PedroG είπε

Πρόσφατα προ ενός έτους που έστειλα σε ισπανική τράπεζα έμβασμα 40€ μου πήρε 15€ προμήθεια η Αττικής.

Έκανες γκάφα. 1€ με 1,20€ είναι το κόστος.

πιθανόν να επέλεξες να χρεωθείς εσύ όλα τα έξοδα ή δε ξέρω τι άλλο.

Σε παρόμοια γκάφα η eurobank χρέωσε 20€ για έμβασμα στη Γερμανία.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, PedroG είπε

πώς βρέθηκε Ισπανίας λάτρης του μπουζούκιου δεν ξέρω

θα μάθεις όταν σου προτείνει τρόπους πληρωμής

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Έκανες γκάφα. 1€ με 1,20€ είναι το κόστος.

πιθανόν να επέλεξες να χρεωθείς εσύ όλα τα έξοδα ή δε ξέρω τι άλλο.

Σε παρόμοια γκάφα η eurobank χρέωσε 20€ για έμβασμα στη Γερμανία.

Για Αττικής, σε λογαριασμό εκτός τράπεζας αλλά στην Ελλάδα 2 ευρω είναι το κόστος για να τα πληρώσεις όλα εσύ. Για εξωτερικό δεν γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται υπερβολή τόσα λεφτά, μήπως ήταν μεγαλο το ποσόν και είχανε χρέωση με ποσοστό επί του εμβάσματος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...