Προς το περιεχόμενο

HELP!!!

lisaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα ένα USB καλώδιο από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων της Θεσσαλονίκης για να συνδέω με υπέρυθρες το κινητό μου στον υπολογιστή (το καλώδιο που είχαν δώσει ως δώρο με το κινητό μου δεν μπορούσε να συνδεθεί).Το κινητό είναι το V200 της samsung. Όταν έβαλα το CDROM για την εγκατάσταση εμφάνισε ένα παράθυρο που έλεγε ότι αυτό το προιον δεν έχει περάσει τον έλεγχο της microsoft και θα έπρεπε να ζητήσω ένα προιον που έχει περάσει από έλεγχο microsoft logo.Δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό και έτσι επέστρεψα στο κατάστημα ρωτώντας τι να κάνω. Μου είπαν οτι αυτή είναι η πολιτική της microsoft για να πλασάρει τα δικά της προιόντα και ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την εγκατάσταση.Αγνόησα λοιπόν την προειδοποίηση και εγκατέστησα το πρόγραμμα. Όταν όμως προσπάθησα να συνδεθώ με το κινητό, το πρόγραμμα έκανε αυτόματα επανεκίνηση (δοκίμασα 2 με 3 φορές) και αργότερα έβγαζε ένα παράθυρο που έλεγε ότι στο πρόγραμμα ανέκυψε από ένα μεγάλο πρόβλημα.Δεν ξαναπροσπάθησα να ξανανοίξω αυτό το πρόγραμμα και εφόσον είμαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Το laptop που έχω είναι το R40 thinkpad της IBM. Please help!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :D

Δημοσ.

Lisaki σίγοθρα δεν φταίει ο φορητός ποθ έχεισ το ίδιο προβλημα είχε αντιμετωπίσει ένας φίλοσς μου.Θα σε συμβούλευα να μπείς στην διευθυνσή τηw Samsung για να κατεβάσεις το πρόγραμμα :D

Δημοσ.

Και με το cdrom της samsung που είχα πάρει μαζί με το κινητό είχα το ίδιο πρόβλημα. Το site της εταιρίας μάλλον για download για rigtones και εικόνες είναι μόνο. Εξάλλου υπάρχει τρόπος να κατεβάσω πρόγραμμα από το site της samsung και να μην δημιουργήσει πρόβλημα ο υπολογιστής? Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, απλά θέλω να περάσω μερικές photos από το κινητό στον υπολογιστή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...