GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Έχει βγάλει το ΠΛΑΙΣΙΟ και ο Κοτσόβολος φριτέζα αέρος Tefal στα 89 € . Στα skroutzομάγαζα παίζει στα 124 € . Έχει κανείς εμπειρία από φριτέζες αέρος ; Την θέλω για σπίτι 3 άτομα μπας αποφύγουμε την κουζίνα σε κάποια φαγητά . Σκεφτόμουν και την αντίστοιχη XIAOMI αλλά αυτή έχει μεγαλύτερο κάδο . Εμπειρίες από κάποιον ; 1
ultimamage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Κωτσος https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/fryers/269342-φριτεζα-tefal-ey111b-airfry-digital 89ευρω Πλαισιο https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/fritezes/tefal-friteza-aeros-ey111b_4061802 89ευρω Skroutz https://www.skroutz.gr/s/36540738/Tefal-Ultra-Fry-Digital-EY111-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-4-2lt-Γκρι.html απο 124 3
Athoz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχοντας δουλέψει δυο, ένα φτηνό και ένα Blitzwolf και όσους άλλους έχω δει έχουν τον ίδιο τρόπο ψησίματος. Που είναι σαν ένα αερόθερμο αλλά με χώρο για φαγητό. Έχουν ένα θερμαντικό στοιχείο και ένα ανεμιστήρα και ουσιαστικά ότι θερμότητα παράγεται, μεταφέρεται στο δοχείο του φαγητού και τέλος σχεδόν ολόκληρη στο δωμάτιο μέσω κάποιου παραθυρου που έχουν στο πίσω μέρος. Θεωρώ πως είναι αρκετά ενεργειακά μη αποδοτικές συσκευές ψησίματος. Στο φούρνο τουλαχιστο η θερμότητα δεν απάγεται τόσο γρήγορα, οπότε αν και μεγάλος ο όγκος που πρέπει να θερμανθει, μόλις φτάσει στη θερμοκρασία ψησίματος, ανοιγοκλείνει την αντίσταση. Η αεροφριτέζα είναι σχεδόν στο 100% ανοικτή για όσο ψήνει. Σε θέμα γεύσης είναι σχεδόν σαν να ψήνεις στο φούρνο με τον ανεμιστήρα. Το αποτέλεσμα είναι γευστικό. Επίσης μόνο ότι είναι σε επαφή με τον αέρα ψήνεται, το οποίο σημαίνει μικρή ποσότητα, γιατί δεν μπορείς να πλακώσεις τα υλικά σου. Αν θες να κάνεις μια μερίδα από κάποιο φαγητό είναι καλό αλλά μέχρι εκεί. Ίσως υπάρχουν αεροφριτέζες που κάνουν ανακύκλωση του ζεστού αέρα και είναι πιο αποδοτικές. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Athoz 10 1
CleanthisD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Έχει βγάλει το ΠΛΑΙΣΙΟ και ο Κοτσόβολος φριτέζα αέρος Tefal στα 89 € . Στα skroutzομάγαζα παίζει στα 124 € . Έχει κανείς εμπειρία από φριτέζες αέρος ; Την θέλω για σπίτι 3 άτομα μπας αποφύγουμε την κουζίνα σε κάποια φαγητά . Σκεφτόμουν και την αντίστοιχη XIAOMI αλλά αυτή έχει μεγαλύτερο κάδο . Εμπειρίες από κάποιον ; Έχω την αντίστοιχη philips από πέρσι τέτοια εποχή. Αν έχουν παρόμοια απόδοση στο ψήσιμο θα σου λύσει τα χέρια. Πατάτες, κρέας, ψάρι, λαχανικά όλα εκεί. Ο φούρνος ανάβει πλέον μια στο τόσο και το μπάρμπεκιου με κάρβουνα για ψητά απ' τον Ιούνιο (μένω σε χωριό).
Bourdoulas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια είναι μια φριτέζα αέρος. Νόστιμα φαγητά με ελάχιστο λάδι. 4
Iamthagod Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Athoz είπε Έχοντας δουλέψει δυο, ένα φτηνό και ένα Blitzwolf και όσους άλλους έχω δει έχουν τον ίδιο τρόπο ψησίματος. Που είναι σαν ένα αερόθερμο αλλά με χώρο για φαγητό. Έχουν ένα θερμαντικό στοιχείο και ένα ανεμιστήρα και ουσιαστικά ότι θερμότητα παράγεται, μεταφέρεται στο δοχείο του φαγητού και τέλος σχεδόν ολόκληρη στο δωμάτιο μέσω κάποιου παραθυρου που έχουν στο πίσω μέρος. Θεωρώ πως είναι αρκετά ενεργειακά μη αποδοτικές συσκευές ψησίματος. Στο φούρνο τουλαχιστο η θερμότητα δεν απάγεται τόσο γρήγορα, οπότε αν και μεγάλος ο όγκος που πρέπει να θερμανθει, μόλις φτάσει στη θερμοκρασία ψησίματος, ανοιγοκλείνει την αντίσταση. Η αεροφριτέζα είναι σχεδόν στο 100% ανοικτή για όσο ψήνει. Σε θέμα γεύσης είναι σχεδόν σαν να ψήνεις στο φούρνο με τον ανεμιστήρα. Το αποτέλεσμα είναι γευστικό. Επίσης μόνο ότι είναι σε επαφή με τον αέρα ψήνεται, το οποίο σημαίνει μικρή ποσότητα, γιατί δεν μπορείς να πλακώσεις τα υλικά σου. Αν θες να κάνεις μια μερίδα από κάποιο φαγητό είναι καλό αλλά μέχρι εκεί. Ίσως υπάρχουν αεροφριτέζες που κάνουν ανακύκλωση του ζεστού αέρα και είναι πιο αποδοτικές. Επειδή σήμερα αγόρασα αυτή και τηγάνισα πατάτες για δοκιμή, ο ζεστός αέρας ανακυκλωνόταν και δεν διοχετεύονταν στο χώρο. Σε μισή ώρα τηγάνισα λοιπόν τις πατάτες με απειροελάχιστο ελαιόλαδο, και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Η ενδεικτική της κατανάλωση είναι 2000 W. Προσωπικά νομίζω πως θα μας εξυπηρετήσει πολύ η αγορά μας αυτή και φένεται πως είναι και οικονομικότατη λύση σε πολλούς τομείς. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Iamthagod 3 1
grevoil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Επειδή πραγματικά πρέπει αν αρχίσουμε να τρώμε υγιεινά, αποφάσισα να την φάω την σφαίρα όπως λένε και στο Murica και να πήγα στην Philips Φριτέζα Αέρος HD9650/90 XXL Premium 289€ πλαίσιο, ελπίζω για το καλύτερο. 1
Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Ελεγα εδω και καιρο να παρω μια. Για τη συγκεκριμενη του θεματος γνωριζουμε κατι; αξιζει; η να παμε σε αλλη πιο δοκιμασμενη;
slk200gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Πάντως δεν έχει την ίδια γεύση με την τηγανισμένης ,εγώ την χάρισα ,ουσιαστικά αν θέλεις ψήσιμο με αέρα καντην στον φούρνο εκτός αν σου αρέσει να γεμίζεις συσκευές στην κουζίνα (σιχάθηκα να εχω 100 συσκευές στα συρτάρια ) 9
andreas1gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Έχει βγάλει το ΠΛΑΙΣΙΟ και ο Κοτσόβολος φριτέζα αέρος Tefal στα 89 € . Στα skroutzομάγαζα παίζει στα 124 € . Έχει κανείς εμπειρία από φριτέζες αέρος ; Την θέλω για σπίτι 3 άτομα μπας αποφύγουμε την κουζίνα σε κάποια φαγητά . Σκεφτόμουν και την αντίστοιχη XIAOMI αλλά αυτή έχει μεγαλύτερο κάδο . Εμπειρίες από κάποιον ; Ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση… Σήμερα ρώτησα καλή μου φίλη που χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια και τα λεγόμενα «ρομποτάκια» και φριτέζα αέρος… Κατηγορηματικά μου απάντησε να αγοράσω «ρομποτάκι»… Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από andreas1gr 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Eχω ενα airfryer delonghi που εχει ενα μαρκουτσι μεσα που γυριζει και ανακατευει της πατατες. Βγαινει κιολας αν θες να ψησεις κατι χωρις ανακατεμα. Πατατες κανει φοβερες παντως. Το κολπτο ειναι να τις εχεις στεγνωσει με χαρτι κουζινας πριν τις κοψεις για να εχουν ελαχιστη υγρασια. Με 1.5-2 κουταλιες της σουπας βγαινουν σαν τηγανιτές σε γευση. Αυτη τη στιγμη φτιαχνω, θα πεταξω μεσα και λιγο ετοιμο γυρο κρεταφαρμ μολις τελειωσουν και θα γινει γλεντι. 2
gotthard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Επειδή σήμερα αγόρασα αυτή και τηγάνισα πατάτες για δοκιμή, ο ζεστός αέρας ανακυκλωνόταν και δεν διοχετεύονταν στο χώρο. Σε μισή ώρα τηγάνισα λοιπόν τις πατάτες με απειροελάχιστο ελαιόλαδο, και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Η ενδεικτική της κατανάλωση είναι 2000 W. Προσωπικά νομίζω πως θα μας εξυπηρετήσει πολύ η αγορά μας αυτή και φένεται πως είναι και οικονομικότατη λύση σε πολλούς τομείς. Σε λίγο παω να παραλάβω και εγώ την ίδια. Αν και με τρώει η σκέψη πως στο bf θα βρεθεί κάτι καλύτερο. Ελπίζω να είναι σωστή η κίνηση. Όσο για το φίλο και την τεφαλ που ρωτάει, αν προσέξεις οι tefal με τις moulinex και αν θυμάμαι καλά και rohnson είναι το ίδιο φασόν με άλλη ετικέτα. Αν είναι αυτό καλό ή κακό δεν το ξέρω αλλά το αναφέρω να το κοιτάξεις.
Havik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε Έχει βγάλει το ΠΛΑΙΣΙΟ και ο Κοτσόβολος φριτέζα αέρος Tefal στα 89 € . Στα skroutzομάγαζα παίζει στα 124 € . Έχει κανείς εμπειρία από φριτέζες αέρος ; Την θέλω για σπίτι 3 άτομα μπας αποφύγουμε την κουζίνα σε κάποια φαγητά . Σκεφτόμουν και την αντίστοιχη XIAOMI αλλά αυτή έχει μεγαλύτερο κάδο . Εμπειρίες από κάποιον ; 4.2L και 3 άτομα χλωμό! 2
farcry33 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Αν επιλέγεται αυτού του τύπου την φριτέζα μακριά από πατάτες τηγανητές το αποτέλεσμα ότι ποιο καρκινογόνο υπάρχει όλα τα υπόλοιπα οκ just a tip 😊. 1
gotthard Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, farcry33 είπε Αν επιλέγεται αυτού του τύπου την φριτέζα μακριά από πατάτες τηγανητές το αποτέλεσμα ότι ποιο καρκινογόνο υπάρχει όλα τα υπόλοιπα οκ just a tip 😊. Μπορείς να το αιτιολογήσεις; 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα