Armoral Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, morehp είπε Οπως παντα ολοι βλεπουν μεχρι την μυτη τους. Αν ο χρηστης ειναι κουφος τι τυχη θα εχει το κλικ που υποτιθεμενα δεν ακουγεται; Καθε ημέρα αποδεικνύεται πως η μ@λ@κια του ανθρωπου δεν εχει ορια... Κοίτα και στο gamers nexus αυτό έδειξαν ότι φαίνεται σα να κουμπώνει αλλά δεν. Πρέπει να το πιέσεις με την κάρτα εκτός κουτιού είπαν. Καμία σχέση με τα 8 πιν δηλαδή. Αυτό για όσους έκαψαν τους αντάπτορες και για όσους αργοτερα θα τους έκαιγαν επειδή δεν ήξεραν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπαθειστε να βρειτε μια μεση τομη ολοι και μην γινεστε εριστικοι γιατι μετα γινονται και οι αλλοι.. Υπαρχει και το feedback που θα μπορουσες να παρεις απο το tactile response αν το φτιαξεις σωστα, ακομη και χαζος να εισαι θα καταλαβαινες οτι κουμπωσε. Εκει καταλαβαινεις οτι σχεδιαστικα θα μπορουσες να το ειχες κανει καλυτερο ειδικα γνωριζοντας οτι απο ενα single connector περνανε 600w Τα PCs ειναι plug and play για να στηθουν πλεον σχεδον, μονο καποιος τεχνοφοβικος δεν θα το κανει ή καποιος που δεν ξερει να ξεχωριζει βασικα πραγματα, αλλα ο κονεκτορας ειναι αρκετα δυσχρηστος και ναι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα ακομη και απο καποιον που γνωριζει να μην τον κουμπωσει καλα. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο για να κανουμε point και ουτε ειναι φυσικα καθαρα θεμα nvidia τα perks του κονεκτορα οπως θελουν βολικα να διατεινονται καποιοι για να κανουν point υπαρχει οπως επανειλλημενα εχουμε πει ολοκληρο προτυπο απο πισω . Χαλαρωστε λιγο ολοι και σταματηστε τωρα τις εξυπναδες γιατι ειλικρινα δεν πειθετε κανενα με τις υπερβολες.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 4
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Κοίτα και στο gamers nexus αυτό έδειξαν ότι φαίνεται σα να κουμπώνει αλλά δεν. Πρέπει να το πιέσεις με την κάρτα εκτός κουτιού είπαν. Καμία σχέση με τα 8 πιν δηλαδή. Αυτό για όσους έκαψαν τους αντάπτορες και για όσους αργοτερα θα τους έκαιγαν επειδή δεν ήξεραν. Τζαμπα συζηταμε, κανενας reviewer δεν αντιμετωπισε θεμα και πιστευω εβαλαν και εβγαλαν καρτες με το κιλο, το ιδιο και εδω δεν βρεθηκε κανεις να εχει θεμα. Η μαλακια του ανθρωπου ισχυει γιατι εχεις συνηθισει σε κατι και μηχανικα κανεις το ιδιο με κατι καινούριο και διαφορετικο και περιμενεις το ιδιο αποτέλεσμα. Τελος το ΟΤ πια, υπαρχει dedicated νημα για την μ@λκια
itanium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Μου φαινετσι περιεργο να δοκιμασαν τους adapter στην nvidia και να μην τους πήγε το μυαλο οτι καποιοι users θα την κανουν την πατατα. Για 1000 φόρα έχω ξαναγράψει οτι το πρότυπο atx 3.0 και και φυσικά και το 12VHP έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί από την Intel όποιο αντάπτορα έδωσε η nvidia, όποιον θα δώσει μελλοντικά η amd και η intel ΘΑ έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό το male όπου κουμπώνει πάνω στο female της gpu, δεν κάνει καμία nvidia ή η amd ότι θέλει ΑΛΛΑ ακολουθει specs, όπως δεν σχεδιάζει η gigabyte to EPS 12v cpu power και εδώ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΙΔΙΟ Το οτι οι καθυστερημένοι του τμήματος marketing της amd έβγαλαν τα καραγκιοζιλίκια "stay safe at home" και οτι κράζουν ΑΣΧΕΤΟΙ youtubers ή κοπανιούνται χρήστες όπως ο godslayerxp για να καταλήξουν εκεί όπου θέλουν ΔΕΝ έχει καμία σημασία ορισμένα πράγματα είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν όπως βολεύει τον οποιονδήποτε
godslayerxp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, itanium είπε Για 1000 φόρα έχω ξαναγράψει οτι το πρότυπο atx 3.0 και και φυσικά και το 12VHP έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί από την Intel όποιο αντάπτορα έδωσε η nvidia, όποιον θα δώσει μελλοντικά η amd και η intel ΘΑ έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό το male όπου κουμπώνει πάνω στο female της gpu, δεν κάνει καμία nvidia ή η amd ότι θέλει ΑΛΛΑ ακολουθει specs, όπως δεν σχεδιάζει η gigabyte to EPS 12v cpu power και εδώ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΙΔΙΟ Το οτι οι καθυστερημένοι του τμήματος marketing της amd έβγαλαν τα καραγκιοζιλίκια "stay safe at home" και οτι κράζουν ΑΣΧΕΤΟΙ youtubers ή κοπανιούνται χρήστες όπως ο godslayerxp για να καταλήξουν εκεί όπου θέλουν ΔΕΝ έχει καμία σημασία ορισμένα πράγματα είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν όπως βολεύει τον οποιονδήποτε Απαντάω γιατί με ανέφερες... δεν χτυπιέμαι. Εγώ πρώτος είχα πει ότι ακόμα και αστοχία να είναι δεν τρέχει και κάτι γιατί αυτά συμβαίνουν. Εμένα το σχόλιό μου είχε να κάνει με το ότι δεν πείθεις ότι θα είχες την ίδια στάση (ότι φταίνε οι απρόσεχτοι χρήστες) σε περίπτωση που συναντούσαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό σε κάρτες Radeon. Δεν συνεχίζω το ot και συγνώμη Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από godslayerxp
itanium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εμένα το σχόλιό μου είχε να κάνει με το ότι δεν πείθεις ότι θα είχες την ίδια στάση (ότι φταίνε οι απρόσεχτοι χρήστες) σε περίπτωση που συναντούσαμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό σε κάρτες Radeon. Η αλλιώς οτι να ναι ...... 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Πάντως στο video του GN που ήταν μαζί με τον μηχανικό της Nvidia, είπαν ότι έκαναν πολύ testing και μάλιστα διόρθωσαν και πράγματα για να το φέρουν εκεί που ήθελαν τον αντάπτορα. 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βέβαια ο άμπαλος που στραβοκούμπωσε το βύσμα, πήρε κάρτα nvidia και ποσώς γνωρίζει ή τον ενδιαφέρει ποιος σχεδίασε το βύσμα. Έχει ευθύνη ο κατασκευαστής για τα επιμέρους του προϊόντος του. Αν σκάγανε σα ποπκόρν οι nichicon θα λέγαμε δε φταίει η asus φταίει ο χατζηπετρής? Χρησιμοποίησε ένα component που δεν είχε τεσταριστεί επαρκώς και φέρει αυθύνη για αυτό. Από ότι διαβάζω αφορά 50 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε περίπου 150.000 κάρτες, δηλαδή 0,03%, ο καθένας αξιολογεί αν αυτό το νούμερο είναι αρκετό για το θόρυβο που γίνεται. Βέβαια από ότι καταλαβαίνω εν δυνάμει μπορεί να εμφανιστεί στο σύνολο αν στραβοκουμπωθεί και τραβηχτεί στο πλάι. Μια πιθανή μείωση στο μήκος των μεταλλικών δοντιών ώστε να μην κάνουν καθόλου επαφή αν κουμπωθεί στραβά εξετάζεται ως λύση του προβλήματος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από DiaperCh@nger101
itanium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Aλλο ένα ανύπαρκτο ή καλύτερα ανευ ουσίας ζήτημα όπου διογκώθηκε χωρις απολύτως κανένα λόγο και ξεκίνησε τι σύμπτωση από τον Ιgor στις Ampere και πάλι οι επιστήμονες του reddit είχαν δώσει ρέστα Η πλάκα είναι οτι τότε οι περισσότεροι είτε polymer είτε κεραμικούς πυκνωτές δεν τους είχαν ξανακούσει 1
azazil1190 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε Aλλο ένα ανύπαρκτο ή καλύτερα ανευ ουσίας ζήτημα όπου διογκώθηκε χωρις απολύτως κανένα λόγο και ξεκίνησε τι σύμπτωση από τον Ιgor στις Ampere και πάλι οι επιστήμονες του reddit είχαν δώσει ρέστα Η πλάκα είναι οτι τότε οι περισσότεροι είτε polymer είτε κεραμικούς πυκνωτές δεν τους είχαν ξανακούσει Igor* powered by AMD 😆 1
ICE-T Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ που μίλησα με το support της seasonic για να μου στείλουν custom καλώδιο για να μην έχω το χταπόδι μπροστά μου έριξαν άκυρο,δεν στέλνουν Ευρώπη πλέον,να επισκεφτώ την cablemod ορθά κοφτά μου είπαν και έκλεισαν το ticket. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T
itanium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 To έβαλα και αλλού αλλά στο σχετικό θέμα ΚΑΡΜΠΟΝ το ίδιο σύμπτωμα από μη σωστά κουμπωμένο EPS 4pin CPU POWER 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μωρε εχουν καει 8πινα (που ειναι και overkill σε specs) τοσα χρονια.. καποιοι αγνοουν απλα.. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1
itanium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Μωρε εχουν καει 8πινα (που ειναι και overkill σε specs) τοσα χρονια.. καποιοι αγνοουν απλα.. To έβαλα από το αρχείο μου για αναφορά όπου είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό όπου δημιουργήθηκε από αέρα κοπανιστό και πολλοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να γράφουν......το atx 2.0 πρέπει να υπάρχει 23 χρόνια και βάλε..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε To έβαλα από το αρχείο μου για αναφορά όπου είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό όπου δημιουργήθηκε από αέρα κοπανιστό και πολλοί δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να γράφουν......το atx 2.0 πρέπει να υπάρχει 23 χρόνια και βάλε..... Αν υποψιαστώ πως και αυτό δεν κάνει ΚΛΑΚ όταν το συνδέεις θα πηδηχτώ από το παράθυρο 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα