Προς το περιεχόμενο

Nvidia 12VHPWR PCI-E Gen 5.0 Pin

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, morehp είπε

Μα μιλάνε σε στόκους αλλιώς δεν θα τα έλεγαν :) 10 φορές το ανέφερα γιατί 100 φορές το συνάντησα αλλά για τους στόκους δεν υφίσταται το πρόβλημα γιατί έχουν 1 μονιτορ μόνο ή είμαστε άμπαλοι χρήστες γιατί τολμήσαμε να συνδέσουμε μόνιτορ με διαφορετικές αναλύσεις....

να σε ρωτήσω κάτι? η nvidia με αυτό που αναφέρεται?

image.png.1ab8415e8145a839c868df2fa7d7764a.png

για να διορθώσω λίγο το αρχικό post αυτά τα γράφαν διάφοροι σε forum της amd και όχι επίσημη ανακοίνωση τουλάχιστον αυτό διορθώνεται με λίγο ψάξιμο δε φοβάσαι μην αφήσεις ανοιχτό το pc γυρίσεις και βρείς το σπίτι barbeque..

αλλα το point παραμένει το ίδιο μερικοί κάνουν λες και μιλάνε για ολυμπιακός παναθηναϊκός αν παίρνουν κάνα χαρτζιλίκι τουλάχιστον καλός!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Είμαι από κινητό ελπίζω να το πέτυχα.

Αυτο ειναι το βιντεο που αποδεικνυει οτι καμια θεωρια που μιλουσε για κατασκευαστικο λαθος δεν ειναι βιωσιμη και στην πραγματικοτητα το μονο που λεει ειναι αυτο που λεμε τοσες σελιδες εχει προελθει απο user error και μη σωστη τοποθετηση του βυσματος αν το δεις. Αυτο ειναι ολο :)

Μεχρι αποδειξεως του εναντιου φυσικα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

να σε ρωτήσω κάτι? η nvidia με αυτό που αναφέρεται?

image.png.1ab8415e8145a839c868df2fa7d7764a.png

για να διορθώσω λίγο το αρχικό post αυτά τα γράφαν διάφοροι σε forum της amd και όχι επίσημη ανακοίνωση τουλάχιστον αυτό διορθώνεται με λίγο ψάξιμο δε φοβάσαι μην αφήσεις ανοιχτό το pc γυρίσεις και βρείς το σπίτι barbeque..

αλλα το point παραμένει το ίδιο μερικοί κάνουν λες και μιλάνε για ολυμπιακός παναθηναϊκός αν παίρνουν κάνα χαρτζιλίκι τουλάχιστον καλός!

Αν βρίσκεις αυτό το spec ίδια περίπτωση με το να κάνεις το άσπρο μαύρο πάω πάσο

Με ελάχιστη νοημοσύνη άνω του λάχανου δεν χρειάζεται να πιστέψω κανένα διαφημιστικό υλικό από καμιά εταιρεία. Καυτηριάζω μόνο προβλήματα που βγάζουν μάτια και αντί να αντιμετωπιστούν είτε αγνοούνται είτε παρουσιάζονται ως μη προβλήματα.

Περιμένω να βγει νέο revision του κονέκτορ που θα καταλαβαίνει πως δεν έχει συνδεθεί 100% σωστά.

Το επόμενο πρόβλημα θα είναι του τύπου, συνδέω το καλώδιο και δεν παίρνει ρεύμα η GPU :P

Απ ο,τι δείχνει και στο παρα πάνω βίντεο πάντως ο ακούρευτος, λόγο μη σωστής τοποθέτησης γίνεται ολη η ζημιά...

Βέβαια το οτι ξαφνικά το παθαίνουν κάποιοι αυτό σε μια τέτοια κάρτα, είναι περίεργο  κιόλας γιατί στην ουσία όποιος κάνει  την τοποθέτηση, λογικά θα είχε κι άλλες κάρτες παλιότερα αρα πως τώρα ξαφνικά δεν κουμπώνει σωστά τον αντάπτορα...

Πρέπει να είσαι πρωτάρης στην ουσία για να μην την πιέσεις τέρμα μέχρι να κλικάρει κτλ...

Αλλά πρωτάρης και ξαφνικά να παίρνει 4090 να κουμπώσει, ε λίγο φάσκει κι αντιφάσκει η ολη φάση νομίζω..

Αρα ακόμα παίζεται να υπάρχουν κι ελαττώματα...

Η αλήθεια πάντως είναι οτι αν οι τιμές της nvidia ήταν ανθρώπινες κι οχι εξωγήινες εντελώς,

πιθανολογώ οτι δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος με κάποιες τέτοιες αστοχίες...

Είναι στην ουσία το άχτι και το απωθημένο του " σε περιμένω στην γωνία να σε εκδικηθώ που εχεις ληστρικές τιμές αλλά και πιο φτηνές να ήταν, μάλλον ποτέ δεν θα έπαιρνα! "🤣

Αρα εγω κραταω οτι σε καθε περιπτωση user error θα αλλαχθουν φυσικα και οι καρτες των χρηστων. Και φυσικα θεωρω οτι θα βελτιωθει με καποιο τροπο (ή μεγαλωμα των pins ή καλυτερο κλειδωμα με περισσοτερο και ασφαλεστερο feedback)

Και για να γελασουμε και λιγο.. Τυχαια η ανακοινωση της Nvidia μετα την διεξοδικη ερευνα του Steve? 😜

mr-bean-copy.gif

• Like 2

56 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Απ ο,τι δείχνει και στο παρα πάνω βίντεο πάντως ο ακούρευτος, λόγο μη σωστής τοποθέτησης γίνεται ολη η ζημιά...

Βέβαια το οτι ξαφνικά το παθαίνουν κάποιοι αυτό σε μια τέτοια κάρτα, είναι περίεργο  κιόλας γιατί στην ουσία όποιος κάνει  την τοποθέτηση, λογικά θα είχε κι άλλες κάρτες παλιότερα αρα πως τώρα ξαφνικά δεν κουμπώνει σωστά τον αντάπτορα...

Πρέπει να είσαι πρωτάρης στην ουσία για να μην την πιέσεις τέρμα μέχρι να κλικάρει κτλ...

Αλλά πρωτάρης και ξαφνικά να παίρνει 4090 να κουμπώσει, ε λίγο φάσκει κι αντιφάσκει η ολη φάση νομίζω..

Αρα ακόμα παίζεται να υπάρχουν κι ελαττώματα...

Η αλήθεια πάντως είναι οτι αν οι τιμές της nvidia ήταν ανθρώπινες κι οχι εξωγήινες εντελώς,

πιθανολογώ οτι δεν θα γινόταν τέτοιος ντόρος με κάποιες τέτοιες αστοχίες...

Είναι στην ουσία το άχτι και το απωθημένο του " σε περιμένω στην γωνία να σε εκδικηθώ που εχεις ληστρικές τιμές αλλά και πιο φτηνές να ήταν, μάλλον ποτέ δεν θα έπαιρνα! "🤣

Γιατί είχαν κουμπώσει πολλά τέτοια connectors στο παρελθόν και είχαν εμπειρία; Οτι ναναι οπως ναναι λογική του παραλόγου...

6 λεπτά πριν, morehp είπε

Γιατί είχαν κουμπώσει πολλά τέτοια connectors στο παρελθόν και είχαν εμπειρία; Οτι ναναι οπως ναναι λογική του παραλόγου...

Η μόνη διαφορά είναι στον αριθμό των πιν.

Οποιος εχει κουμπώσει 6πινα κι 8πινα δεν νομίζω να έπεφτε απο τα σύννεφα βλέποντας το 12πινο.

Αρα ή όντως υπάρχουν κάποιες αστοχίες, ή εντελώς άπειροι που δεν το είχαν ξανα κάνει, το κάνανε τώρα λάθος. Η΄ και συνδιασμός των 2.

Και θα μπορούσες να μιλας καλύτερα νομίζω

• Like 2

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Η μόνη διαφορά είναι στον αριθμό των πιν.

Οποιος εχει κουμπώσει 6πινα κι 8πινα δεν νομίζω να έπεφτε απο τα σύννεφα βλέποντας το 12πινο.

Αρα ή όντως υπάρχουν κάποιες αστοχίες, ή εντελώς άπειροι που δεν το είχαν ξανα κάνει, το κάνανε τώρα λάθος. Η΄ και συνδιασμός των 2.

Και θα μπορούσες να μιλας καλύτερα νομίζω

Αδερφέ αν δε σου αρέσει κάτι έχει ένα κουμπάκι που λέει report. Το πατάς και τα σχόλια περιττά

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το σχήμα λόγου από το προσωπικό είναι δικό σου θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Αρα εγω κραταω οτι σε καθε περιπτωση user error θα αλλαχθουν φυσικα και οι καρτες των χρηστων. Και φυσικα θεωρω οτι θα βελτιωθει με καποιο τροπο (ή μεγαλωμα των pins ή καλυτερο κλειδωμα με περισσοτερο και ασφαλεστερο feedback)

Και για να γελασουμε και λιγο.. Τυχαια η ανακοινωση της Nvidia μετα την διεξοδικη ερευνα του Steve? 😜

mr-bean-copy.gif

Εγω σκεφτομαι και το ενδεχομενο προσπαθωντας καποιοι να λυγισουν το καλωδιο για να κλεισει το κουτι τους απο το τραβηγμα να ξεκουμπωνε ελαχιστα και να μην το προσεχαν  η τραβωντας το εστω και λιγο να φτιαξουν τα "πλοκαμια" να μην φαινονται ασχημα. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι ευκολο να γινει αυτο ισως τα παιδια που την εχουν ξερουν ποσο δυνατο ειναι το κλιπσακι του.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω σκεφτομαι και το ενδεχομενο προσπαθωντας καποιοι να λυγισουν το καλωδιο για να κλεισει το κουτι τους απο το τραβηγμα να ξεκουμπωνε ελαχιστα και να μην το προσεχαν  η τραβωντας το εστω και λιγο να φτιαξουν τα "πλοκαμια" να μην φαινονται ασχημα. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι ευκολο να γινει αυτο ισως τα παιδια που την εχουν ξερουν ποσο δυνατο ειναι το κλιπσακι του.

Δεν υπάρχει θέμα "ξεκουμπώματος", νομίζεις πως έχει κάτσει εξαρχής και ναι πιθανώς με την έλξη από το δίπλωμα σηκώνεται είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη.

Το είδα με τα ματια μου όταν το τοποθέτησα πρώτη φορά τον adaptor, τώρα που έβαλα το καλώδιο της corsair είχα στο πλαι το case και πάτησα κάθετα τον connector στην κάρτα, όπως το έδειξε στο βίντεο o GN. Και ενώ μπήκε με 100% εφαρμογή πάτησα πάλι εκατέρωθεν τις πλευρές.

Δεν το βγάζεις με τίποτα αν κουμπώσει το clip, όπως είπε ο GN στο βίντεο αν το πιάσει ο Hulk και το τραβήξει θα βγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μπαινει "δυσκολα" αλλα και βγαινει δυσκολα. Γενικα πιο πολυ φοβια μου δημιουργησαν τωρα να διπλοτσεκαρω παρα πριν λολ

Και βαλε βγαλε ολη την ωρα μπορει να δημιουργησεις και θεμα με τα pins.. Παντως νομιζω οτι το καλωδιο της Corsair μου φανηκε οτι κουμπωνει και ακουσα και ενα μικρο feedback. Μπορει να ειναι placebo fx βεβαια και να ηταν απλα η ιδεα μου απλα μου φανηκε οτι κουμπωσε ασφαλεστερα..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Μπαινει "δυσκολα" αλλα και βγαινει δυσκολα. Γενικα πιο πολυ φοβια μου δημιουργησαν τωρα να διπλοτσεκαρω παρα πριν λολ

Και βαλε βγαλε ολη την ωρα μπορει να δημιουργησεις και θεμα με τα pins.. Παντως νομιζω οτι το καλωδιο της Corsair μου φανηκε οτι κουμπωνει και ακουσα και ενα μικρο feedback. Μπορει να ειναι placebo fx βεβαια και να ηταν απλα η ιδεα μου απλα μου φανηκε οτι κουμπωσε ασφαλεστερα..

Μου ήρθε και μένα το καλώδιο της corsair .

Μπαίνει πιο δύσκολα από τον ανταπτορα για την ακρίβεια είναι να μπει μια να πάρει την παρθενια που λέμε 😆μετά στρώνει.Το μόνο που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο είναι ότι το κλιπσακι είναι για γέλια πολύ μαλακό πλαστικό.

Να δω πότε θα έρθει το cablemod για την άλλη κάρτα .

Το μετάνιωσα γιατί θα μπορούσα να είχα πάρει άλλο ένα Corsair και να τελειωνα με λιγότερα καλώδια.Τωρα πάλι από 4 σε 1 και με άγνωστη παράδοση.

Τελικα την tuf την πήρε ο μικρός και ο μπαμπάς κράτησε την giga oc.

IMG_20221119_025633.jpg

• Like 9

5 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μπαίνει πιο δύσκολα από τον ανταπτορα για την ακρίβεια είναι να μπει μια να πάρει την παρθενια που λέμε 😆μετά στρώνει.Το μόνο που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο είναι ότι το κλιπσακι είναι για γέλια πολύ μαλακό πλαστικό.

Το μετάνιωσα γιατί θα μπορούσα να είχα πάρει άλλο ένα Corsair και να τελειωνα με λιγότερα καλώδια.Τωρα πάλι από 4 σε 1 και με άγνωστη παράδοση.

IMG_20221119_025633.jpg

Μπαίνει πιο δύσκολα ναι αρα δεν ήταν ιδέα μου, αλλά εμένα τουλάχιστον μου έδωσε την εντύπωση ότι κουμπώνει και νιώθω το feedback. Αυτό με νοιάζει, πίσω δυο στο AX1600i και τέλος η μακαρονάδα,ούτε ανταπτορες ούτε 4 8πινα ουτε τίποτα.

• Like 1

6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

IMG_20221119_025633.jpg

Τι εχεις φτιαξει εκει ρε? πανεμορφο!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...