Προς το περιεχόμενο

Nvidia 12VHPWR PCI-E Gen 5.0 Pin

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Herald είπε

Εγω παντως με το που πηρα την κάρτα πριν 15 μερες περιπου αμεσως ανεφερα οτι κατα πασα πιθανότητα είναι θέμα user error, δινει περίεργο feedback ο adapter σε σχεση με τα κλασσικα 8pin. Πριν δοκιμάσω ο ίδιος ειχα το φόβο, αλλα οταν δοκιμασα καταλαβα τι παίζει. 

Απο εκει και πέρα ειναι δυσκολο να βγάλεις επίσημη ανακοίνωση και να πεις δεν τρεχει τίποτα, γιατι πως το ελεγχεις? Εστω οτι η nvidia τεσταρε 1000 adaptors κουμπωμένους σωστα και δεν αρπαξε κάνεις, πως αποκλείεις ο 1001ος να έχει όντως κατασκευαστικο ελάττωμα. 

Μαζί το συζητήσαμε και τότε.

Μπορούν να υπάρχουν 1001 αιτίες για το λάθος, οι 1000 όντως εκτός του ελέγχου της (κάθε) nvidia. Στο θέμα του κουμπώματος, καλό θα ήταν να είναι εντελώς idiot-proof.

Απέχει πολύ αυτό, πάντως, από την απόλυτη απόρριψη του θέματος.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Καλά τώρα, η δικομανία και η "είδα τρόπο να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι" νοοτροπία ποτέ δεν ήταν κριτήριο.

Από την άλλη  εξηγεί μέχρι κάποιο βαθμό το "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" για τα ευρήματα της κάθε "εσωτερικής έρευνας".

Η ανακοίνωση (στο kitguru) που παρέθεσες πιο πίσω δεν γράφει πουθενά "αν βρούμε κάτι ουσιαστικό θα (σας :p) ειδοποιήσουμε". Γράφει πως "δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα". Υπάρχει κάποια άλλη?

Ανοικτό το έχει αφήσει το θέμα η πράσινη, απλά και μόνο για να μη βρεθεί (κατά τη γνώμη μου και μόνο) εκτεθειμένη σε σκηνικά σαν το από πάνω αν βγει και πει "όλα καλά, τίποτα δεν τρέχει".

Ο ίδιος γράφεις ότι υπάρχουν μπούρδες που έχουν γίνει και "θα διορθωθούν σιωπηλά". Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το "δεν υπάρχει το θέμα".

Έχει λάβει υπερβολικές ίσως διαστάσεις? Ναι, εννοείται. Μπορεί τελικά να είναι μέσα στα απολύτως αποδεκτά όρια λαθών/σφαλμάτων/αστοχιών? Σίγουρα. Προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλλευθούν για διαφορετικά κατά περίπτωση οφέλη? Ω, ναι.

Στην εποχή της (υπερ)έκθεσης βρισκόμαστε, ακόμα και η σιωπή "φωνάζει", για να απαντήσω και στο "όσο αναφέρεσαι...το γιγαντώνεις". Δεν κάθομαι να το αναλύσουμε, απλά είναι μια πραγματικότητα.

Τα περί "εκπροσώπου της nvidia", αχρείαστα, δεν νομίζω να απέδωσε κανείς τέτοιο χαρακτηρισμό.

Ρε συ Πετρο θα παιξουμε με τις λεξεις τωρα ρε φιλε;

Θες να το δεις ανοικτο το θεμα και να θεωρησεις την Nvidia υποχρεη να σου απαντησει για κατι που φαινομενικα δεν υπαρχει ουσιαστικο θεμα; Feel free to wait.. Ξαναλεω διερευνα κατι που αναφερθηκε ΚΑΙ ΑΝ προκυψει κατι λογικα θα ενημερωνε. Να σε ενημερωσει για τι πραγμα; Κατι που διερευνησε και δεν βρεθηκε τιποτα; Γιατι να το κανει; Αλλωστε διαστασεις πηρε το θεμα μονο εκει που βολικα επρεπε να παρει..

Μη βαραμε το ψοφιο αλογο τωρα με πραγματα που δεν προσφερουν τιποτα.. 

Οσο το κανεις να θεωρησεις επισης συνυπευθυνη την Intel και το ATX 3.0 ομως ε;

Το θεμα καταρχην οπως ειπωθηκε δεν αφορα ΠΟΥΘΕΝΑ μονο την nvidia, το προτυπο ειναι της Intel και λεγεται ATX 3.0 και θα ερθει παντου σε λιγο καιρο. Απλα η nvidia ανοιξε τον χορο και τα ακουει αυτη για οτιδηποτε προκυψει. 

Σαν νεο προτυπο λοιπον για 1/10000 περιπτωσεις που μπορει να προκυψει κατι (ειδαμε οτι προσπαθησαν να αναπαραξουν το θεμα ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ πολλοι και δεν τα καταφεραν) θα εχει και τα θεματακια του, που θα χρειαστουν πιθανον καποιες μικροεπεμβασεις ή γιατι οχι και revisions να λυθουν. 

Σημασια εχει να μην ξεφευγουν απο τα ορια του στατιστικου error και αστοχιας γιατι απο οτι βλεπω ειναι και μικροτερα απο αυτα τα ποσοστα και μαγικα σταματησαν τις τελευταιες μερες και αυτα τα 1-2 που βλεπαμε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ καθημερινα. 

Μην επαναλαμβανομαστε το κουρασαμε νομιζω.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Καλά τώρα, η δικομανία και η "είδα τρόπο να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι" νοοτροπία ποτέ δεν ήταν κριτήριο.

Από την άλλη  εξηγεί μέχρι κάποιο βαθμό το "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" για τα ευρήματα της κάθε "εσωτερικής έρευνας".

Η ανακοίνωση (στο kitguru) που παρέθεσες πιο πίσω δεν γράφει πουθενά "αν βρούμε κάτι ουσιαστικό θα (σας :p) ειδοποιήσουμε". Γράφει πως "δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα". Υπάρχει κάποια άλλη?

Ανοικτό το έχει αφήσει το θέμα η πράσινη, απλά και μόνο για να μη βρεθεί (κατά τη γνώμη μου και μόνο) εκτεθειμένη σε σκηνικά σαν το από πάνω αν βγει και πει "όλα καλά, τίποτα δεν τρέχει".

Ο ίδιος γράφεις ότι υπάρχουν μπούρδες που έχουν γίνει και "θα διορθωθούν σιωπηλά". Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το "δεν υπάρχει το θέμα".

Έχει λάβει υπερβολικές ίσως διαστάσεις? Ναι, εννοείται. Μπορεί τελικά να είναι μέσα στα απολύτως αποδεκτά όρια λαθών/σφαλμάτων/αστοχιών? Σίγουρα. Προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλλευθούν για διαφορετικά κατά περίπτωση οφέλη? Ω, ναι.

Στην εποχή της (υπερ)έκθεσης βρισκόμαστε, ακόμα και η σιωπή "φωνάζει", για να απαντήσω και στο "όσο αναφέρεσαι...το γιγαντώνεις". Δεν κάθομαι να το αναλύσουμε, απλά είναι μια πραγματικότητα.

Τα περί "εκπροσώπου της nvidia", αχρείαστα, δεν νομίζω να απέδωσε κανείς τέτοιο χαρακτηρισμό.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω, προς χαριν της συζητησης το μοιραστηκα και προφανως οχι επειδη ενστερνιζομαι τετοιου τυπου πρακτικες.

Θα φανει εν καιρω τι ισχυει για το cablegate και για το κατα ποσο αποτελει (μια ακομα περιπτωση) διογκωμενης απο τα social παραπληροφορησης.

• Like 1

2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ρε συ Πετρο θα παιξουμε με τις λεξεις τωρα ρε φιλε;

Θες να το δεις ανοικτο το θεμα και να θεωρησεις την Nvidia υποχρεη να σου απαντησει για κατι που φαινομενικα δεν υπαρχει ουσιαστικο θεμα; Feel free to wait.. Ξαναλεω διερευνα κατι που αναφερθηκε ΚΑΙ ΑΝ προκυψει κατι λογικα θα ενημερωνε. Να σε ενημερωσει για τι πραγμα.. 

Μη βαραμε το ψοφιο αλογο τωρα με πραγματα που δεν προσφερουν τιποτα.. 

Οσο το κανεις να θεωρησεις επισης υπευθυνη την Intel και το ATX 3.0 ομως ε;

Το θεμα καταρχην οπως ειπωθηκε δεν αφορα ΠΟΥΘΕΝΑ μονο την nvidia, το προτυπο ειναι της Intel και λεγεται ATX 3.0 και θα ερθει παντου σε λιγο καιρο. Απλα η nvidia ανοιξε τον χορο και τα ακουει αυτη για οτιδηποτε προκυψει. Που δεν εχει προκυψει οπως βλεπεις αλλα συνεχιζετε να λετε οτι εχει προκυψει γιατι ετσι θελετε.. 

Σαν νεο προτυπο λοιπον για 1/10000 περιπτωσεις που μπορει να προκυψει κατι (ειδαμε οτι προσπαθησαν να αναπαραξουν το θεμα ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ πολλοι και δεν τα καταφεραν) θα εχει και τα θεματακια του, που θα χρειαστουν πιθανον καποιες μικροεπεμβασεις ή γιατι οχι και revisions να λυθουν. 

Σημασια εχει να μην ξεφευγουν απο τα ορια του στατιστικου error και αστοχιας γιατι απο οτι βλεπω ειναι και μικροτερα απο αυτα, μαγικα σταματησαν τις τελευταιες μερες και αυτα τα 1-2 που βλεπαμε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ καθημερινα. 

Μην επαναλαμβανομαστε το κουρασαμε νομιζω.

Εγώ με λέξεις δεν παίζω. Αυτό το κάνουν οι εταιρείες, πολύ περισσότερο τα νομικά/διαφημιστικά/κλπ τμήματά τους. Παίζουν ακριβώς για να μη βγαίνουν εκτεθειμένες κατά το δυνατόν, όταν/αν στραβώσει κάτι.

Πουθενά δεν γράφω οτι περιμένω το οτιδήποτε, είτε από την πράσινη είτε από εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε ή τουλάχιστον αυτό νομίζω.

Η Ιntel το σχεδίασε, η πράσινη το υιοθέτησε για να έχει να λέει ότι το έκανε πρώτη και να έχει τα αντίστοιχα οφέλη...ε, ας λουστεί και τις όποιες αρχικές αστοχίες που θέλουν επανασχεδίαση και ραφινάρισμα.

Με τον Herald όταν το πιάσαμε κάποια στιγμή, το 1ο πράγμα που έγραψα ήταν το περίφημο "chinesium", μλκία φασονατζή που έφτιαχνε τους αντάπτορες, δηλαδή.

Δεν διαφωνούμε στην ουσία, την αντίδραση αυτού του τύπου δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απορρω παντως πως αν οντως υπαρχει θεμα δεν το εχει παθει κανενας εδωμεσα και κανενας που ξερω με 4090 εκτος φορουμ. 

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εγώ με λέξεις δεν παίζω. Αυτό το κάνουν οι εταιρείες, πολύ περισσότερο τα νομικά/διαφημιστικά/κλπ τμήματά τους. Παίζουν ακριβώς για να μη βγαίνουν εκτεθειμένες κατά το δυνατόν, όταν/αν στραβώσει κάτι.

Πουθενά δεν γράφω οτι περιμένω το οτιδήποτε, είτε από την πράσινη είτε από εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε ή τουλάχιστον αυτό νομίζω.

Η Ιntel το σχεδίασε, η πράσινη το υιοθέτησε για να έχει να λέει ότι το έκανε πρώτη και να έχει τα αντίστοιχα οφέλη...ε, ας λουστεί και τις όποιες αρχικές αστοχίες που θέλουν επανασχεδίαση και ραφινάρισμα.

Με τον Herald όταν το πιάσαμε κάποια στιγμή, το 1ο πράγμα που έγραψα ήταν το περίφημο "chinesium", μλκία φασονατζή που έφτιαχνε τους αντάπτορες, δηλαδή.

Δεν διαφωνούμε στην ουσία, την αντίδραση αυτού του τύπου δεν καταλαβαίνω.

Συζητηση κανουμε και ακριβως επειδη δεν προκυπτει κατι ουσιαστικο, δεν εχει νοημα να το συζηταμε τουλαχιστον αν δεν προκυψει κατι αλλο γιατι ετσι δημιουργουνται οι εντυπωσεις και συντηρειται ενα κλιμα οπως καταλαβαινεις απο το οποιο επωφελουνται καποιοι στο ιντερνετ με συνεχη βιντεακια και αφορισμους. Μιλησα για αυτα πριν.. 

Oτι μετρο παρθει θα ειναι για να φυγει απο το μυαλο ολων η εντυπωση οτι κατι μπορει να προκυψει και προς την κατευθυνση "κανε το απολυτα ασφαλες να ξεφυγουμε και το παραμικρο απειροελαχιστο ποσοστο προβληματος".. Οχι γιατι υπαρχει ουσιαστικο προβλημα.Aν υπηρχε θα ειχαμε ανακαλεσεις..Aπλα

Oταν δουλειες διεξοδικες,πολυημερες και αναλυτικες σαν του GN δεν οδηγουν πουθενα, δεν χρειαζεται καμια nvidia να σου αναιρεσει τιποτα που δεν υπαρχει. Aν υπηρχε θεμα ο μαλλιας θα το ειχε ριξει δεν μασαει αυτος δεν καταλαβαινει απο εταιρειες τα χωνει σε ολους ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ οταν πρεπει..Δεν μπορεσε με τιποτα να το αναπαραξει και με ταλαιπωρημενα καλωδια

Κοιτα στο θεμα της διαχειρισης καποιων καταστασεων αλλα και επιρριψης ευθυνων βλεπω διαφερουν οι αποψεις μας οποτε ας μεινουμε στα δεδομενα που εχουμε. ΑΝ προκυψει κατι αλλο το ξανασυζηταμε. 

12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Εγω απορρω παντως πως αν οντως υπαρχει θεμα δεν το εχει παθει κανενας εδωμεσα και κανενας που ξερω με 4090 εκτος φορουμ. 

Ειμαστε λιγοι εδω για αυτο, μαγικα επισης σταματησαν τα καθημερινα προβληματα.. Ενταξει ξεπουλησε και η cablemod, εγραψε και ο Jay2cents και η Σαρα και η Μαρα τι ειπε ο ταδε και εκανε ντα ντα την nvidia πηρε το χαρτι και ηρεμησαν ολοι..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

ας θυμηθούμε και ένα διαμαντάκι από τον ceo της αγαπημένης μας εταιρίας

αυτά τα λέει το ζουμπουρλούδικο αγόρι λογικά δεν απευθύνεται σε πρόβατα

1) Δεν μιλάει για ανταγωνιστικά προιόντα

2) Αυτό που λέει δεν απευθύνεται στις gaming GPU's, μιλάει για datacenters κλπ χρήση που μπορεί πιθανόν και να έχει δίκιο. 

Το RTG group της AMD είναι μόνιμα για να τους φασκελώνεις, από τα jebait του ενός σκοτ στη διαθεσιμότητα του άλλου σκοτ. Δεν υπάρχει καμία επαφή σε αυτό το κομμάτι με την nvidia

1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ρε αδερφέ με το συμπαθειο, αλήθεια δεν θέλω να σε flamaρω και να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει ότι γράφετε με τον άλλο. Έχεις πάθει σοκ με το μάρκετινγκ της amd και δεν έχεις πάθει σοκ που αν ο ανταπτορας στραβοκουπωσει αρπάει φωτιά. Γράφεις για άμπαλους, μαζί σου. Οι ίδιοι αμπαλοι δεν βάζανε φωτιά με τα 8πινα πάντως. Δικαίωμα σου να γουστάρεις με τρέλα την Nvidia ή να σιχαίνεσαι την amd, είναι ξεκάθαρο ομως ότι έχεις φανατιστεί και βλέπεις τα πράγματα οπαδικά. Σαν συνδεσμίτης ένα πράμα. Έχεις μπροστά σου ένα PowerPoint και ένα καλώδιο που παίρνει φωτιά και εξεγείρεσαι με το πρώτο. Σκέψου το. 

Nα με συμπαθάς αλλά δεν πιάνουν φωτιά. Αν επιάναν να το συζηταγάμε. Θα μου πείς αυτό είναι λεπτομέρεια. Και ναί και όχι. Η φωτιά μπορεί να είναι καταστροφική, το χειρότερο που έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τα καλώδια είναι απλά να κάνεις RMA την κάρτα. 

Επίσης οι ίδιοι άμπαλοι ΒΑΖΑΝΕ φωτιά και στα 8pin καλώδια. Αν googlaris θα βρείς παρόμοιες αναφορές στο reddit για όποια κάρτα μπορείς να φανταστείς. 

6 λεπτά πριν, Herald είπε

Επίσης οι ίδιοι άμπαλοι ΒΑΖΑΝΕ φωτιά και στα 8pin καλώδια. Αν googlaris θα βρείς παρόμοιες αναφορές στο reddit για όποια κάρτα μπορείς να φανταστείς. 

Δεν το γνώριζα ότι αρπανε και τα 8πινα. Τόσα χρόνια χρήσης, troubleshooting, ενίοτε και επισκευών δεν μου έχει τύχει ούτε υποψία σπίθας. 

12 λεπτά πριν, Herald είπε

Nα με συμπαθάς αλλά δεν πιάνουν φωτιά. Αν επιάναν να το συζηταγάμε. Θα μου πείς αυτό είναι λεπτομέρεια. Και ναί και όχι. Η φωτιά μπορεί να είναι καταστροφική, το χειρότερο που έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τα καλώδια είναι απλά να κάνεις RMA την κάρτα. 

Σχήμα λόγου φίλε μου. 

Πόσο γενικευμένο είναι ή δεν είναι το ζήτημα δεν το γνωρίζω, η διαίσθηση μου είναι ότι μάλλον αφορά ιδιαίτερες περιπτώσεις κακής χρήσης, μια στο εκατομμύριο που λένε, δεν στέκομαι εκεί, το σχόλιο μου απευθυνόταν στον συμφορουμιτη και στην οπτική του γύρω από τα πράγματα. 

1 ώρα πριν, itanium είπε

Πόσα Αmpere  τραβάει το 12VHP και πόσα το 8 pin , δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι σε  ένα peak θα γίνει ζημιά γρηγορότερα και περισσότερο εύκολα στο 12VHP όταν δεν είναι σωστά κουμπωμένοι οι ακροδέκτες, και τα δύο για εκατοστή φορά τα έχει σχεδιάσει η intel

Φίλτατε τα γνωρίζω αυτά. Σε ευχαριστώ που μου τα επισήμανες, άλλου ήθελα να σταθώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Herald είπε

Ακριβως αυτο.. Δεν ξερω τι εντυπωση εχει περασει οτι αυτα ειναι πραγματα πρωτακουστα και συνεβησαν για πρωτη φορα.. Τι να πω δεν ξερω λες και ανακαλυφθηκε ο τροχος ενα πραμα.. Τλπ 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

"κανε το απολυτα ασφαλες να ξεφυγουμε και το παραμικρο απειροελαχιστο ποσοστο προβληματος".. Οχι γιατι υπαρχει ουσιαστικο προβλημα.Aν υπηρχε θα ειχαμε ανακαλεσεις..Aπλα

Oταν δουλειες διεξοδικες,πολυημερες και αναλυτικες σαν του GN δεν οδηγουν πουθενα, δεν χρειαζεται καμια nvidia να σου αναιρεσει τιποτα που δεν υπαρχει. Aν υπηρχε θεμα ο μαλλιας θα το ειχε ριξει δεν μασαει αυτος δεν καταλαβαινει απο εταιρειες τα χωνει σε ολους ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ οταν πρεπει..Δεν μπορεσε με τιποτα να το αναπαραξει και με ταλαιπωρημενα καλωδια

Είδα ένα βίντεο του μαλλιά όπου μπορούσε να αναπαράγει το πρόβλημα κάθε φορά που το στραβοκουμπωνε. Με διορθώνεις αν έχω καταλαβει λάθος. 

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Ακριβως αυτο.. Δεν ξερω τι εντυπωση εχει περασει οτι αυτα ειναι πραγματα πρωτακουστα και συνεβησαν για πρωτη φορα.. Τι να πω δεν ξερω λες και ανακαλυφθηκε ο τροχος ενα πραμα.. Τλπ 

To πρώτο πόστ που έκανα όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα ήταν link από google search για 8pin melting. :P 

Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε

Είδα ένα βίντεο του μαλλιά όπου μπορούσε να αναπαράγει το πρόβλημα κάθε φορά που το στραβοκουμπωνε. Με διορθώνεις αν έχω κατέβει λάθος. 

Δεν εχω δει κατι τετοιο συγνωμη. Αν βρεις λινκ στειλτο προς τα εδω..

1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν εχω δει κατι τετοιο συγνωμη. Αν βρεις λινκ στειλτο προς τα εδω..

Είμαι από κινητό ελπίζω να το πέτυχα.

28 λεπτά πριν, Herald είπε

Το RTG group της AMD είναι μόνιμα για να τους φασκελώνεις, από τα jebait του ενός σκοτ στη διαθεσιμότητα του άλλου σκοτ. Δεν υπάρχει καμία επαφή σε αυτό το κομμάτι με την nvidia

ρε συ εταιρίες είναι και τη ψυχή τους στο διάολο θα δίναν για να πουλήσουν μερικά κομμάτια hardware παραπάνω... προσωπικά στα @@ μου τη είπε η amd για την nvidia και άμα το είπε σοβαρά η για να την τρολαρει νομίζω μιλάμε ενήλικες άνθρωποι που ο κάθε ένας μπορεί να φιλτράρει τη λέει η κάθε εταιρία και τι πάει να σου πλασάρει...δε θα σταθώ στο επικοινωνιακό παιχνίδι η τσέπη μου με νοιάζει πράσινοι κόκκινοι τιρκουάζ τα ίδια είναι...

όσο για την αντιπαράθεση καλώς η κακός είναι ένα θέμα το οποιο παίζει σε όλο το διαδίκτυο και δε μπορώ να το πιστέψω ότι η nvidia ξέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δε βγαίνει να το πει και να βάλει μια ταφόπλακα μιλάμε για κάρτες που παίρνουν φωτιά όχι ότι χάλασε ένα φανάκι ή δε λειτουργεί η θήρα hdmi

από την άλλη τα τζιμάνια της amd πάνε να πλασάρουν για feature το high vram clock που έχουν οι κάρτες σε 2πλα monitor λες και μιλάνε σε στόκους

12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

από την άλλη τα τζιμάνια της amd πάνε να πλασάρουν για feature το high vram clock που έχουν οι κάρτες σε 2πλα monitor λες και μιλάνε σε στόκους

Μα μιλάνε σε στόκους αλλιώς δεν θα τα έλεγαν :) 10 φορές το ανέφερα γιατί 100 φορές το συνάντησα αλλά για τους στόκους δεν υφίσταται το πρόβλημα γιατί έχουν 1 μονιτορ μόνο ή είμαστε άμπαλοι χρήστες γιατί τολμήσαμε να συνδέσουμε μόνιτορ με διαφορετικές αναλύσεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...