Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Grisos είπε Ε ωραία, ανοίξτε επιτέλους ένα VS thread και κραχτείται ελεύθερα. Θα δοθούν και εγγυήσεις από τους Moderators ότι θα είναι το μόνο thread όπου δεν θα σβήνονται ποστ αρκεί να είναι πολιτισμένα. Πληροφοριακά και μόνο να σου πω οτι αυτό είχε γινει παλιότερα(νομίζω είχε ανοιχτεί και ένα τέτοιο θέμα το οποίο τελικά κλείδωσε αν θυμάμαι καλά),και οι mods ήταν αρνητικοί στην ύπαρξη τέτοιων θεμάτων, μιας και οπως έλεγαν δεν προσφέρει τίποτα να υπάρχει ένα θέμα αποκλειστικά για να τσακώνεται κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι 4080/4090 που απευθύνονται πλέον με τις τιμές τους στο 5% του αγοραστικού κοινού εδώ κ αν ,προκαλεί εντύπωση να μαζεύουν στο thread τους περισσότερα κριτικά σχολια.Γιατι είναι spam?Επειδή αρκετοί διατυπώνουν το ίδιο επιχείρημα?Πρέπει δηλαδή ο άλλος να διαβάσει 200 σελίδες να δει τι έχει ειπωθει?Το είχα προτείνει και στο thread για τις 4000 αν αυτό κουράζει ,να ανοίξουν οι κάτοχοι 4080/4090 ένα ξεχωριστό thread/club.Ετσι και δεν θα σπάνε τα νεύρα τους να ακούνε τα ιδια(που θα γίνουν χειρότερα όπως προδιαγράφεται η σειρά 4000 )και θα μπορεί ο καθένας να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να έχουμε αντιπαραθέσεις.Αλλα μου την έπεσαν λες και είπα τίποτα προσβλητικο Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ας βγει το κάθε στέλεχος να λέει τα δικά του και αν τους γυρίσει boomerang οπως πίσω στο 2020 με την διαθεσιμότητα, θα δεχθούν ανάλογα σχόλια, who cares στην τελική για να δωθεί τέτοια έκταση? Η αφορμή στην κριτική προέρχεται από το γεγονός ότι οπως έχεις πει και παλιότερα εσυ ο ιδιος, απεχθάνεσαι την Amd και τις κάρτες αυτής, και άρα απλά ψάχνεις πάτημα οπως τώρα καλή ώρα για να την κράξεις. Από εκει προέρχεται και ο οπαδισμός στον οποιο αναφέρονται και άλλα άτομα. Α μπράβο άρα το θέμα δεν είναι η όποια κριτική πάνω σε απόψεις και επιχειρήματα όπως διατυπώθηκαν αλλά επί προσωπικού και οι επιλογές όπου κάνω...μάλιστα ευτύχως στις αηδίες που διάβασα παραπάνω τουλάχιστον με ενημέρωσες άθελα σου οπότε ξέρω με τι έχω να κάνω....καλή φάση πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, itanium είπε Ρε αδερφέ με το συμπαθειο, αλήθεια δεν θέλω να σε flamaρω και να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει ότι γράφετε με τον άλλο. Έχεις πάθει σοκ με το μάρκετινγκ της amd και δεν έχεις πάθει σοκ που αν ο ανταπτορας στραβοκουπωσει αρπάει φωτιά. Γράφεις για άμπαλους, μαζί σου. Οι ίδιοι αμπαλοι δεν βάζανε φωτιά με τα 8πινα πάντως. Δικαίωμα σου να γουστάρεις με τρέλα την Nvidia ή να σιχαίνεσαι την amd, είναι ξεκάθαρο ομως ότι έχεις φανατιστεί και βλέπεις τα πράγματα οπαδικά. Σαν συνδεσμίτης ένα πράμα. Έχεις μπροστά σου ένα PowerPoint και ένα καλώδιο που παίρνει φωτιά και εξεγείρεσαι με το πρώτο. Σκέψου το. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από DiaperCh@nger101 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ανοίξει ξεχωριστό θέμα για τις 4080/4090 από τις Ada Lovelace για να γράφουν ελεύθερα την κριτική τους κάποιοι. wut wut wut? Λες και είμαστε ocnet ξέρω εγώ.. και εκεί ακόμη και να φτιάχνονταν ξεχωριστό νήμα (που δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει αυτό στο αρμόδιο τοπικ γράφω εγώ , εσείς μη γράφετε παπαντζες συνεχώς και σπαμαρετε σε άσχετο τοπικ φτιάξτε εσείς ένα με θεματικό "τα προβλήματα μας με τις 4080/4090") θα ανέβαιναν benchmarks και διάφορα και θα έλεγαν τι δουλεια έχουν αυτά εδώ να φτιάξουμε υπονημα στο υπόμνημα benchmarks of 4080/4090 of 4080/4090 of Ada Lovelace.. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε. Κριτική ελεύθερα και spam από την μια προσβάλλοντας χρήστες λες και τους ξέρουμε από εχθές για τις επιλογές τους αλλά στο δικό μας το thread το ορθόδοξο μακρια ουστ! Να δεις πως λέγεται αυτό.. άστο δεν θα το πω Βαριέμαι να διαβάσω άλλο I quit.. 🤷🤣 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μπορεί να ανοίξει club, όπου ο δημιουργός θα βάζει επιβεβαιωμένους κατόχους των καρτών και θα κάνει και μόνος του το moderation. Ωπ, ξενέρα ε? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Ρε αδερφέ με το συμπαθειο, αλήθεια δεν θέλω να σε flamaρω και να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει ότι γράφετε με τον άλλο. Έχεις πάθει σοκ με το μάρκετινγκ της amd και δεν έχεις πάθει σοκ που αν ο ανταπτορας στραβοκουπωσει αρπάει φωτιά. Γράφεις για άμπαλους, μαζί σου. Οι ίδιοι αμπαλοι δεν βάζανε φωτιά με τα 8πινα πάντως. Δικαίωμα σου να γουστάρεις με τρέλα την Nvidia ή να σιχαίνεσαι την amd, είναι ξεκάθαρο ομως ότι έχεις φανατιστεί και βλέπεις τα πράγματα οπαδικά. Σαν συνδεσμίτης ένα πράμα. Έχεις μπροστά σου ένα PowerPoint και ένα καλώδιο που παίρνει φωτιά και εξεγείρεσαι με το πρώτο. Σκέψου το. Πόσα Αmpere τραβάει το 12VHP και πόσα το 8 pin , δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι σε ένα peak θα γίνει ζημιά γρηγορότερα και περισσότερο εύκολα στο 12VHP όταν δεν είναι σωστά κουμπωμένοι οι ακροδέκτες, και τα δύο για εκατοστή φορά τα έχει σχεδιάσει η intel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 τι εγινε ρε παιδια τελικα εχουμε θεμα για το ανυπαρκτο θεμα με τα μπαμ μπουμ της πρασινης?🤣 δηλαδη υφισταται γιατι μερικοι ακομα ονειρευονται οτι ειναι ασφαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Μπορεί να ανοίξει club, όπου ο δημιουργός θα βάζει επιβεβαιωμένους κατόχους των καρτών και θα κάνει και μόνος του το moderation. Ωπ, ξενέρα ε? 😛 Και γιατί να γίνει αυτό ρε συ και όχι ένα thread " δεν γουστάρουμε τις 4080/4090 κραξτε ελεύθερα για ότι θέλετε " και να μην μπαίνουν στο ada Lovelace αν δεν θέλουν να γράψουν κάτι ουσιαστικό και πρέπει να ανοίξω εγώ άλλο νήμα ρε συ; Εγώ γράφω στο καθ'υλιν αρμόδιο .. Besides πολλοί"επιβεβαιωμένοι χρήστες" θα βρουν τρόπο να μπουν και εκεί είμαι σίγουρος. Εγώ είμαι μέσα να φτιαχτεί μπαχαλο θα γίνει και αυτό να ξέρεις Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Σαν δυνατότητα το λέω, αν θέλετε να έχετε κλειστό club, προβλεπέ λειτουργία του. Ναι αλλά ο δημιουργός μια χαρά μπορεί να τους πετάξει εκτός όποτε θέλει. 3 minutes ago, dsi44 said: τι εγινε ρε παιδια τελικα εχουμε θεμα για το ανυπαρκτο θεμα με τα μπαμ μπουμ της πρασινης?🤣 δηλαδη υφισταται γιατι μερικοι ακομα ονειρευονται οτι ειναι ασφαλεις... Γκρίνιαζες στο topic των RX7000, οπότε έφαγαν split. Αν έχει ψωμί ή όχι θα φανεί από το πόσες μέρες θα κρατηθεί "active" το topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Thresh είπε Μπορεί να ανοίξει club, όπου ο δημιουργός θα βάζει επιβεβαιωμένους κατόχους των καρτών και θα κάνει και μόνος του το moderation. Ωπ, ξενέρα ε? 😛 Πίσω στις 2080ti, μια χαρά είχε ανοίξει θέμα για 2080ti κατόχους,φθηνότερη κάρτα αναλογικά η 2080ti απο την 4090 Και το κράξιμο σε nvidia μεριά στο δίπλα θέμα θα συνεχιστεί μόλις ανακοινωθούν και τα μικρότερα μοντέλα αν και αυτά έχουν ανάλογα τσουχτερές τιμές. Δυστηχώς, κυρίως για τους κατόχους καρτών, δεν υπάρχει άλλη λύση (εκτός αν επιστρέψει κανένας Ailuros ). Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 minutes ago, Fulgore said: Πίσω στις 2080ti, μια χαρά είχε ανοίξει θέμα για 2080ti κατόχους,φθηνότερη κάρτα αναλογικά η 2080ti απο την 4090 Ναι κι ερχόντουσαν reports "αυτός δεν είναι κάτοχος πες του να μην γράφει, κάντον ντα!". No thnx, club μιας κι αυτός είναι ο σκοπός τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kostiger είπε Μιας κι ο λογος για μηνυσεις.. https://www.techspot.com/news/96697-rtx-4090-owner-launches-class-action-lawsuit-against.html Καλά τώρα, η δικομανία και η "είδα τρόπο να βγάλω κανένα χαρτζιλίκι" νοοτροπία ποτέ δεν ήταν κριτήριο. Από την άλλη εξηγεί μέχρι κάποιο βαθμό το "ούτε φωνή ούτε ακρόαση" για τα ευρήματα της κάθε "εσωτερικής έρευνας". 3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Η Nvidia έδωσε αρχική ανακοινωση ότι θα διερευνήσει και εφόσον υπάρξει κάτι ουσιαστικό θα ενημερωσει. Όπως βλεπουμε δεν υπάρχει θέμα και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ανακοίνωση αυτό είναι συνήθης πρακτική έτσι λειτουργούν τα δελτία τύπου. Επιπρόσθετα ξαναλέω οσο αναφέρεσαι σε κάτι που δεν έχει υπόσταση το γιγάντωνεις ο ίδιος. Από κει και πέρα δεν έχει και νόημα να το συζητάμε παραπέρα διαφωνούμε στην προσέγγιση και προσωπικά δεν είμαι εδώ να κάνω τον εκπρόσωπο τύπου του της Nvidia και να υπερασπιστω τα συμφέροντα της, ποσως με ενδιαφέρει. Η ανακοίνωση (στο kitguru) που παρέθεσες πιο πίσω δεν γράφει πουθενά "αν βρούμε κάτι ουσιαστικό θα (σας :p) ειδοποιήσουμε". Γράφει πως "δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα". Υπάρχει κάποια άλλη? Ανοικτό το έχει αφήσει το θέμα η πράσινη, απλά και μόνο για να μη βρεθεί (κατά τη γνώμη μου και μόνο) εκτεθειμένη σε σκηνικά σαν το από πάνω αν βγει και πει "όλα καλά, τίποτα δεν τρέχει". Ο ίδιος γράφεις ότι υπάρχουν μπούρδες που έχουν γίνει και "θα διορθωθούν σιωπηλά". Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το "δεν υπάρχει το θέμα". Έχει λάβει υπερβολικές ίσως διαστάσεις? Ναι, εννοείται. Μπορεί τελικά να είναι μέσα στα απολύτως αποδεκτά όρια λαθών/σφαλμάτων/αστοχιών? Σίγουρα. Προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλλευθούν για διαφορετικά κατά περίπτωση οφέλη? Ω, ναι. Στην εποχή της (υπερ)έκθεσης βρισκόμαστε, ακόμα και η σιωπή "φωνάζει", για να απαντήσω και στο "όσο αναφέρεσαι...το γιγαντώνεις". Δεν κάθομαι να το αναλύσουμε, απλά είναι μια πραγματικότητα. Τα περί "εκπροσώπου της nvidia", αχρείαστα, δεν νομίζω να απέδωσε κανείς τέτοιο χαρακτηρισμό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Thresh είπε Σαν δυνατότητα το λέω, αν θέλετε να έχετε κλειστό club, προβλεπέ λειτουργία του. Ισως να ειναι η μονη εφικτη λυση αν δεν σταματησει το ανελεητο τρολινγκ και σπαμινγκ εκατερωθεν στα δυο τοπικ απο τους γνωστους αγνωστους και αλλους που ειδαν φως και μπηκαν.. Δεν ειμαι ΠΟΤΕ της αποψης να διασπωνται τα τοπικ επειδη δεν μπορουν καποιοι να κρατησουν τα σωψυχα τους, αν δεις θα συμμετεχω στα τοπικ της AMD για καρτες γραφικων μονο προσπαθωντας να πω κατι σχετικο με το θεμα, ουτε καν να αναφερθω σε πραγματα που δεν θα επρεπε να με ενδιαφερουν γιατι δεν ειμαι ή σκοπευω να γινω χρηστης των εν λογω καρτων.. Τλπ ας κανουν οτι θελουν ισως να ειναι καλυτερα ετσι απλα δεν βλεπω το λογο τοτε να ανοιγουν τοπικ Ada Lovelace για την νεα σειρα ή Navi 31/RDNA3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Ναι κι ερχόντουσαν reports "αυτός δεν είναι κάτοχος πες του να μην γράφει, κάντον ντα!". No thnx. Αυτό δεν το γνώριζα να πω την αλήθεια. Και αν όντως ισχύει αυτό, τότε έχεις δίκιο ή να ανοίξει ξεχωριστό club ή αλλιώς το κεντρικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα