malakudi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Ναι οι χρήστες έκαναν λάθος, δε κούμπωσαν σωστά τον κονέκτορα. Αυτό δε τους κάνει ηλίθιους. Το κούμπωσαν όπως το κούμπωσαν και η κάρτα δούλευε για μέρες, πριν λιώσει και κινδυνέψουν με φωτιά. Αυτό είναι το πρόβλημα αλλά δε το καταλαβαίνεις. Δεν έχει αντιστοιχία με το ότι εσύ πήγαινες με 200. Το αντίστοιχο θα ήταν να το έκαναν overclock πέρα από τα όρια και να έπαιρνε φωτιά. Αυτό είναι κάτι άλλο όμως. Καλώς ή κακώς αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε κάτι νέο που δεν υπάρχει εμπειρία χρήσης. Και θα πρέπει η εταιρεία να αναλάβει την ευθύνη, πέρα από το RMA. 2 λεπτά πριν, Herald είπε Το ότι καλύφτηκαν όλοι από RMA...ενώ οι ίδιοι κάψανε την κάρτα τους. Εδώ ένα αυτοκόλλητο βγαζεις από το backplate της κάρτας και είσαι εκτός εγγύησης, και η nvidia κάλυψε κόσμο που της κατέστρεψε μόνος του Αυτό για μένα δείχνει πως συνειδητοποιεί το μερίδιο ευθύνης της. Και διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς χαζός και ηλίθιος. Επειδή μερικοί χρήστες έκαναν αυτό το λάθος δε τους κάνει ούτε χαζούς ούτε ηλίθιους. Άπειρους ναι, αμαθείς ναι, όχι χαζούς και ηλίθιους. Αν τα προϊόντα αυτά θέλουν ειδικό χειρισμό, να σταματήσουν να πωλούνται σε ράφια σαν χαρτιά υγείας.
Herald Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Αυτό για μένα δείχνει πως συνειδητοποιεί το μερίδιο ευθύνης της. Και διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς χαζός και ηλίθιος. Επειδή μερικοί χρήστες έκαναν αυτό το λάθος δε τους κάνει ούτε χαζούς ούτε ηλίθιους. Άπειρους ναι, αμαθείς ναι, όχι χαζούς και ηλίθιους. Αν τα προϊόντα αυτά θέλουν ειδικό χειρισμό, να σταματήσουν να πωλούνται σε ράφια σαν χαρτιά υγείας. Aμαθής είναι αυτός που δεν ξέρει κάτι - και ξέρει ότι δεν το ξέρει - οπότε δεν το επιχειρεί. Χαζός είναι αυτός που δεν ξέρει κάτι - δεν το ξέρει ότι δεν ξέρει - επιχειρεί να το κάνει και έχουμε πυροτεχνημάτα. Εγώ είμαι άμπαλος, δεν ξέρω να συνδέω την κουζίνα μου και γιαυτό δεν το κάνω. Αμά επιχειρούσα να το κάνω ε θα ήμουνα χαζός (και πλέον άστεγος λόγω της πυρκαγιάς που έκαψε το σπίτι μου). Τώρα το ποιος έχει δίκιο και άδικο, εξαρτάται από την χώρα. Φαντάζομαι στην Αμερική θα φάει παλούκι η nvidia. Ευρώπη χλωμό το κόβω
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Φταίει και ο αντάπτορας που δεν είχε κοντά pins ώστε να θέλει άψογο κούμπωμα για να δουλέψει. Από τη στιγμή που και να μην κούμπωνε εντελώς η κάρτα δούλευε, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον χρήστη. Εάν δεν κουμπώσεις εντελώς τα 6/8pin δεν δουλεύουν οι παλιότερες κάρτες. Γι' αυτό και θα προχωρήσουν σε διόρθωση του αντάπτορα, η NVIDIA αναγνώρισε την μλκία από την δικιά της μεριά και φυσικά δεν θα το χρεωθεί ο χρήστης. 4
itanium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Παραπάνω από σαφές δεν γίνεται General Exclusions a) Failures caused by improper installation, operation, cleaning or maintenance, accidental and physical damage, misuse, abuse or other modifications, remedies taken by GIGABYTE or service centers not authorized by GIGABYTE. Και αυτό εμπίπτει εδώ ΟΠΩΣ και το ότι μη σωστή τοποθέτηση ενός κονέκτορα αυξάνει την ωμική αντίσταση δημιουργείται υπερθέρμανση και υπό συνθήκες (χρόνος, φορτίο) μπορεί είτε να λιώσει ο κονέκτορας και να έχουμε short είτε να πάρει φωτιά, ΑΥΤΟ είναι όπως ένα αξίωμα στα μαθηματικά, δεν θες να το καταλάβεις καλά κάνεις δεν αφορά μόνο το 12 VHP όμως, και λάστιχο να πας να αλλάξεις αν δεν τοποθετήσεις σωστά τον γρύλο μπορεί να πέσει το αμάξι στο πόδι σου και να στο κόψει....τραγικό ναι, λάθος δικό σου ναι 100%...δεν φταίει ούτε το αυτοκίνητό ούτε ο γρύλος απλά και όμορφα δεν ήξερες και πληρώνεις ΜΟΝΟ έτσι πάει 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εάν δεν κουμπώσεις εντελώς τα 6/8pin δεν δουλεύουν οι παλιότερες κάρτες. Που το έχεις ακούσει ή δει αυτό αυτό που πόσταρα εδώ και μέρες έγινε από μη σωστά κουμπωμένο ακροδέκτη σε μια R7 370
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια εδω και χρονια ολοκληρα τα revisions σε κατασκευαστικα προτυπα για να γινονται πιο ασφαλη και εργονομικα ειναι δεδομενα. Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο. Και δικαστικες διαμαχες θα υπαρξουν για το ποιος φταιει αρχικα, και οι μεγαλες εταιρειες θα πληρωσουν οποτε χρειαστει και στο τελος θα γινεται καλυτερο και ασφαλεστερο οτι προκυπτει μετα απο ενδελεχη μελετη των συμβαντων. Σιγα μην κατσω να κλαψω την nvidia ή την PCI-SIG ή την Intel αν πληρωσουν.. Εμενα με ενδιαφερει στο τελος της ημερας το τελικο προιον να παρει οσα revisions χρειαστει για να γινει fool proof που λεμε.. Με μια ματια στο μεσο πληθυσμο της γης και το IQ του καταλαβαινεις πολλα πραγματα οποτε μην περιμενετε και τα προφανη απο την συντριπτικη πλειοψηφια του πλανητη. Οσο controlled και να ειναι το environment, οσα tests και να γινουν στο τελος της ημερας ενα νεο προτυπο, μια νεα τεχνολογια θα παρει τον βαθμο αξιοπιστιας που της αρμοζει οταν εφαρμοστει σε καταναλωτικη κλιμακα για να μπορεσει να αντιμετωπιστει οποια εγγενη "αδυναμια" μπορει ενδεχομενως να εχει.. To να καθομαστε να συζηταμε τωρα ποιος φταιει δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Σημασια εχει οτι θα πρεπει να παρθουν οποια fool proof measures χρειαστουν σε καποιο revision εστω και subtle, επειδη πλεον κουβαλαει δυνητικα 600w, για να αποκλειουμε οσο περισσοτερες πιθανοτητες μπορουμε να συμβει κατι τετοιο.. Σαφεστατα ομως εχει δωθει τεραστια εκταση στο ζητημα απο πολλους που θελησαν εξ αρχης να επωφεληθουν απο αυτο.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 2
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πιο κοντά pins έτσι ώστε αν μπει στραβά να μην κάνει καθόλου επαφή, είναι η πιο λογική προσέγγιση που έχω ακούσει. Επίσης το 3 beep vga error που αναφέρει ο φίλος @malakudi είναι πολύ λογικό. Επιπλέον θα μπορούσε να έχει led πάνω από τον κονέκτορα όπως έχουν κάποιες κάρτες στα 8πινα. Γενικά πάντως καλό είναι να μην είμαστε αμετροεπείς, όλοι μας. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα, όλοι οι υπόλοιποι απλώς έχουμε διαφορετική πιθανότητα, ανάλογα την εμπειρία και τις γνώσεις μας. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από DiaperCh@nger101 5
itanium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 22/11/2022 στις 9:10 ΠΜ, itanium είπε Εντωμεταξύ τί φάση......ξαφνικά σταμάτησαν τα λιωμένα connectors από τους επιστήμονες του reddit......τέτοια σύμπτωση α πα πα πα..... 3η φορά παράθεση το σχόλιο μου 1 μήνα πρίν...τίποτα ρε γμτ?
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε 3η φορά παράθεση το σχόλιο μου 1 μήνα πρίν...τίποτα ρε γμτ? Μα όσοι ασχολιόντουσαν πέρα από τους ιδιοκτήτες είναι θεωρητικοί του σπορ. Ψαχνόντουσαν να δούνε τι γίνεται με τα κρεμαστάρια που δεν φτάνουν. Παίζει να ήμουνα ο μόνος που το τσέκαρε από πραγματικό ενδιαφέρον και με είχε περάσει για αλάχου ακμπάρ ο @morehp 😁. 1 1
itanium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Μα όσοι ασχολιόντουσαν πέρα από τους ιδιοκτήτες είναι θεωρητικοί του σπορ. Ψαχνόντουσαν να δούνε τι γίνεται με τα κρεμαστάρια που δεν φτάνουν. Παίζει να ήμουνα ο μόνος που το τσέκαρε από πραγματικό ενδιαφέρον και με είχε περάσει για αλάχου ακμπάρ ο @morehp 😁. Oταν έγραψα τι γίνεται έπεσε bullying δε φαντάζεσαι πόσο...κάποια ****** που δεν ξέρω αν είχαν περάσει ποτέ έξω απο εργαστήριο μου την είπαν οτι δεν έχω ιδέα κι όταν έγραψα για την επιστημονική μου κατάρτηση οτι το πτυχίο το πήρα με σκονάκι εαν απαντούσα όπως θέλω τώρα θα είχα φάει ban χαλαρά, τέλοσπάντων απλά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι φούσκωσε ένα ανύπαρκτο θέμα και οι ανόητοι ημιμαθείς άσχετοι όπου έχει πολλούς και εδώ στο φόρουμ έβγαλαν πόρισμα, τώρα φυσικά που να βγει κάποιος απο την τρύπα του...... 2
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, itanium είπε Oταν έγραψα τι γίνεται έπεσε bullying δε φαντάζεσαι πόσο...κάποια ****** που δεν ξέρω αν είχαν περάσει ποτέ έξω απο εργαστήριο μου την είπαν οτι δεν έχω ιδέα κι όταν έγραψα για την επιστημονική μου κατάρτηση οτι το πτυχίο το πήρα με σκονάκι εαν απαντούσα όπως θέλω τώρα θα είχα φάει ban χαλαρά, τέλοσπάντων απλά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι φούσκωσε ένα ανύπαρκτο θέμα και οι ανόητοι ημιμαθείς άσχετοι όπου έχει πολλούς και εδώ στο φόρουμ έβγαλαν πόρισμα, τώρα φυσικά που να βγει κάποιος απο την τρύπα του...... Για να πλέξω και το εγκώμιο μου (μην χάσω), όταν ανέβηκε στο main θέμα ο πρώτος λιωμένος connectoras, πατάω ctrl + t για να ανοίξω νέο browser, googlaro burned 8pin pcie , βρίσκω μερικές δεκάδες αποτέλεσματα, και λέω "ok, κατάλαβα". 2 1
isaias1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Ήρθε μνμ από cablemod...τέλος Φεβρουαρίου οι κάθετοι ανταπτορες! Άντε κ καλες απόκριες! 2
Armoral Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά με το cablemod όσοι το βάλατε όλα εντάξει; Αξίζει η αγορά του; Βάλτε και καμία φωτογραφία.
Herald Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Armoral είπε Τελικά με το cablemod όσοι το βάλατε όλα εντάξει; Αξίζει η αγορά του; Βάλτε και καμία φωτογραφία. https://ibb.co/QnLXBxP It works 😊 2
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Έλα, για το τζέρτζελο και μόνο, επειδή βλέπω μια ησυχία, μια χαλαρότητα. https://www.guru3d.com/news-story/whoops-cablemod-12vhpwr-cable-also-melts.html Πόσοι εδώ μέσα έχετε πάρει από CMod? 😛
itanium Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 A όχι τι λέει τελικά οι αρχές του ηλεκτρισμού ισχύουν και για τα καλώδια της cablemod αν είναι δυνατό ΟΧΙ η nvidia φταίει για αυτό.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα