itanium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Στις 22/11/2022 στις 9:10 ΠΜ, itanium είπε Εντωμεταξύ τί φάση......ξαφνικά σταμάτησαν τα λιωμένα connectors από τους επιστήμονες του reddit......τέτοια σύμπτωση α πα πα πα..... Θα κάνω παράθεση το ποστ μου μια φορά την εβδομάδα μέχρι να πετύχουμε κάποιον άλλο επιστήμονα του reddit που ξαφνικά ρε γμτ ησυχία δε καιγονται τι διαολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε Θα κάνω παράθεση το ποστ μου μια φορά την εβδομάδα μέχρι να πετύχουμε κάποιον άλλο επιστήμονα του reddit που ξαφνικά ρε γμτ ησυχία δε καιγονται τι διαολο? Οσο εμφανίστηκαν οι χωρικοί με τα δικράνια εδώ μέσα άλλο τόσο θα εμφανιστούν και στο reddit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Τίποτε πιο φρέσκο υπάρχει; Εβαλε και disclaimer αφού αφοβα πρώτα είπε ότι υπεύθυνη είναι η NVidia για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει garbage ακροδέκτες. Η εποχή του λέω ότι θέλω χωρίς καμιά συνέπεια...ζήτω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, morehp είπε Τίποτε πιο φρέσκο υπάρχει; Δεν το είδα ποσταρισμένο, αν είναι σόρυ για το spam, κάνε αναφορά, ξέρεις εσύ😉 24 λεπτά πριν, morehp είπε Εβαλε και disclaimer αφού αφοβα πρώτα είπε ότι υπεύθυνη είναι η NVidia για την επιλογή της να χρησιμοποιήσει garbage ακροδέκτες. Η εποχή του λέω ότι θέλω χωρίς καμιά συνέπεια...ζήτω !!! Έχεις δίκιο, παραπληροφόρηση ο buildzoid, μιλάμε για άσχετο. Μην νομίζεις για να γελάσουμε το έβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δεν ειπα οτι ειναι ασχετος, πολυ απλα εκανε λαθος και επεσε στην παγιδα του λαϊκισμού με αυτα που ειπε. Ενα μεγαλο ακυρο σε αυτον και σε αντιστοιχους φαφλαταδες, ξερεις εσυ Το νοημα αυτου που εγραψα δεν εχει την παραμικρη σχεση με τις ασυναρτησιες σου Αν θελεις να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα που έγραψα και αν συνεχισεις να πιστευεις οτι τυχον σου περασε απο το μυαλο την πρωτη φορα καλο κουραγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, morehp είπε Δεν ειπα οτι ειναι ασχετος, πολυ απλα εκανε λαθος και επεσε στην παγιδα του λαϊκισμού με αυτα που ειπε. Ενα μεγαλο ακυρο σε αυτον και σε αντιστοιχους φαφλαταδες, ξερεις εσυ Το νοημα αυτου που εγραψα δεν εχει την παραμικρη σχεση με τις ασυναρτησιες σου Σε βρίσκω πολύ επιθετικό... πίσω απ'το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 26/11/2022 στις 9:33 ΜΜ, DiaperCh@nger101 είπε Σε βρίσκω πολύ επιθετικό... πίσω απ'το πληκτρολόγιο. Spoiler Νικο μη Νικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 https://www.guru3d.com/news-story/pci-sig-point-finger-towards-partners-for-issues-with-burnt-16-pin-12vhpwr-cables.html Το PCI-SIG λέει πως φταίνε οι κατασκευαστές και όχι οι χαζοί άμπαλοι χρήστες. We previously sent an email notifying you that one manufacturer has reported to PCI-SIG potential safety issues with its use of the 12VHPWR connection. Further to that, we have been informed of a recent lawsuit: Genova v. Nvidia Corporation, U.S. District Court for the Northern District of California case No. 5:22-cv-07090. The lawsuit alleges, in part, that 12VHPWR cable plugs experienced “melting … posing a serious electrical and fire hazard”. PCI-SIG wishes to impress upon all Members that manufacture, market or sell PCI-SIG technologies (including 12VHPWR connections) of the need to take all appropriate and prudent measures to ensure end user safety, including testing for the reported problem cases involving consumers as alleged in the above-referenced lawsuit. Members are reminded that PCI-SIG specifications provide necessary technical information for interoperability and do not attempt to address proper design, manufacturing methods, materials, safety testing, safety tolerances or workmanship. When implementing a PCI-SIG specification, Members are responsible for the design, manufacturing, and testing, including safety testing, of their products. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό είναι ένα ευχολόγιο δελτίο τύπου πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, δεν αλλάζει απολύτως τίποτε όπου όσες άστοχίες συνέβησαν οφείλονται 100% σε λάθος του χρήστη και κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε καν να γίνουν RMA, όσες κάρτες απέτυχαν στον κοννέκτορα αυτό, δαν θα καταργήσει τους νόμους της φυσικής όπου διέπουν και τον ηλεκτρισμό κανένας youtuber και άσχετος όπου δεν μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα κονέκτορα Αυτό εδώ έγινε σε μια R9 370 από λάθος χρήστη με 100% τον ΙΔΙΟ τρόπο Θα ψάξω στο αρχείο μου να βρω καμένο usb type c από mac book air όπου έγινε με τον ίδιο τρόπο αλλά και από 4pin EPS cpu power 12v όπου είχα ποστάρει όπως εδώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, itanium είπε Αυτό είναι ένα ευχολόγιο δελτίο τύπου πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, δεν αλλάζει απολύτως τίποτε όπου όσες άστοχίες συνέβησαν οφείλονται 100% σε λάθος του χρήστη και κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε καν να γίνουν RMA, όσες κάρτες απέτυχαν στον κοννέκτορα αυτό, δαν θα καταργήσει τους νόμους της φυσικής όπου διέπουν και τον ηλεκτρισμό κανένας youtuber και άσχετος όπου δεν μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα κονέκτορα Όχι δεν είναι "πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα" είναι "προσέχουμε τον πισινό μας" γιατί υπάρχει και μία αγωγή και το PCI-SIG ήθελε να ξεκαθαρίσει πως ΑΝ υπάρχει ευθύνη, αυτή είναι του κατασκευαστή. Για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό το "of the need to take all appropriate and prudent measures to ensure end user safety" και είμαι σίγουρος πως εκεί θα πατήσει η αγωγή και η nvidia μάλλον θα χάσει. Είτε πρέπει να εξασφαλίσεις πως δε θα πάρει κάτι φωτιά αν δε το συνδέσει καλά ο χρήστης, είτε αν ΔΕΝ μπορείς να το εξασφαλίσεις, πρέπει να έχεις ένα μεγάλο warning που να γράφει "ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ αν δε το συνδέσετε σωστά". Τίποτα από τα δύο δεν έκανε η nvidia και οι AIBs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, malakudi είπε Όχι δεν είναι "πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα" είναι "προσέχουμε τον πισινό μας" γιατί υπάρχει και μία αγωγή και το PCI-SIG ήθελε να ξεκαθαρίσει πως ΑΝ υπάρχει ευθύνη, αυτή είναι του κατασκευαστή. Για μένα όμως είναι πολύ σημαντικό το "of the need to take all appropriate and prudent measures to ensure end user safety" και είμαι σίγουρος πως εκεί θα πατήσει η αγωγή και η nvidia μάλλον θα χάσει. Είτε πρέπει να εξασφαλίσεις πως δε θα πάρει κάτι φωτιά αν δε το συνδέσει καλά ο χρήστης, είτε αν ΔΕΝ μπορείς να το εξασφαλίσεις, πρέπει να έχεις ένα μεγάλο warning που να γράφει "ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ αν δε το συνδέσετε σωστά". Τίποτα από τα δύο δεν έκανε η nvidia και οι AIBs. Ρε συ στα σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Δηλαδή είτε θα καταργήσουμε τους νόμους της φυσικής (πράγμα που δεν γίνεται προφανώς) είτε θα γεμίσουμε stickers warning fire hazard όλους τους κοννέκτορες ΠΑΝΤΟΥ από τα πολύπριζα στο σπίτι μέχρι τους κονέκτορες στα αυτοκίνητα υπολογιστές φωτιστικά παντου..... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ όμως δεν φταίει ποτέ και πουθενά, ωραία λογική...... Αν κάποιος δεν το έχει τότε μπορεί να ανοίξει το Installation manual, το έχει κάνει κανείς απο εσάς που γράφετε και εγω δεν ξέρω τι ορίστε Αν πάλι και αυτό δεν είναι αρκετό τότε πηγαίνετε σε ένα service υπολογιστών και κατόιπιν χρέωσης προφανώς να σας το εγκαταστήσει ο τεχνικός σωστά Over&out γιατί ΔΕΝ θέλετε να καταλάβετε και ότι και να σας εξηγήσει κάποιος το προσαρμόζετε στο μυαλό σας όπως σας συμφέρει -Ο κονέκτορας και το πρώτυπο 12 VHP atx 3.0 αναπτύχθηκε από την Intel και τα specs είναι της intel και όχι της NVIDIA όπως θα θέλατε να είναι για να κράξετε πάλι -Ο κονέκτορας είναι 100% safe εφ όσον τοποθετηθεί σωστά και κανένα θέμα δεν υφίσταται, οτιδήποτε άλλο είναι ευθύνη του χρήστη εμπίπτει σε κακή χρήση και φυσικά δεν δικαιούται χρήση εγγύησης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, itanium είπε Ρε συ στα σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Δηλαδή είτε θα καταργήσουμε τους νόμους της φυσικής (πράγμα που δεν γίνεται προφανώς) είτε θα γεμίσουμε stickers warning fire hazard όλους τους κοννέκτορες ΠΑΝΤΟΥ από τα πολύπριζα στο σπίτι μέχρι τους κονέκτορες στα αυτοκίνητα υπολογιστές φωτιστικά παντου..... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ όμως δεν φταίει ποτέ και πουθενά, ωραία λογική...... Αν κάποιος δεν το έχει τότε μπορεί να ανοίξει το Installation manual, το έχει κάνει κανείς απο εσάς που γράφετε και εγω δεν ξέρω τι ορίστε Αν πάλι και αυτό δεν είναι αρκετό τότε πηγαίνετε σε ένα service υπολογιστών και κατόιπιν χρέωσης προφανώς να σας το εγκαταστήσει ο τεχνικός σωστά Over&out γιατί ΔΕΝ θέλετε να καταλάβετε και ότι και να σας εξηγήσει κάποιος το προσαρμόζετε στο μυαλό σας όπως σας συμφέρει -Ο κονέκτορας και το πρώτυπο 12 VHP atx 3.0 αναπτύχθηκε από την Intel και τα specs είναι της intel και όχι της NVIDIA όπως θα θέλατε να είναι για να κράξετε πάλι -Ο κονέκτορας είναι 100% safe εφ όσον τοποθετηθεί σωστά και κανένα θέμα δεν υφίσταται, οτιδήποτε άλλο είναι ευθύνη του χρήστη εμπίπτει σε κακή χρήση και φυσικά δεν δικαιούται χρήση εγγύησης..... Φίλε μου δε ξέρω γιατί εκνευρίζεσαι τόσο. Ναι όταν κάτι πουλιέται σαν είδος supermarket και όχι μέσω ειδικών καναλιών πώλησης, δε πρέπει να έχει τον κίνδυνο να πάρει φωτιά, ακόμα κι αν αυτό οφείλεται σε λάθος χρήστη. Αν δε γίνεται να μην έχει αυτό το κίνδυνο, τότε πρέπει να έχει δεκάδες stickers που να το αναφέρει. Απλή λογική είναι. Και εγώ δε θα χαρακτηρίσω κανένα χρήστη "ηλίθιο" με την ευκολία που το κάνεις εσύ. Αν κάτι δε συνδεθεί σωστά, έπρεπε να κάνει 3 beep VGA error και τέλος. Όχι να παίζει για μέρες και μια ωραία πρωία να παίρνει φωτιά. Έλεος δηλαδή. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από malakudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, malakudi είπε Και εγώ δε θα χαρακτηρίσω κανένα χρήστη "ηλίθιο" με την ευκολία που το κάνεις εσύ. To κάνω και θα το ξαναπώ γιατί ασχολούμαστε με ένα non existant θέμα όπου είναι ξεκάθαρο τι φταίει διογκώθηκε από το internet και ενώ έχετε κολλήσει με το 12 VHP αυτό καρμπόν έχει συμβεί άπειρες φορές σε οποιοδήποτε κονέκτορα στο εσωτερικό ενός pc μέχρι και σε sata power ΔΕΝ είδα την ίδια ευαισθησία, απλά τώρα επειδή γνωρίζουμε την πηγή ενός προβλήματος και δεν μας βγαίνει το αφήγημα αρχίζουμε τα γύρω γύρω όλοι Ξεκάθαρα λοιπόν αυτό όπου με εκνευρίζει είναι να βλέπω ενήλικες να αποποιούνται τις ευθύνες τους σα παιδάκια στο δημοτικό, btw όταν με έπιασε radar στην εθνική μέ πάρα πολλα χλμ πάνω απο 22**** και με σταμάτησαν δεν είπα α δεν ήμουν εγώ δεν το κατάλαβα παραδεχθηκα τα πάντα και είπα στον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του απλά και όμορφα δεν είναι κακό να μην ξέρεις κακό είναι να κάνεις κάτι λάθος και επειδη εγωιστικά ΔΕΝ θες να παραδεχθείς το λάθος σου να επιμένεις σε non existant μπούρδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, malakudi είπε Φίλε μου δε ξέρω γιατί εκνευρίζεσαι τόσο. Ναι όταν κάτι πουλιέται σαν είδος supermarket και όχι μέσω ειδικών καναλιών πώλησης, δε πρέπει να έχει τον κίνδυνο να πάρει φωτιά, ακόμα κι αν αυτό οφείλεται σε λάθος χρήστη. Αν δε γίνεται να μην έχει αυτό το κίνδυνο, τότε πρέπει να έχει δεκάδες stickers που να το αναφέρει. Απλή λογική είναι. Και εγώ δε θα χαρακτηρίσω κανένα χρήστη "ηλίθιο" με την ευκολία που το κάνεις εσύ. Αν κάτι δε συνδεθεί σωστά, έπρεπε να κάνει 3 beep VGA error και τέλος. Όχι να παίζει για μέρες και μια ωραία πρωία να παίρνει φωτιά. Έλεος δηλαδή. Nα ξεκινήσω από το ότι το 12vhpwr ακόμα και αν δεν συνδέθει σωστά - δεν πιάνει φωτιά. Τουλάχιστον δεν έχουμε τέτοιο γεγονός μέχρι τώρα. Συμφωνώ ότι στην Αμερική παίζει και να χάσει η nvidia - γιατί είναι αμερική, αλλά γενικά είναι αστείο το όλο θέμα. Τι άλλο warning να βάλεις στα κουτιά ρε συ? Δηλαδή μέχρι ποιό σημείο να δικαιολογησούμε τον χρήστη? Αν πάρει ενα ψαλίδι και κόψει 2-3 καλώδια και μετά βάλει μπρός το PC δεν φταίει ο χρήστης γιατί δεν υπήρχε warning να μην τα κόβει? Πάει στην πολιτική το θέμα, γιατί φαντάζομαι πιστεύεις ότι δουλειά του κράτους - και κατεπέκτασην των επιχερήσεων όπως η nvidia - είναι μεταξύ άλλων να προστατέψει και τον χαζό από την χαζομάρα του. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα μπορούσε η nvidia να προβλέψει το πρόβλημα και να μην δουλεύει καθόλου η κάρτα αν δεν συνδεθεί σωστά΄το καλώδιο, αλλά το "θα μπορούσε" δεν το θεωρώ υποχρέωση της να το κάνει. Το ότι καλύφτηκαν όλοι από RMA...ενώ οι ίδιοι κάψανε την κάρτα τους. Εδώ ένα αυτοκόλλητο βγαζεις από το backplate της κάρτας και είσαι εκτός εγγύησης, και η nvidia κάλυψε κόσμο που της κατέστρεψε μόνος του Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα