Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σε αναζήτηση για προσφορές φιλοξενίας βρέθηκε η παρακατω πολύ τίμια προσφορά. 

Αφορά 12 μήνες στο πρόγραμμα Orange Pro (Shared Hosting) με τιμή  59.52€ απο 119.04€ που ήταν η αρχική τιμή.

https://iphost.net/Black-Friday-2022_hosting/#firstPage

image.png.12ef0bb0d40d7c42cb48b8ec902ec1da.png

image.png.7f104269936f3dac82c0333e0b67f164.png

Επεξ/σία από tmpkonst
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Για νέο brand/eshop με πολύ λίγους κωδικούς <50, και όχι τίποτα τρομερό από άποψη traffic, αξίζει η παραπάνω προσφορά και το shared hosting;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikegad είπε

Βάλε και μερικά στοιχεία και μια τιμή όμως

Που να τη βρει να τη βαλει?

Οι τυπαδες ειναι τοσο ουαου, που για να σου δειξουν τιμη για το super duper hosting τους πρεπει να.....δημιουργησεις λογαριασμο πρωτα!.

Γραφικοι τυποι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2022 στις 4:36 ΜΜ, techlink είπε

Που να τη βρει να τη βαλει?

Οι τυπαδες ειναι τοσο ουαου, που για να σου δειξουν τιμη για το super duper hosting τους πρεπει να.....δημιουργησεις λογαριασμο πρωτα!.

Γραφικοι τυποι.

Την τιμή την πέρασα στο θέμα. έτσι και αλλιώς είναι standard (αφορά shared hosting στο orange pro και 12 μηνο) αν ενδιαφέρεσαι κάνεις ένα account για να το  αγοράσεις. Υπάρχει και εδώ σύγκριση των προγραμμάτων με τιμές: https://www.iphost.net/hosting-compare/

Στις 18/11/2022 στις 4:34 ΜΜ, spyros95 είπε

Καλησπέρα σας,

Για νέο brand/eshop με πολύ λίγους κωδικούς <50, και όχι τίποτα τρομερό από άποψη traffic, αξίζει η παραπάνω προσφορά και το shared hosting;

Αξίζει το συγκεκριμένο αν κρίνω απο τους πόρους που διαθέτει:

We provide all important features
Web Space 30 GB
Websites Hosted 10
Data Transfer (Bandwidth)

Unmetered

CPU 400%
RAM 4 GB
Entry Processes 120
Emails / hour 1000

Ωστόσο εξαρτάται και απο τι website διαθέτεις.

Στις 18/11/2022 στις 4:39 ΜΜ, tmpkonst είπε

https://account.iphost.net/el/hosting/order-hosting.php?package=ORANGE

Αξίζει το συγκεκριμένο αν κρίνω απο τους πόρους που διαθέτει:

We provide all important features
Web Space 30 GB
Websites Hosted 10
Data Transfer (Bandwidth)

Unmetered

CPU 400%
RAM 4 GB
Entry Processes 120
Emails / hour 1000

Ωστόσο εξαρτάται και απο τι website διαθέτεις.

Εσένα σίγουρα σε καλύπτει με τα στοιχεία που αναφέρεις.

Επεξ/σία από tmpkonst
  • Like 1
Δημοσ.

Κάπου στα 5€ το μήνα βγαίνει VM από hetzner με πιο πολλούς πόρους και όχι shared hosting.
Σίγουρα θέλει να ξέρεις μερικά πράγματα από linux για να περάσεις κάποιο panel (myvestacp/cpanel) ή docker/portainer και να έχεις σοβαρές υποδομές κτλ.
Τώρα σε αυτήν την τιμή για shared εγώ δεν...μόνο αν είναι για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα και θέλει απλά να ανεβάσει μια σελίδα με λίγα πράγματα και να μην θέλει να κάνει πολλά.
Πχ σε VM από hetzner ανεβάζεις και ένα cloud PBX στο shared hosting δεν

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, expert30 είπε

ελάτε ρε παιδιά sorry κιόλας αλλα΄shared hosting με 59,52 και θεωρείται ευκαιρία?

Αν σκεφτεις οτι το papaki  εχει 126€ το ετήσιο αντιστοιχο προγραμμα. Θεωρώ οτι ειναι πολύ καλή ευκαιρία!! 😉 

image.png.5d157a088f24f1f75e6e9184675ddade.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Κάπου στα 5€ το μήνα βγαίνει VM από hetzner με πιο πολλούς πόρους και όχι shared hosting.
Σίγουρα θέλει να ξέρεις μερικά πράγματα από linux για να περάσεις κάποιο panel (myvestacp/cpanel) ή docker/portainer και να έχεις σοβαρές υποδομές κτλ.
Τώρα σε αυτήν την τιμή για shared εγώ δεν...μόνο αν είναι για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα και θέλει απλά να ανεβάσει μια σελίδα με λίγα πράγματα και να μην θέλει να κάνει πολλά.

5€ (+ΦΠΑ) έχει το μικρό πακέτο που είναι single core και 2gb ram. Για μικρά site είναι μια χαρά και γρηγορότερο απο οποιοδήποτε share hosting.

Για μενα value for money είναι η Contabo με 4cores & 4gb ram και 10gb παραπάνω nvme, με 6€ +ΦΠΑ.

Φυσικά αγκάθι σε όλο αυτό είναι το αρχικό setup που όπως είπες απαιτεί βασικές γνώσεις Linux. 

10 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Εχω βρεi μεσω youtube δωρεάν vps (Oracle Cloud Free ) με 4 CPU, 24 GB RAM, 200GB (https://www.oracle.com/cloud/free/) forever

Μεσα απο τo youtube δειχνει πως να εγκαταστησεις την ιστοσελίδα σου ή οτιδηποτε αλλο θελεις server για trading κτλ.

αρκεί να μην χρειάζεσαι email client, γιατί έχουν τα απαραίτητα Ports κλειδωμένα... 

Ps: Επίσης και καλή να είναι η εδώ προσφορά, δεν παύει να είναι μια 12μηνη προσφορά, μετά τι κάνεις ?  Γιατί τα 120€ είναι να γελάει ο κόσμος... Και black friday να ξανά πετύχεις του χρόνου, συνήθως δεν ισχύουν οι ανανεώσεις, θέλει μεταφορά σε καινούργιο σερβερ... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Σιγουρα το VM ειναι καλυτερη υπηρεσία. Ωστοσο Θα διαφωνήσω στο κομματι των πόρων γιατι απο οτι είδα δίνει λιγότερους. Προσωπικά δεν εχώ εμπειρία απο συνεργασία με εταιρία εξωτερικού για hosting, πιθανον να υπαρχουν θεματάκια στη διαχείριση...

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με όλους εδώ. Φιλοξενία ιστοσελίδων κάνω και εγώ, ανταγωνιστής μου είναι πρακτικά η IP host αλλά αυτά που λετε «να πάρω έναν vps και το κάνω μόνος μου» είναι επικίνδυνα. Πρώτον δε χρειάζεται βασικές γνώσεις Linux, χρειάζεται πολλά περισσότερα ΕΙΔΙΚΑ στο κομμάτι του security και optimisation. Στην τελική κάποιος που δεν είναι τόσο «σχετικός» (ή νομίζει πως είναι) θα απαξιώσει τον κάθε επαγγελματία που προσφέρει λύσεις φιλοξενίας γιατί «διάβασε σε ένα φόρουμ πως είναι εύκολο και φτηνότερο να το κάνει μόνος του». Άλλο πράγμα το vps και άλλο το shared hosting. 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tmpkonst είπε

Σιγουρα το VM ειναι καλυτερη υπηρεσία. Ωστοσο Θα διαφωνήσω στο κομματι των πόρων γιατι απο οτι είδα δίνει λιγότερους. Προσωπικά δεν εχώ εμπειρία απο συνεργασία με εταιρία εξωτερικού για hosting, πιθανον να υπαρχουν θεματάκια στη διαχείριση...

Στο Shared έχεις αυτό που λέει πχ cores αλλά δεν είναι δικά σου cores, τα μοιράζεσαι με 10.000 πελάτες. Στα VM έχεις 4 cores; Είναι δικά σου, αν θες βάλτο να κάνει mining που λέει ο λόγος! Ακόμα και αν από storage είναι χαμηλά, πας τα αρχεία που είναι μεγάλα σε cloud sharing (πχ onedrive) και απλά τα κάνεις link. Αυτό βοηθάει και για site backup/migration το να είναι μικρές οι σελίδες. 

7 ώρες πριν, nekys είπε

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με όλους εδώ. Φιλοξενία ιστοσελίδων κάνω και εγώ, ανταγωνιστής μου είναι πρακτικά η IP host αλλά αυτά που λετε «να πάρω έναν vps και το κάνω μόνος μου» είναι επικίνδυνα. Πρώτον δε χρειάζεται βασικές γνώσεις Linux, χρειάζεται πολλά περισσότερα ΕΙΔΙΚΑ στο κομμάτι του security και optimisation. Στην τελική κάποιος που δεν είναι τόσο «σχετικός» (ή νομίζει πως είναι) θα απαξιώσει τον κάθε επαγγελματία που προσφέρει λύσεις φιλοξενίας γιατί «διάβασε σε ένα φόρουμ πως είναι εύκολο και φτηνότερο να το κάνει μόνος του». Άλλο πράγμα το vps και άλλο το shared hosting. 

Συμφωνώ γενικά με τα πιο πολλά αλλά θα διαφωνήσω με αυτό που λες για το security γιατί ακόμα και απλά panels όπως το vestacp/myvestacp/hestia από την εγκατάσταση τους είναι πολύ ασφαλή.

Απλά όπως είπα, θέλει να ξέρει κάποιος 2-3 πράγματα. Να το περάσει πίσω από CloudFlare πχ, καλά βασικά δεν πρέπει να υπάρχει σελίδα που να μην είναι πίσω από CF, να έχει SSH keys και όχι passwords, αλλαγή SSH port, να κλείσει το remote login του root. Αυτά τα θεωρώ βασικά για το linux/web hosting.
Και πάλι αν κάποιος δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει και θέλει να έχει απλά μια σελίδα με 2-3 βασικά πράγματα ναι οκ και το shared κάνει μια χαρά.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πολύ καιρό VPS από Hetzner στο οποίο φιλοξενώ αρκετά site.

Το θέμα με το email service ισχύει. Τους έκανα αίτημα να ξεμπλοκάρουν τα ports και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Βέβαια δε κατάφερα να ρυθμίσω το roundcube 😅. Οπότε εξακολουθώ να χρησιμοποιώ shared web hosting μόνο για το email service 🤣.

Επεξ/σία από katsikoula
Δημοσ.
3 ώρες πριν, katsikoula είπε

Έχω πολύ καιρό VPS από Hetzner στο οποίο φιλοξενώ αρκετά site.

Το θέμα με το email service ισχύει. Τους έκανα αίτημα να ξεμπλοκάρουν τα ports και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Βέβαια δε κατάφερα να ρυθμίσω το roundcube 😅. Οπότε εξακολουθώ να χρησιμοποιώ shared web hosting μόνο για το email service 🤣.

Στην hetzner αν έχεις VPS ή dedicated δεν παίζει να σου έχει καμία port κλειστή. Δοκιμασμένο πάρα πολλές φορές. Δεν ξέρω αν δίνουν shared hosting και το έχουν έτσι αλλά στα VPS/Dedicated σίγουρα είναι πάντα ανοιχτά, δεν έχω χρειαστεί ποτέ να στείλω mail στην hetzner για αυτόν τον σκοπό.

Εγώ τώρα είμαι στο μεταβατικό στάδιο να φύγω από myvestacp και να πάω σε docker containers στο portainer για τις σελίδες (θα παίρνουν οι σελίδες close to metal επιδόσεις) και mailcow(μάλλον) για email server. Απλά είναι μια δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω από την μία μέρα στην άλλη.

Αλλά μιλάμε για άλλες τιμές και άλλα budget και άλλες χρήσεις. Νομίζω οι πιο πολλοί registars δίνουν δωρεάν hosting (shared) με κάθε domain name, για πολύ απλά πράγματα. Αν δεν κάνω λάθος το papaki τρέχει .gr domain names με 6.20€(τελική με ΦΠΑ) προσφορά για 2 χρόνια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...