alexisg3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση... Ξεκίνησα να εργάζομαι στις 21 Μαρτίου 2022 σε μια εταιρεία .. προέκυψε ένα ζήτημα και έκανα το λάθος να δηλώσω οικειοθελή αποχώρηση στις 13 του μηνός αντι λήξη σύμβασης... Να τονίσω ότι πρόκειται για την πρώτη μου εργασία (άρα πρώτη επιδότηση) και δεν έχω εργαστεί στο παρελθόν με εξαίρεση την ανευ απόδοχων πρακτική που έκανα για 1 χρόνο το 2021. Η ερώτηση είναι : αν τελικά γινόταν λήξη σύμβασης θα είχα δικαίωμα στο επίδομα Ανεργίας ?? Αυτό το οχταμημο εργαστήκα περίπου 180 μέρες.
dionisis1925 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, alexisg3 είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση... Ξεκίνησα να εργάζομαι στις 21 Μαρτίου 2022 σε μια εταιρεία .. προέκυψε ένα ζήτημα και έκανα το λάθος να δηλώσω οικειοθελή αποχώρηση στις 13 του μηνός αντι λήξη σύμβασης... Να τονίσω ότι πρόκειται για την πρώτη μου εργασία (άρα πρώτη επιδότηση) και δεν έχω εργαστεί στο παρελθόν με εξαίρεση την ανευ απόδοχων πρακτική που έκανα για 1 χρόνο το 2021. Η ερώτηση είναι : αν τελικά γινόταν λήξη σύμβασης θα είχα δικαίωμα στο επίδομα Ανεργίας ?? Αυτό το οχταμημο εργαστήκα περίπου 180 μέρες. https://www.insomnia.gr/forums/topic/783014-επίδομα-ανεργίας/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα