SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Έτυχε ταξίδι Αμερική για μια οικογενειακή υποχρέωση. Τι παίζει με διαβατήρια και βίζα? Να ενημερώσω ότι έχουμε ήδη ένα παλιό διαβατήριο (εκδόθηκε 2000-2005) που είχαμε πάει Αμερική πάλι. Το λέω μήπως διευκολύνει την διαδικασία Ευχαριστώ
katergaris79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Θα πρέπει να εκδόσεις νέο διαβατήριο καθώς και μια ESTA online από εδώ: https://esta.cbp.dhs.gov/esta Αν δεν εγκριθεί, τότε θα μπλέξεις με Visa αναγκαστικά. 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, katergaris79 είπε Θα πρέπει να εκδόσεις νέο διαβατήριο καθώς και μια ESTA online από εδώ: https://esta.cbp.dhs.gov/esta Αν δεν εγκριθεί, τότε θα μπλέξεις με Visa αναγκαστικά. Όπως και να έχει, πρεπει να έχω εκδώσει εισιτήρια πρώτα?
katergaris79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δεν είναι απαραίτητο, επειδή όμως πάντα υπάρχει η πιθανότητα της στραβής, για να μη μείνεις με τα εισιτήρια στο χέρι, μπορείς να κάνεις μια αίτηση για ESTA πριν. Δεν έχει μεγάλο κόστος. 14 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αποφάσισε ημερομηνίες (τις ζητάνε στην αίτηση για την έκδοση της ESTA) και κάνε μια αίτηση. Επίσης θα σου ζητηθεί το πού θα μένεις, αλλά δεν είναι δεσμευτικό.
vamvakoolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1)βγαζεις νεο διαβατηριο 2)κανεις αιτηση 3)αγοραζεις εισητηρια Μπορει του 3 να προηγηθει του 2 αν αγορασεις εισητηριο που μπορεις ειτε να το ακυρωσεις ειτε να το μεταθεσεις με μικρη ή καθολου οικ επιβαρυνση 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει το γεγονός ότι θα μείνουμε στον θείο μου και ο λόγος είναι επειδή χάσαμε τον ξάδερφο μου. Η κηδεία έγινε, αλλά θέλουμε να πάμε όπως και να έχει. Δηλαδή να μας στείλει ο θείος κάποιο χαρτί που να επιβεβαιώνει το γεγονός ώστε να γίνει πιο σίγουρο όλο αυτό.
vamvakoolas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 εχεις μεινει λιγο πισω: δεν ειναι υποχρεωτικη η συνεντευξη οπως παλια. Πλεον κανεις αιτηση ηλεκτρονικα και αν ειναι ειδικα για τουρισμο σπανια αποριπτεται 3
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εχεις μεινει λιγο πισω: δεν ειναι υποχρεωτικη η συνεντευξη οπως παλια. Πλεον κανεις αιτηση ηλεκτρονικα και αν ειναι ειδικα για τουρισμο σπανια αποριπτεται Α οκ 👌
babisa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει το γεγονός ότι θα μείνουμε στον θείο μου και ο λόγος είναι επειδή χάσαμε τον ξάδερφο μου. Η κηδεία έγινε, αλλά θέλουμε να πάμε όπως και να έχει. Δηλαδή να μας στείλει ο θείος κάποιο χαρτί που να επιβεβαιώνει το γεγονός ώστε να γίνει πιο σίγουρο όλο αυτό. Κατ αρχάς,συληπητηρια για τον ξαδερφο. Στη συνεχεια,κανεις μια αιτηση ESTA online η οποια,στην περιπτωση μου,προσφατα φετος,απαντηθηκε σε 20 λεπτα ! Θα δωσεις την διεύθυνση ,τηλεφωνο κλπ του θειου,τις μερες επισκεψης και εισαι κοπλε 2
katergaris79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Και κάτι ακόμα που δεν ειπώθηκε: Οπωσδήποτε, οπωσδήποτε, οπωσδήποτε μια ταξίδιωτική ασφάλιση για τις μέρες που θα είσαι εκεί. Αχρείαστη να είναι αλλά δεν είναι να μπλέκεις με τέτοια εκεί. 3 1
George alex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά έχουμε Forums σαν και αυτά και βοηθάνε την κατάσταση. 'Όποιο άρθρο και να διάβαζα ανέφερε συνεντεύξεις κτλπ. Μια ερώτηση, η ESTA πόσο καιρό θέλει για να εγκριθεί; (περίπου) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από George alex
marmagia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, George alex said: Πάλι καλά έχουμε Forums σαν και αυτά και βοηθάνε την κατάσταση. 'Όποιο άρθρο και να διάβαζα ανέφερε συνεντεύξεις κτλπ. Μια ερώτηση, η ESTA πόσο καιρό θέλει για να εγκριθεί; (περίπου) 10 λεπτα και αν Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από marmagia 1
swstost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 3 hours ago, George alex said: Πάλι καλά έχουμε Forums σαν και αυτά και βοηθάνε την κατάσταση. 'Όποιο άρθρο και να διάβαζα ανέφερε συνεντεύξεις κτλπ. Μια ερώτηση, η ESTA πόσο καιρό θέλει για να εγκριθεί; (περίπου) Εξαρτάται, αλλά από πρόσφατη εμπειρία μου, γίνεται μέσα στη μέρα. Πήγαμε φέτος 6 άτομα από τη δουλειά ταξίδι US, το ESTA έκανε αναλόγως το άτομο από 20 λεπτά μέχρι 7 ώρες. 1
katsapoli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Με εμβόλια τι παίζει τώρα ακόμα πρέπει να δείξεις?
tsaltinho Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, katsapoli είπε Με εμβόλια τι παίζει τώρα ακόμα πρέπει να δείξεις? Δεν πας ανεμβολιαστος. Επισης οι συνεντευξεις για βιζες 10ετιας εχουν σταματησει εδω και κανενα 6μηνο λογω φορτου εργασιας. Μονο με ΕSTA. 2 φορες εχω βγαλει, με ευκολια και χωρις κανενα θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα