Cubicolor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας σκεφτομαι να αγοράσω το LIAN LI - V3000 PLUS και με βάση αυτα που διαβασα απο το review του GGF Events αναφερει οτι το κουτι ειναι κορυφη για custom watercooling επιλογες. οπως και παρα πολλα setups.. Σαν κουτι το θεωρω παρα πολυ όμορφο και παρα πολυ μεγάλο. Πια ειναι η γνώμη σας για το LIAN LI - V3000 PLUS; Aξιζει το συγκεκριμένο; Πως το βλεπετε το συγκεκριμένο με βάση ολα αυτα που προσφερει; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίο φαίνεται αλλά όπως όλα που χωράνε δύο συστήματα μέσα είναι μεγαλουτσικο... D) 678.5mm x (W) 279mm x (H) 674mm.Αυτο βέβαια μπορεί να το θες,δεν ξέρω.Μου θυμιζει αρκετα τα lancool https://www.skroutz.gr/s/37217285/Lian-Li-Lancool-III-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html https://www.skroutz.gr/s/24480321/Lian-Li-Lancool-II-Mesh-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Εμένα πάντως μου τρέχουν τα σάλια από χθες...Άντε να δούμε και τιμή μήπως αλλάξουμε το XL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sarpan είπε Εμένα πάντως μου τρέχουν τα σάλια από χθες...Άντε να δούμε και τιμή μήπως αλλάξουμε το XL Στα 500 δολλαρια κοστίζει Τωρα στην ελλαδα δεν γνωριζω ποσο θα κοστίζει το κουτι σου αρεσε φιλε μου; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Cubicolor είπε στα 500 δολλαρια κοστιζει το κουτι σου αρεσε φιλε μου; Μεγάλο για το γούστα μου αλλά εννοείται ναι μου άρεσε.Η τιμή όχι τοσο Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Cubicolor είπε στα 500 δολλαρια κοστιζει το κουτι σου αρεσε φιλε μου; Που διάβασες τιμή? Νομίζω αύριο θα ανακοινωθεί μιας και υπάρχει NDA. Το κουτί είναι πανέμορφο, απίστευτοι χώροι, άπειρες επιλογές, διπλό σύστημα, χώροι για δίσκους κλπ κλπ. Άμα έχεις σκοπό για μεγάλη λούπα νομίζω είναι ταμάμ Τώρα είδα το screenshot. Ελλαδα το βλεπω για 650-700 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από sarpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, sarpan είπε Που διάβασες τιμή? Νομίζω αύριο θα ανακοινωθεί μιας και υπάρχει NDA. Το κουτί είναι πανέμορφο, απίστευτοι χώροι, άπειρες επιλογές, διπλό σύστημα, χώροι για δίσκους κλπ κλπ. Άμα έχεις σκοπό για μεγάλη λούπα νομίζω είναι ταμάμ απλα στο newegg ειναι για pre-order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Έπεσαν σαγόνια.Σε σημείο που τολμώ να πώ πως το Phanteks 719,δίχνει παρωχημένο. Το εσωτερικό 360mm ψυγείο είναι διακοσμητικό,άλλα η 3x480mm υποστήριξη με σωστό airflow προς όλα τα ψυγεία...πσσσσ...επίπεδα ψύξης MORA3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Έπεσαν σαγόνια.Σε σημείο που τολμώ να πώ πως το Phanteks 719,δίχνει παρωχημένο. Το εσωτερικό 360mm ψυγείο είναι διακοσμητικό,άλλα η 3x480mm υποστήριξη με σωστό airflow προς όλα τα ψυγεία...πσσσσ...επίπεδα ψύξης MORA3 Σκέψου τώρα αυτό μαζί με ένα MORA...😁😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, sarpan είπε Σκέψου τώρα αυτό μαζί με ένα MORA...😁😁😁 Μετά θα κλείνεις ραντεβού με υδραυλικό για την ετήσια συντήρηση. @dalain ακούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Tenshi είπε Μετά θα κλείνεις ραντεβού με υδραυλικό για την ετήσια συντήρηση. @dalain ακούς; Που αφηνω καρτουλες;χαχα Ετσι οπως το βλεπω πρεπει να εχει και θεση παρκιν το κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, dalain είπε Που αφηνω καρτουλες;χαχα Ετσι οπως το βλεπω πρεπει να εχει και θεση παρκιν το κουτι... 4 ώρες πριν, dalain είπε Που αφηνω καρτουλες;χαχα Ετσι οπως το βλεπω πρεπει να εχει και θεση παρκιν το κουτι... στα 600 με 700 ευρω θα κοστιζει το κουτι στην ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2022 στις 4:07 ΜΜ, niko13 είπε Ωραίο φαίνεται αλλά όπως όλα που χωράνε δύο συστήματα μέσα είναι μεγαλουτσικο... D) 678.5mm x (W) 279mm x (H) 674mm.Αυτο βέβαια μπορεί να το θες,δεν ξέρω.Μου θυμιζει αρκετα τα lancool https://www.skroutz.gr/s/37217285/Lian-Li-Lancool-III-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html https://www.skroutz.gr/s/24480321/Lian-Li-Lancool-II-Mesh-RGB-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html Πια ειναι η γνώμη σας για το LIAN LI - V3000 PLUS΄;; Το κουτι ειναι παρα πολυ μεγαλο; για custom watercooling επιλογες. οπως και παρα πολλα setups..# Αξιζει τα λεφτα του το συγκεκριμενο κουτι? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gurgurant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρες στην ομάδα,γνωρίζουμε ποτέ θα έρθει Ελλάδα?10 Δεκέμβρη λέει για Αμερική…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα