Προς το περιεχόμενο

Sony DualSense Wireless Controller PS5 Gamepad---->49,98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος απλά προς ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα kotsovolos , public , mediamarkt , you , plaisio και στο site της vodafone

το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο σε προσφορά στα 49,98ευρώ σε διάφορα χρώματα 

ενδεικτικά

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-dualsense-controller-white_3509400?qId=fc088fef81385d5508ded651f35b2c2e&qIx=products

https://www.you.gr/gaming/cheiristiria-konsolon/cheiristiria-ps5

προς ενημέρωση επειδή παρέλαβα ένα σήμερα δεν περιέχει καλώδιο φόρτισης !!!! 

Επεξ/σία από supermarioarv
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @ngelos είπε

Για το PC είναι καλύτερο αυτό ή να παραμείνω στο XBOX One Controller;

Πάρε και το PS5 για την ανάδραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει κανονικά στο PC; Απλά το συνδέω με Usb δηλαδή και παίζει;
Επειδή παλαιότερα που είχα ένα χειριστήριο του PS3 ήθελε κάτι κόλπα για να λειτουργήσει σωστά και δεν έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια...

Επεξ/σία από @ngelos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @ngelos είπε

Παίζει κανονικά στο PC; Απλά το συνδέω με Usb δηλαδή και παίζει;
Επειδή παλαιότερα που είχα ένα χειριστήριο του PS3 ήθελε κάτι κόλπα για να λειτουργήσει σωστά και δεν έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια...

παίζει κανονικά με bluetooth dongle .... και εγώ για το pc το πήρα....

υπάρχει μια α διαδικασία που ακολούθησα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που έχω...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

υπάρχει μια α διαδικασία που ακολούθησα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που έχω...

Ο τυπος παταει τα κουμπια με τον δεικτη ???!!!!!

Δημοσ.

Στο PC λειτουργούν σε Sony games ( αυτά που εχουν έρθει το τελευταίο διάστημα ) οι λειτουργίες adaptive triggers/feedback κλπ/?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, supermarioarv είπε

Το x360ce το χρησιμοποιείς κυρίως με άλλα (μάρκα με έκαψες controllers) για xinput. Για dualsense/dualshock καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ds4windows που είναι πολύ πιο εύκολο και παραμετροποιήσιμο και έχει και επιλογή για bluetooth. Πχ αν θέλεις gyro controls για switch emulators με το ds4windows είναι πανεύκολη η διαδικασία, ενώ με το x360ce δε πρόκειται να βγάλετε άκρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Το x360ce το χρησιμοποιείς κυρίως με άλλα (μάρκα με έκαψες controllers) για xinput. Για dualsense/dualshock καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ds4windows που είναι πολύ πιο εύκολο και παραμετροποιήσιμο και έχει και επιλογή για bluetooth. Πχ αν θέλεις gyro controls για switch emulators με το ds4windows είναι πανεύκολη η διαδικασία, ενώ με το x360ce δε πρόκειται να βγάλετε άκρη.

ενημερωτικά δεν εγκατέστησα κανένα πρόγραμμα στο pc 

απλά έκανα add τα παιχνίδια (μη steam) στο steam και απο εκεί τα έπαιξα όλα κανονικά με το τηλεχειριστήριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...