supermarioarv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος απλά προς ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα kotsovolos , public , mediamarkt , you , plaisio και στο site της vodafone το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο σε προσφορά στα 49,98ευρώ σε διάφορα χρώματα ενδεικτικά : https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/216992-sony-dualsense-wireless-controller https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-dualsense-controller-white_3509400?qId=fc088fef81385d5508ded651f35b2c2e&qIx=products https://www.you.gr/gaming/cheiristiria-konsolon/cheiristiria-ps5 προς ενημέρωση επειδή παρέλαβα ένα σήμερα δεν περιέχει καλώδιο φόρτισης !!!! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από supermarioarv 4
John_on_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Για το PC είναι καλύτερο το DualSense από το DualShock ή δεν έχουν μεγάλες διαφορές;
@ngelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Για το PC είναι καλύτερο αυτό ή να παραμείνω στο XBOX One Controller;
MrRush Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, @ngelos είπε Για το PC είναι καλύτερο αυτό ή να παραμείνω στο XBOX One Controller; XBOX 1
Armoral Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, @ngelos είπε Για το PC είναι καλύτερο αυτό ή να παραμείνω στο XBOX One Controller; Πάρε και το PS5 για την ανάδραση.
@ngelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίζει κανονικά στο PC; Απλά το συνδέω με Usb δηλαδή και παίζει; Επειδή παλαιότερα που είχα ένα χειριστήριο του PS3 ήθελε κάτι κόλπα για να λειτουργήσει σωστά και δεν έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από @ngelos
supermarioarv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, @ngelos είπε Παίζει κανονικά στο PC; Απλά το συνδέω με Usb δηλαδή και παίζει; Επειδή παλαιότερα που είχα ένα χειριστήριο του PS3 ήθελε κάτι κόλπα για να λειτουργήσει σωστά και δεν έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια... παίζει κανονικά με bluetooth dongle .... και εγώ για το pc το πήρα.... υπάρχει μια α διαδικασία που ακολούθησα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που έχω...
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, HappyMerchant είπε το λιγουρεύομαι. δουλεύει σε PS4? Οχι
WaxOnWaxOff Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, supermarioarv είπε παίζει κανονικά με bluetooth dongle .... και εγώ για το pc το πήρα.... υπάρχει μια α διαδικασία που ακολούθησα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που έχω... Ο τυπος παταει τα κουμπια με τον δεικτη ???!!!!!
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στο PC λειτουργούν σε Sony games ( αυτά που εχουν έρθει το τελευταίο διάστημα ) οι λειτουργίες adaptive triggers/feedback κλπ/?
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, supermarioarv είπε παίζει κανονικά με bluetooth dongle .... και εγώ για το pc το πήρα.... υπάρχει μια α διαδικασία που ακολούθησα και παίζει κανονικά τα παιχνίδια που έχω... Το x360ce το χρησιμοποιείς κυρίως με άλλα (μάρκα με έκαψες controllers) για xinput. Για dualsense/dualshock καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ds4windows που είναι πολύ πιο εύκολο και παραμετροποιήσιμο και έχει και επιλογή για bluetooth. Πχ αν θέλεις gyro controls για switch emulators με το ds4windows είναι πανεύκολη η διαδικασία, ενώ με το x360ce δε πρόκειται να βγάλετε άκρη.
supermarioarv Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Το x360ce το χρησιμοποιείς κυρίως με άλλα (μάρκα με έκαψες controllers) για xinput. Για dualsense/dualshock καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ds4windows που είναι πολύ πιο εύκολο και παραμετροποιήσιμο και έχει και επιλογή για bluetooth. Πχ αν θέλεις gyro controls για switch emulators με το ds4windows είναι πανεύκολη η διαδικασία, ενώ με το x360ce δε πρόκειται να βγάλετε άκρη. ενημερωτικά δεν εγκατέστησα κανένα πρόγραμμα στο pc απλά έκανα add τα παιχνίδια (μη steam) στο steam και απο εκεί τα έπαιξα όλα κανονικά με το τηλεχειριστήριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα