Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Xρωσταει η nike ενα καλο BF, απο το 2019, αν και πριν 1-2 μηνες η προσφορα με τα airmax 270 στα 70 ευρω ηταν τοπ. Ας ελπισουμε οτι φετος θα ξηγηθουν ομορφα.
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Προσπαθώ να κάνω αγορά μέσω της εφαρμογής και βγαζα σφάλμα δικτύου κατά την πληρωμή Το ίδιο και σε εσάς;
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, d_gkal είπε Προσπαθώ να κάνω αγορά μέσω της εφαρμογής και βγαζα σφάλμα δικτύου κατά την πληρωμή Το ίδιο και σε εσάς; Με gpay και paypal ναι. Με απευθείας κάρτα περνάει.
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, notist said: Με gpay και paypal ναι. Με απευθείας κάρτα περνάει. Οπότε θα την κάνω με κάρτα (αν και ήθελα paypal) Σε περίπτωση επιστροφής είμαστε οκ με την κάρτα (Πειραιώς);
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, d_gkal είπε Οπότε θα την κάνω με κάρτα (αν και ήθελα paypal) Σε περίπτωση επιστροφής είμαστε οκ με την κάρτα (Πειραιώς); Και εγώ μέχρι τώρα με paypal πλήρωνα. Κάτι σκάλωμα έχει φάει τι να πω. Ναι δεν έχεις πρόβλημα με την κάρτα. 1
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 25 minutes ago, notist said: Και εγώ μέχρι τώρα με paypal πλήρωνα. Κάτι σκάλωμα έχει φάει τι να πω. Ναι δεν έχεις πρόβλημα με την κάρτα. Ούτε με κάρτα έγινε. Ενώ την πρώτη φορά ζήτησε έγκριση (μέσω winbank) δε την ολοκλήρωσε. Προσπάθησα και άλλες φορές. Δεν άλλαξε κάτι 🤬
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Ούτε με κάρτα έγινε. Ενώ την πρώτη φορά ζήτησε έγκριση (μέσω winbank) δε την ολοκλήρωσε. Προσπάθησα και άλλες φορές. Δεν άλλαξε κάτι 🤬 Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει τότε. Εγώ έκανα την αγορά εχθές το βράδυ στις 10
nk9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Inler είπε Ναι πριν 2 χρόνια νομίζω Nike και Adidas είχε πολλά πράγματα σε καλές τιμές μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι το ενδιαφέρον. Στην bf του 2019 αυτές οι δύο είχαν πολύ καλές προσφορές. Ειδικά στην adidas, είχα τσιμπήσει κάμποσα ζευγάρια παπούτσια με περίπου 30€ έκαστο.
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχώς από το 19 μέχρι σήμερα έχουν κοπεί τα ποσοστά έκπτωσης και δώρων. Εδώ μειώνουν την ποσότητα σε βασικά είδη διατροφής και βέβαια στην ίδια τιμή ή και ακριβότερα. Η nike τον τελευταίο χρόνο που βλέπω λόγω του γιου μου, εγώ δεν είμαι φαν είναι πολύ σφιχτή στις εκπτώσεις-προσφορές της. Ενώ η adidas παίζει ποιο δυνατά. Μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης κωδικοι cu και στα εκπτωτικά. Είχα πάρει Ultraboost 22 με κωδικό cu πριν έξι μήνες με 90€. Σήμερα έχουν 190€. Αλλά και στις αρχικές τιμές για το ίδιο προϊόν ή nike είναι ποιο ακριβή. Πχ σακίδιο πλάτης 33€ η nike 17€ η adidas.
TechnoState Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nk9 είπε Στην bf του 2019 αυτές οι δύο είχαν πολύ καλές προσφορές. Ειδικά στην adidas, είχα τσιμπήσει κάμποσα ζευγάρια παπούτσια με περίπου 30€ έκαστο. Ήταν καραντινάτες εποχές τότε κ τα αθλητικά είδη είχαν απογειωθεί. Ακόμα κ η ρομποτική σκούπα μου έριχνε μήνυμα για άθληση σε εξωτερικό χώρο/ φυσική άσκηση . Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από TechnoState
nk9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Ήταν καραντινάτες εποχές τότε κ τα αθλητικά είδη είχαν απογειωθεί. Ακόμα κ η ρομποτική σκούπα μου έριχνε μήνυμα για άθληση σε εξωτερικό χώρο/ φυσική άσκηση . Λάθος. Ήταν προ καραντίνας η bf του 2019. Η καραντίνα είχε άλλο καλό... Έμεινε εμπόρευμα σε στοκ και μόλις άνοιξαν τα καταστήματα μετά το lockdown έπαιξαν απίστευτες τιμές στο κατάστημα outlet στον Ισθμό. Μιλάμε για παπούτσια με 20€ τα απλά και 30€ διάφορα air! 3
SabotazNic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, BackFromHell είπε Xρωσταει η nike ενα καλο BF, απο το 2019, αν και πριν 1-2 μηνες η προσφορα με τα airmax 270 στα 70 ευρω ηταν τοπ. Ας ελπισουμε οτι φετος θα ξηγηθουν ομορφα. Τοτε πρεπει να ειχα παρει τα ultraboost 2020. Δυστυχως ομως στην Nike βλεπω αφηνουν τα Air Force 07 εκτος των εκπτωτικων κωδικων γμτ. Ελπιζω να αλλαξει μεσα στην εβδομαδα, αν και ειναι παπουτσι που πουλαει
TechnoState Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, nk9 είπε Λάθος. Ήταν προ καραντίνας η bf του 2019. Η καραντίνα είχε άλλο καλό... Έμεινε εμπόρευμα σε στοκ και μόλις άνοιξαν τα καταστήματα μετά το lockdown έπαιξαν απίστευτες τιμές στο κατάστημα outlet στον Ισθμό. Μιλάμε για παπούτσια με 20€ τα απλά και 30€ διάφορα air! Σωστός. Θυμάμαι ότι στην bf του 2020 είχε κάνει μια καλή καμπάνια (τιμολογιακά) κ είχα κατεβάσει το μισό app στο καλάθι. To εμπόρευμα στο εμπορικό κέντρο Mare West (πριν την αερογέφυρα Λεχαίου) πιστεύω ότι ήταν διαλογής (εννοώ δεύτερης, τρίτης κλπ). Ότι πήρα απο εκεί (μέχρι κ πριν κλείσει οριστικά) δεν έχει αντέξει μέχρι σήμερα (σε αντίθεση με ορισμένα ζευγάρια απο την bf του 2020 μέσω app). 1
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 On 20/11/2022 at 18:24, notist said: Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει τότε. Εγώ έκανα την αγορά εχθές το βράδυ στις 10 Τελικά έκανα αγορά από το site. Πλέον ο κωδικός ισχύει και εκεί οπότε όποιος θέλει να πάρει κάτι ας μην κοιτάξει καν στην εφαρμογή 1
Phoenix7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Περιμένοντας ακόμα να βάλουν πραγματική προσφορά σε κάτι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα