Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει έως τις 24/11 στις 20:00 με τον κωδικό WIN22 στα κανονικής τιμής προϊόντα. Ισχύουν εξαιρέσεις. Το ονομάζει Cyber Week.

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μήπως 25/11 βγάλουν κάτι καλύτερο; 

Έλα ντε.

1 λεπτό πριν, Giorgos_Mad20 είπε

Ισχύει κανονικά και στο site για τα μέλη απ'ότι γράφει!

Ναι σωστά. Εμένα ήρθε το mail και άνοιξα την εφαρμογή. 

Δημοσ.
6 minutes ago, notist said:

Έλα ντε.

Ναι σωστά. Εμένα ήρθε το mail και άνοιξα την εφαρμογή. 

Να παραγγείλω και αν βγει κάτι καλύτερο να ξανακάνω και να επιστρέψω την αρχική; Δε ξερω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

άμα βρείτε καμία προσφορά της προκοπής γράψτε την εδώ, γιατί αυτές είναι της πλάκας

Δεν έχεις άδικο. Για τόσο ακριβά προϊόντα που πουλάει η nike. Δεν είναι και πολύ γενναιόδωρη στις εκπτώσεις της. Tech fleece που μόνο fleece δεν είναι πήρε ο γιος μου στα 119,99€ και στο μήνα έχει αρχίσει και μπιμπικιάζει να το πω. Άσε που δεν ειναι καθόλου χοντρό λες και είναι ψιλό μπλουζάκι μακρυμάνικο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, notist είπε

Δεν έχεις άδικο. Για τόσο ακριβά προϊόντα που πουλάει η nike. Δεν είναι και πολύ γενναιόδωρη στις εκπτώσεις της. Tech fleece που μόνο fleece δεν είναι πήρε ο γιος μου στα 119,99€ και στο μήνα έχει αρχίσει και μπιμπικιάζει να το πω. Άσε που δεν ειναι καθόλου χοντρό λες και είναι ψιλό μπλουζάκι μακρυμάνικο. 

Παρακολουθώ τις προσφορές της Νike εδώ και 3-4 χρόνια συνέχεια, είναι πολύ λίγες οι φορές που άξιζε κάτι. Ίσως τα 270 Air Max που βγήκαν πριν κανά 2 μήνες σε προσφορά στα 79€ (τα είχα ανεβάσει εδώ, να πω ότι άξιζαν) γενικά είναι πολύ λίγοι οι κωδικοί σε σύγκριση με παλιά.

Πριν 3 χρόνια, για παράδειγμα, έβαζε προσφορές σε παπούτσια ποδοσφαιρικά και είχε πάνω από 20 κωδικούς που με την έκπτωση έβγαιναν κοντά στα 35€-50€ max! Τώρα το πολύ 2-3 κωδικοί να υπάρχουν που να βγαίνουν σε αυτά τα λεφτά. Γενικά θεωρώ θα μπουν και άλλοι κωδικοί σε έκπτωση.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giorgos_Mad20 είπε

Ισχύει κανονικά και στο site για τα μέλη απ'ότι γράφει!

το δοκίμασα και βγάζει μήνυμα ''Ο κωδικός προώθησης ("25% off Cyber Week") μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην εφαρμογή Nike.''

Δημοσ.
Στις 18/11/2022 στις 12:43 ΜΜ, notist είπε

Άρα όσο έχει και τώρα. 

Ίσως στο bf να περνάει η έκπτωση και στα εκπτωτικά.

Παλιότερα, πάντως, αυτό είχε γίνει.

Δημοσ.

Ναι πριν 2 χρόνια νομίζω Nike και Adidas είχε πολλά πράγματα σε καλές τιμές μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι το ενδιαφέρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...