manthos_27 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Σοβαρά δεν το έχει εμένα ούτε στα recently added. XBOX 1 X έχω. Στο PC με game pass ultimate το παίζω. Νομιζω στις προηγουμενες γενιές δεν μπορείς να το παίξεις ! Μονο στην καινούργια γενιά !
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 12 minutes ago, Vasilis 07 said: Σοβαρά δεν το έχει εμένα ούτε στα recently added. XBOX 1 X έχω. Στο PC με game pass ultimate το παίζω. Για κονσόλες Μόνο για series βγήκε το παιχνίδι. Next gen ειναι 16 minutes ago, NickTG said: Αν μιλάμε για το Requiem είναι στο game pass για τις κονσόλες κανονικά. Αυτό ήξερα, παρόλο που δεν έχω series
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, manthos_27 είπε Νομιζω στις προηγουμενες γενιές δεν μπορείς να το παίξεις ! Μονο στην καινούργια γενιά ! Δεν το ήξερα. Δεν είμαι και φανατικός του παιχνιδιού γι αυτό και δεν το είχα ψάξει. Άρα στο μέλλον όταν γίνει η μετάβαση. Λέτε BF να δούμε και το μεγάλο σε καλή τιμή ?😄
NickTG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 11 minutes ago, Vasilis 07 said: Δεν το ήξερα. Δεν είμαι και φανατικός του παιχνιδιού γι αυτό και δεν το είχα ψάξει. Άρα στο μέλλον όταν γίνει η μετάβαση. Λέτε BF να δούμε και το μεγάλο σε καλή τιμή ?😄 Έχει ο Γερμανός 15% επιστροφή με Eurobank. Δύσκολα θα δούμε κάτι καλύτερο.
eskimoos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, safridia είπε Αυτο σιγουρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Τα παιχνιδια δεν ειναι απειρα, ειναι αρκετα. Σιγουρα κατι θα βρεις να σου αρεσει. Αλλα δεν ειναι τα παντα. Καποια παιχνιδια μπαινουν και βγαινουν. Καινουργια πρωτη ημερα δεν εχω δει κατι αξιολογο, εκτος και εαν θεωρειτε το outriders αξιολογο παιχνιδι. Καλο ειναι να μην δημιουργουμε ψευδης εικονες για οσους δεν ξερουν. Τωρα εαν ειναι καποιος στο στυλ παιζει τα παντα εχει πολυ πραγμα. Πρακτικα υπαρχει καποιο παιχνιδι που να παιζει μονο στα series και οχι στην προηγουμενη γενια one; Θα πρέπει να κοιτάς την γενική εικόνα. Αγοράζεις μια κονσόλα αξίας 500€ και το κόστος για ένα παιχνίδι ΑΑΑ εχει φτάσει στα 60 και 70€. Σαφώς δεν θα έχεις τα πάντα στο pass και εγώ θέλω να παίξω και αλλους τίτλους, αλλά όπως είπες, κάτι θα βρεις να σου αρέσει. Αυτό ειναι που έχει και σημασια, να μπορεί όταν θες να αραξεις, απλά ανοίγοντας την κονσόλα σου να έχεις πάντα κάτι να παίξεις. Η microsoft έχει δώσει εδώ και καιρό ιδιαίτερη σημασία στην συνδρομητική της υπηρεσία, έχει συμπεριλάβει σημαντικούς τίτλους στο pass, day one η οχι. Εχει προχωρήσει σε σημαντικές εξαγορές το οποίο θα επηρεάσει και αυτό τους μελλοντικούς τίτλους που θα έχει η υπηρεσία. Επίσης To gaming μέσω cloud δείχνει ότι κοιτάει νέες δυνατότητες και υπηρεσίες. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια, αν και λίγα, αποκλειστικά για αυτές τις κονσόλες. Όσο παιρναει ο καιρός αυτός ο αριθμός θα αυξάνεται. Λογικό είναι καθώς δεν μπορεί να αποκλείσει τους κατοχους του xbox one από νέες κυκλοφορίες. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos 3
manthos_27 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Δεν το ήξερα. Δεν είμαι και φανατικός του παιχνιδιού γι αυτό και δεν το είχα ψάξει. Άρα στο μέλλον όταν γίνει η μετάβαση. Λέτε BF να δούμε και το μεγάλο σε καλή τιμή ?😄 Αν δεν θες να δώσεις πολλά λεφτά για κονσολα πας καρφωτος για series s γιατί δεν πρόκειται να ξαναδούμε καλύτερη προσφορά ! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από manthos_27
evkar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Σε monitor μπορείς να παίξεις με το xbox? ή αυτές οι συσκευές είναι φτιαγμένες μόνο για tv? Θέλει κάποιες ειδικές απαιτήσεις για το μόνιτορ , φτάνουν τα 60 hz ή θες παραπάνω ?
VaJohn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 minute ago, evkar said: Σε monitor μπορείς να παίξεις με το xbox? ή αυτές οι συσκευές είναι φτιαγμένες μόνο για tv? Θέλει κάποιες ειδικές απαιτήσεις για το μόνιτορ , φτάνουν τα 60 hz ή θες παραπάνω ? Εγω που πηρα χθες παιζω σε Samsung G5 27αρι monitor 1440p120hz απροβληματιστα. Γενικα δεν εχεις θεμα με hdmi οθονη/tv.
enrique19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 παιζει αριστα στο 100% emulator ps2 wii gamecube κλπ;
AsmoGr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , αν και έχουν γίνει πολλές ερωτήσεις - απαντήσεις θα ήθελα κάποιες γνώμες - διευκρινίσεις , έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από το PS2 , με PC από το 11-12 , xbox δεν είχα ποτέ κ γενικότερα με gaming πολλά χρόνια.... Θα ήθελα κάτι για casual game να περνάει ευχάριστα ο χρόνος , Λόγο υποχρεώσεων ο χρόνος - χρήμα περιορισμένα , αξίζει το S για αυτά ? Θα έχει θέμα με τηλεόραση 4K 60hz ? Ο δίσκος τ π είναι μικρός επηρεάζει μόνο τα αγορασμενα ? Κ αυτά γίνεται να μεταφέρονται σε έναν απλό εξωτερικό η χρειάζεται μόνο Seagate ? Κάτι τελευταίο αν κ ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αλλά βάση εμπειριών σας παίζει τα Χριστούγεννα να παιχτεί καμία καλύτερη προσφορά ? Sorry για το σεντόνι ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία απάντηση Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από AsmoGr
Jumbi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, AsmoGr είπε Καλησπέρα σας , αν και έχουν γίνει πολλές ερωτήσεις - απαντήσεις θα ήθελα κάποιες γνώμες - διευκρινίσεις , έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από το PS2 , με PC από το 11-12 , xbox δεν είχα ποτέ κ γενικότερα με gaming πολλά χρόνια.... Θα ήθελα κάτι για casual game να περνάει ευχάριστα ο χρόνος , Λόγο υποχρεώσεων ο χρόνος - χρήμα περιορισμένα , αξίζει το S για αυτά ? Θα έχει θέμα με τηλεόραση 4K 60hz ? Ο δίσκος τ π είναι μικρός επηρεάζει μόνο τα αγορασμενα ? Κ αυτά γίνεται να μεταφέρονται σε έναν απλό εξωτερικό η χρειάζεται μόνο Seagate ? Κάτι τελευταίο αν κ ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αλλά βάση εμπειριών σας παίζει τα Χριστούγεννα να παιχτεί καμία καλύτερη προσφορά ? Sorry για το σεντόνι ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία απάντηση Κανε αναζητηση μεσα στις προσφορες εδω για xbox και διαβαζοντας τα σχετικα νηματα θα βρεις ολες τις απαντησεις (εκτος των Χριστουγεννων φυσικα) στα ερωτηματα σου. 1 1
evkar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελείωσε η προσφορά ; Μιλάω για τον Κώτσο. Δεν το βλέπω διαθέσιμο Τόσος χαμός έγινε ή κλασσικά είχα καμμιά δεκαριά κομμάτια και οποίος πρόλαβε ; Πάντως ήταν πολύ καλή προσφορά Από Γενάρη υπολογίστε κάνα 20% πάνω στην κανονική τιμή δηλ το βλέπω να φτάνει 350 . Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από evkar
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, evkar είπε Τελείωσε η προσφορά ; Μιλάω για τον Κώτσο. Δεν το βλέπω διαθέσιμο Τόσος χαμός έγινε ή κλασσικά είχα καμμιά δεκαριά κομμάτια και οποίος πρόλαβε ; Πάντως ήταν πολύ καλή προσφορά Από Γενάρη υπολογίστε κάνα 20% πάνω στην κανονική τιμή δηλ το βλέπω να φτάνει 350 . https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003 προσοχη Λίγος χώρος ( μόλις έρθει είναι με 364 gb από τα 500 λόγο λογισμικού ). User interface που προσωπικά δεν μου κάθεται καλά, περίμενα μία κάποια αναβάθμιση. Δεν αξίζει προς το παρόν η επέκταση χώρου με την memory card της Microsoft διότι βρίσκεται στα 200 ευρώ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από APPLEGEEK
evkar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Τα του χώρου κλπ είναι γνωστά , αλλά λόγω της τιμής είναι οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνεις . Πάντως σε συνδυασμό με game pass είναι ό,τι πιο φτηνό μπορείς να βρεις αυτή την εποχή σε casual gaming . Σε πολλούς δεν περισσεύει και ο χρόνος για κάτι περισσότερο από casual. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, evkar είπε Τα του χώρου κλπ είναι γνωστά , αλλά λόγω της τιμής είναι οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνεις . Πάντως σε συνδυασμό με game pass είναι ό,τι πιο φτηνό μπορείς να βρεις αυτή την εποχή σε casual gaming . Σε πολλούς δεν περισσεύει και ο χρόνος για κάτι περισσότερο από casual. σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κατι να παιζει Warzone 2 + Fortnite σε καλες ταχυτητες με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα