laserjesus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Γιατι θα εχει 4Κ στα 60 με το S; Απο ποτε; Ουτε 30 Επειδή τα έχω και τα 2 το μικρό πάει 60 στα 1080. Αλλά ιδίως στο FH5 κάνει drawing πολύ μικρότερη απόσταση. Είπα ξανά σε καλή tv πας σε X χωρίς συζήτηση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, laserjesus είπε Επειδή τα έχω και τα 2 το μικρό πάει 60 στα 1080. Αλλά ιδίως στο FH5 κάνει drawing πολύ μικρότερη απόσταση. Είπα ξανά σε καλή tv πας σε X χωρίς συζήτηση. Τωρα λες κατι εντελως διαφορετικο, στο προηγουμενο σχολιο αθελα σου παραπληροφορεις και απαντησα ωστε μην την πατησει κανεις και νομιζει οτι το μικρο εχει 4Κ αναλυση στα 60 ή έστω στα 10fps.
perpetas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Συγκρίνετε 2 κονσόλες που έχουν διαφορά περισσότερα από 250 ευρώ! Δηλαδή οκ, λογικό η ακριβή να είναι καλύτερη σε όλα. Δε θέλει και πολύ κουβέντα. Το ζήτημα είναι, με το S μπορώ να παίξω ικανοποιητικά τα παιχνίδια που ανέφερα; Θα έχω lag? τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσω αν την αγοράσω; Τηλεόραση έχω μια 55' LG περσινή. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Αν δεν θες 4Κ αναλυση κοιτα την. Περα απο εκει, εχουν γραφτει ηδη ολα τα μειον της και τα συν της, δεν ξερω τι αλλη απαντηση αναζητας. Ολα ειναι ηδη στο τοπικ, μια αναγνωση θα σε κανει να την παρεις ή οχι.
perpetas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Αν δεν θες 4Κ αναλυση κοιτα την. Περα απο εκει, εχουν γραφτει ηδη ολα τα μειον της, δεν ξερω τι αλλη απαντηση αναζητας. Ολα ειναι ηδη στο τοπικ, μια αναγνωση θα σε κανει να την παρεις ή οχι. Επειδή παρατηρώ σχόλια των 2 άκρων γι αυτό ρώτησα πιο συγκεκριμένα. Θενξ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, perpetas είπε Επειδή παρατηρώ σχόλια των 2 άκρων γι αυτό ρώτησα πιο συγκεκριμένα. Θενξ! Δεν υπαρχει κανενα "σχολιο των 2 ακρων". Αν καποιος λεει "παρτη σκιζει" ή καποιος αλλος λεει "μην την παρεις ειναι χαλια" τοτε ναι ειναι και τα 2 σχολια των ακρων. Οποιος εχει δωσει επιχειρηματα σε χαρακτηριστικα της θετικα ή αρνητικα, εχει αποψη και δεν σχολιαζει λαθος. Σε βοηθα να αποφασισεις με βαση τις αναγκες σου και τις απαιτησεις σου. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Πάρε υπολογιστή 5 ετών τεχνολογία θα πάει καλύτερα πιστεύω
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Πάρε υπολογιστή 5 ετών τεχνολογία θα πάει καλύτερα πιστεύω Δεν ειναι 5 ετων το xbox series S! Μηπως το μπερδευεις με το xbox one S; Tα series s/x κυκλοφορησαν πριν 2 ακριβως χρονια.
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Δεν ειναι 5 ετων το xbox series S! Μηπως το μπερδευεις με το xbox one S; Tα series s/x κυκλοφορησαν πριν 2 ακριβως χρονια. Το ξέρω , αλλά με μια 2060 θα παίζει μια χαρά τα πάντα
vaggospro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Το ξέρω , αλλά με μια 2060 θα παίζει μια χαρά τα πάντα Για να φτιάξει PC με μια 2060 όπως λες, θέλει ίσως και παραπάνω λεφτά απο ενα xbox series X Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από vaggospro 2
gerokost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 τι σχέση ρε παιδιά έχει μια κονσόλα των 250€ με ένα pc ? Μη συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια.... 3
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Κράτα τα 250 ευρώ σου και χτίσε υπολογιστή. Εκεί θα δεις τα πάντα , ταινίες , μουσική ζ παιχνίδια 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μην μπουμε σε τετοια κουβεντα. Υπαρχουν πολυ φτηνοτερες λυσεις απο 2060, αλλα φυσικα ειναι εντελως εκτος θεματος μια τετοια συζητηση. Εδω μιλαμε για το series S. Αλλη η χρηση ενος υπολογιστη, αλλη μιας κονσολας. 1 1
Macosj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Συγγνώμη ένα άσχετο σχόλιο αλλά έχω την απορία. Με το xbox pass και ιδίως αυτό για το cloud gaming, μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που έχει εκεί μόνο με την συνδρομή ή πρέπει να αγοράσεις το κάθε παιχνίδι μετά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα