Προς το περιεχόμενο

Xbox series s 249€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Για casual gamers είναι ο,τι πρέπει, το πολύ πολύ αν δε σε χωράει ο δίσκος παίζεις μπάλα με εναν εξωτερικό σκληρό και αποθηκεύεις εκεί ο,τι δε παίζεις εκείνη την περίοδο...

Με μια καλη γραμμη δεν χρειαζεται καν δισκος, απλα κατεβαζεις και παιζεις

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Yodakhs είπε

Αξίζει καθόλου το Series S παιδιά? Επειδή απ'όσο έχω δει πολλοί λένε ότι δεν ξέρουν κατά πόσο future proof θα είναι σε σχέση με τα κανονικά Series X / PS5, απ'όσο έχω καταλάβει στην ουσία δεν είναι πλήρως Next Gen δηλαδή δεν υποστηρίζει 4Κ αλλά ότι παιχνίδια βγαίνουν στα αλλά 2 θα βγαίνουν και εδώ αλλά για πόσο θα ισχύει αυτό, μήπως απλά σε 2 χρόνια δεν θα μπορεί να τρέξει τα games διότι δεν έχει τα κατάλληλα specs?

Τί λέτε γενικά για την κονσόλα, την έχει κάποιος να μας πει γνώμη?

Εγώ την πήρα περσι σε αντικατάσταση του one, για μένα σαν κονσόλα αξίζει πολλά το μόνο μείον είναι ο μικρός αποθηκευτικός χωρος άμα έχεις ένα σκληρό δεύτερο να τα οηγαινιγδρνειςμδεννεχει πρόβλημα απλά σκέψου ότι στο σκληρό χωράει περίπου 5 παιχνίδια καθώς ο καθαρός χώρος είναι 312 gb

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο ο μικρος χωρος. Ειναι και οτι δεν εχει optical drive, ειναι στην ουσια ο αντικαταστατης του one S digital only, οχι της κανονικης one S. Οποτε προσοχη σε οποιον θελει να εχει και ενα BD player/ 4K BD player για δισκακια με ταινες, δεν εχει τιποτα απο τα 2. Downgrade λοιπον απο την one S σε αυτον τον τομεα (του home cinema). Προσωπικα για παραδειγμα δεν θα το κοιτουσα ουτε στα 150. Για οποιον βεβαια θελει μονο να παιζει game pass + digital codes, ειπαμε δεν τον νοιαζει, θα το εχει παρει πιθανοτατα ηδη και στα 300, οποτε περι ορεξεως...

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως έγραψαν πολλοί άλλοι, ειναι η φθηνότερη next gen κονσόλα της αγοράς στα μισά χρήματα από το SeriesX.

Spoiler

Ειναι μια κονσόλα η οποια αν ξέρεις τι θέλεις/παιρνεις, ειναι πολύ καλή την παρούσα χρονική στιγμή.

Και μικρή σε μέγεθος που μεταφέρεται εύκολα και με τεράστια βιβλιοθήκη που φτάνει μέχρι και το αρχικό Xbox πισω σε Playstation 2 εποχές(λουκούμι για όποιον ψάχνει πχ δεύτερη κονσόλα πχ).

Ομώς όπως σε πολλά πράγματα, ότι πληρώνεις παίρνεις.

-Ειναι πιο αδύναμη στο κομμάτι των γραφικών, σε φάση να ειναι χειρότερο και απο το OneX του 2017(4TF Gpu).

-Ειναι digital only που σημαινει οτι δεν παιρνει δισκάκια(αρα τρώνε άκυρο αγορές μτχ/αγγελίες ή προσφορές απο καταστήματα ελλάδας/εξωτερικού). Επίσης δεν παίρνει δισκάκια για ταινίες για όσους τους ενδιαφέρει αυτό

-ειναι 500gb, με ελευθερα γύρω στα 350GB αν δεν κάνω λάθος. Η δε επίσημη επέκταση χώρου ειναι αρκετά ακριβή(αν και πολύ βολική). image.png.36095f3eb39a1c89d0ecba56f0a8e5e5.png

Ειδικά το τελευταίο ειναι που πονάει τους περισσότερους ακόμα και σαν Gamepass only να την έχεις την κονσόλα, όταν διαφορα  παιχνίδια πλέον φτάνουν ή και ξεπερνάνε τα 100Gb συνολικά.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Δεν ειναι μονο ο μικρος χωρος. Ειναι και οτι δεν εχει optical drive, ειναι στην ουσια ο αντικαταστατης του one S digital only, οχι της κανονικης one S. Οποτε προσοχη σε οποιον θελει να εχει και ενα BD player/ 4K BD player για δισκακια με ταινες, δεν εχει τιποτα απο τα 2. Downgrade λοιπον απο την one S σε αυτον τον τομεα (του home cinema). Προσωπικα για παραδειγμα δεν θα το κοιτουσα ουτε στα 150. Για οποιον βεβαια θελει μονο να παιζει game pass + digital codes, ειπαμε δεν τον νοιαζει, θα το εχει παρει πιθανοτατα ηδη και στα 300, οποτε περι ορεξεως...

Με 249€ κανένας υπολογιστής δεν παίζει τα παιχνίδια του S, όσο για ταινίες ελάχιστοι βλέπουν πλέον δισκακια αλλά ακόμα και αν θες bluray κλπ με 50€ παίρνεις ένα bluray reader και βλέπεις ότι ταινία θες οπουδηποτε

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απουσία του δισκου τους περισσότερους τους απασχολεί κυρίως για το κομμάτι των μτχ/αγγελιών, παρά για ταινίες.

Αν για παράδειγμα αυτά, δεν απασχολούν κάποιον και τον καλύπτει η κονσόλα συνολικά, εννοείται και την αγοράζει.

Εμεις απλά αναφέρουμε κάποια πράγματα προς ενημέρωση όσων δεν ασχολούνται. Στην κριση του καθενος ειναι αν τον καλύπτει η συγκεκριμένη κονσόλα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Η κονσόλα με το gamepass είναι φοβερό VFM, μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα σχόλια. Με συνολικά ~350-400 ευρώ μπορεί κάποιος να έχει κονσόλα και gamepass για 3 χρόνια, δηλαδή να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης του πολύ οικονομικά.

Εκτιμώ ότι είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που τους αφορά η προσφορά παρά αυτοί που θέλουν να δώσουν άλλα 250 για τα ελαφρώς καλύτερα γραφικά του X, τον έξτρα χώρο και το BD player. Η διαφορά στα γραφικά ανάμεσα στις δύο κονσόλες είναι μικρή στα περισσότερα παιχνίδια που έχω δει, πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει η τηλεόραση.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, elpenor είπε

Η διαφορά στα γραφικά ανάμεσα στις δύο κονσόλες είναι μικρή στα περισσότερα παιχνίδια που έχω δει, πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει η τηλεόραση.

Σε Qn90a - C2 και FH5 βλέπω διάφορα και αξίζει την διαφορά ιδίως για τον διπλό δίσκο.

Το S απλά υπάρχει για να μετακινείται.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Βλέποντας στην Γερμανία να πωλείται 189ε καταλαβαίνεις πόσο μας κλέβουν - κοροϊδεύουν. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gotthard είπε

Βλέποντας στην Γερμανία να πωλείται 189ε καταλαβαίνεις πόσο μας κλέβουν - κοροϊδεύουν. 

70 μαγαζιά στο idealo.de με τιμή πάνω από 265 ευρώ, amazon.de στα 270 ευρώ, συν ότι στη Γερμανία έχουν μικρότερο ΦΠΑ αλλά εδώ μας κλέβουν επειδή το technomarkt.de το έχει 200 ευρώ σαν προσφορά BF.....

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, perpetas είπε

Παίδες εγώ θέλω να παίζω 2K, Fifa και Football Manager. Είναι ΟΚ να το πάρω;

Εάν δεν παιζεις 4Κ 120fps ναι

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Εάν δεν παιζεις 4Κ 120fps ναι

Γιατι θα εχει 4Κ στα 60 με το S; Απο ποτε;

Ουτε 30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...