Προς το περιεχόμενο

Xbox series s 249€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Yodakhs είπε

Αξίζει καθόλου το Series S παιδιά? Επειδή απ'όσο έχω δει πολλοί λένε ότι δεν ξέρουν κατά πόσο future proof θα είναι σε σχέση με τα κανονικά Series X / PS5, απ'όσο έχω καταλάβει στην ουσία δεν είναι πλήρως Next Gen δηλαδή δεν υποστηρίζει 4Κ αλλά ότι παιχνίδια βγαίνουν στα αλλά 2 θα βγαίνουν και εδώ αλλά για πόσο θα ισχύει αυτό, μήπως απλά σε 2 χρόνια δεν θα μπορεί να τρέξει τα games διότι δεν έχει τα κατάλληλα specs?

Τί λέτε γενικά για την κονσόλα, την έχει κάποιος να μας πει γνώμη?

Next gen κονσόλα είναι το x όχι το S.Αν έχεις τηλεόραση 4κ και θες την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε γραφικά / fps τότε δεν θα ασχολιομουν με το s. Επίσης μην ξεχνάς ότι εκτός από δυνατότητες έχει και την μισή χωρητικότητα. Μελοντικα, όταν και θα έχουμε αποκλειστικότητες, σε αυτά η ψαλίδα αναμεσα τους θα είναι μεγαλύτερη.τωρα καθώς τα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν και για τις προηγούμενες γενιές  δεν χρησιμοποιούν πλήρως τις δυνατότητες τους.

Προσωπικά θα το έπαιρνα μόνο για κάνα πιτσιρικα σε συνδιασμό με το game pass 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά next gen κονσόλα είναι το series S. Και το λέω εγώ που έχω και τις δύο. Αυτή την τιμή είναι η πιο vfm επιλογή για αγορά κονσόλας. Η επόμενη επιλογή για next gen πάει σχεδόν σε διπλάσια τιμή. Εννοείται ότι επιβάλεται ο συνδυασμός της με game pass. Γνώμη μου οποιος σκοπεύει να την αγοράσει να περιμένει τις προσφορές που θα κάνουν οι αλυσίδες σε συνδιασμό με τις κάρτες των τραπεζων από εβδομάδα, ώστε να έχει μεγαλύτερο όφελος...

Επεξ/σία από gdal73
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το είπα και πριν. 

Όποιος έχει φράγκα χώνει για το Χ. 

Όποιος δε γουστάρει να δώσει παίρνει S και είναι φουλ ευχαριστημένος. Αυτά. 

Οτιδήποτε παραπάνω είναι να είχαμε να λέγαμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gdal73 είπε

Μια χαρά next gen κονσόλα είναι το series S. Και το λέω εγώ που έχω και τις δύο. Αυτή την τιμή είναι η πιο vfm επιλογή για αγορά κονσόλας. Η επόμενη επιλογή για next gen πάει σχεδόν σε διπλάσια τιμή. Εννοείται ότι επιβάλεται ο συνδυασμός της με game pass. Γνώμη μου οποιος σκοπεύει να την αγοράσει να περιμένει τις προσφορές που θα κάνουν οι αλυσίδες σε συνδιασμό με τις κάρτες των παιχνιδιών, από εβδομάδα, ώστε να έχει μεγαλύτερο όφελος...

Σαφέστατα και το s είναι φοβερή κονσόλα αν έχεις χαμηλό budget και συστήνεται σε όλους, ειδικά με game pass (αν το κάνεις μέσω vpn ακόμα καλύτερα) είναι φοβερό deal.  Όσον αφορά την διπλάσια τιμή πάντως, μιλάμε για μια κονσόλα με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και την δυνατότητα να την έχεις και ως blu ray αλλά και για παιχνίδια σε φυσική μορφή. Η διαφορά που θα γλυτώσεις από τα παιχνίδια και μόνο καθώς θα έχεις την δυνατότητα να τα αγοράσεις μεταχειρισμένα σε αρκετά χαμηλότερη τιμή αλλά και να τα πουλήσεις αργότερα, πολύ γρήγορα,θα κάνεις απόσβεση τα εχτρα χρήματα που θα έδινες για το x. 

Επεξ/σία από eskimoos
Δημοσ.

Φίλε δε διαφωνώ ότι το X έχει παραπάνω δυνατότητες. Εγώ έχω στην μια τηλεόραση το X και στην άλλη αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Series S. Εγώ μετρημένα 5 δισκάκια για το X και μάλιστα εγώ ασχοληθεί μόνο με το δίσκο του Elden ring στη κονσόλα. Τα τελευταία χρόνια όμως έπαιξα πάνω από 100 παιχνίδια στο pass. Καλό να υπάρχει η επιλογή του δίσκου, αλλά το game pass θα σε καλύψει σε μεγάλο φάσμα παιχνιδιών. Δε θα σε καλύψει μόνο αν θες οπωσδήποτε να παίξεις κάποιο παιχνίδι day 1 ή αν θες την κονσόλα αποκλειστικά για κάποια σειρά παιχνιδιών (fifa, assasin, COD…). Τώρα τα παιχνίδια που έχουν στο pass, ναι μερικά από αυτά έχουν διαφορά στο x (μη φανταστείς κάτι φοβερά διαφορετικό…οι περισσότεροι δε θα το καταλάβουν καν), αλλά στο μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών δεν θα δεις καμία διαφορά. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ναι στο Horizon θα δεις κάποια διαφορά, αλλά στο immortality καμία…Εξ´ και εγώ έχω καταλήξει να παίζω σε οποία κονσόλα είναι ελεύθερη, ανάλογα με το τι κάνουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας…

56 λεπτά πριν, eskimoos είπε

Σαφέστατα και το s είναι φοβερή κονσόλα αν έχεις χαμηλό budget και συστήνεται σε όλους, ειδικά με game pass (αν το κάνεις μέσω vpn ακόμα καλύτερα) είναι φοβερό deal.  Όσον αφορά την διπλάσια τιμή πάντως, μιλάμε για μια κονσόλα με πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και την δυνατότητα να την έχεις και ως blu ray αλλά και για παιχνίδια σε φυσική μορφή. Η διαφορά που θα γλυτώσεις από τα παιχνίδια και μόνο καθώς θα έχεις την δυνατότητα να τα αγοράσεις μεταχειρισμένα σε αρκετά χαμηλότερη τιμή αλλά και να τα πουλήσεις αργότερα, πολύ γρήγορα,θα κάνεις απόσβεση τα εχτρα χρήματα που θα έδινες για το x. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι αν αξίζει χωρίς το game pass. Για μένα που παίζω ενα παιχνίδι για 6 μήνες το game pass δεν έχει τόση αξία. Έχω το One και παίρνω ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και το παίζω για 4 έως 6 μήνες. Αξίζει λοιπόν να αναβαθμίσω σε series S τώρα σε αυτή τη τιμή ή να περιμένω κάποια στιγμή να πάρω το Χ να μην πάνε χαμένα και όσα δισκάκια έχω ήδη;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vatos είπε

Το ερώτημα είναι αν αξίζει χωρίς το game pass. Για μένα που παίζω ενα παιχνίδι για 6 μήνες το game pass δεν έχει τόση αξία. Έχω το One και παίρνω ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι και το παίζω για 4 έως 6 μήνες. Αξίζει λοιπόν να αναβαθμίσω σε series S τώρα σε αυτή τη τιμή ή να περιμένω κάποια στιγμή να πάρω το Χ να μην πάνε χαμένα και όσα δισκάκια έχω ήδη;

Φίλε χωρίς το gamepass, εξαρτάται και πάλι απο την χρήση. Υπάρχουν παιχνίδια που η αξία τους ευτελίζεται πολύ γρήγορα (Fifa, ΝΒΑ). Δεν θα πιάσεις και τίποτα να τα δώσεις μετά από ένα χρόνο. Τωρα αν παίζεις 1 παιχνίδι το εξάμηνο και θες να το επιλέγεις εσύ, ισως ο δίσκος να ειναι καλλίτερη επιλογή. Πάντως να ξέρεις το gamepass αν εφαρμάσεις ότι λένε τα παιδιά στο αντίστοιχο νήμα, θα σου βγεί κανά 100ρικο για 2 χρόνια το πολύ. Ούτε καν στην αξία δυο first party της Sony...

Δημοσ.

Για casual gamers είναι ο,τι πρέπει, το πολύ πολύ αν δε σε χωράει ο δίσκος παίζεις μπάλα με εναν εξωτερικό σκληρό και αποθηκεύεις εκεί ο,τι δε παίζεις εκείνη την περίοδο...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Με τόσο μικρό δίσκο δεν πας πουθενά 

Μια χαρα ειναι, εγω αυτην την στιγμη εχω εγκατεστημενα forza5/halo infinite/plague tale/fifa 22/psychonauts2  και 3-4 μικρα και ειμαι στο 84%

Για να βαλω καιτ αλλο απλα θα κανω uninstall κατι. Ταυτοχρονα δεν παιζει να παιξω πανω απο 2 παιχνιδια.

Ο δισκος δεν ειναι για να σωζεις οτι εχει το gamepass, κατεβαζεις και σβηνεις αναλογα τι θελεις να παιζεις

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον ειναι πραγματικη προσφορα, ενα 50αρικο κατω απο τα 3 κατοσταρικα που παιζει παντου ολο το χρονο

2ον φυσικα και ειναι next gen αφου παιζει next gen παιχνιδια. Αθορυβο, compact και απιστευτα γρήγορο, σχεδον ξεχνας loading times, επαιζα το AC Valhalla σε Ps4 Και XBOX S, παιχνιδι που εχει μεγαλους χαρτες και η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα. Συνδυαστικα με το Game Pass, ειναι η πιο  VFM επιλογη. Και βεβαια, διαθετει για εμενα το πιο χρησιμο χαρακτηριστηκο ever, το quick resume, ξεχνας το loading, εχεις τα games σου διαθεσιμα ανα πασα στιγμή 

Επεξ/σία από tutuyo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...