Armoral Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ας περιμένουμε και θα δούμε... https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003
DownUNDERground Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Armoral είπε https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003 Η ερώτησή μου ήταν για το Amazon.
UncleKim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, ramshi είπε Αυτό με το gamepass μπορείς να το εξηγήσεις λίγο πως δουλεύει τιμες κτλ. Χοντρικά : Πληρωνεις μία συνδρομή (ας πούμε 25 ευρώ το τρίμηνο, το ακριβότερο σενάριο), και έχεις άπειρα παιχνίδια να παίζεις. Από καινούρια DAY ONE και ΑΑΑ τίτλους που μπαίνουν στην πλατφόρμα μέχρι Indies. Παίζει να μην χρειαστεί να ξαναπληρώσεις για παιχνίδι. 2
notist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Η ερώτησή μου ήταν για το Amazon. Δεν βρήκα κάτι σε όλα τα ευρωπαϊκά amazon. Ένα ανακασκευασμένο όπως το λέει με ένα κοντρόλ. 1
rodosf1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikolakakis είπε Σε ποιο αμαζον; Μπορείς να βάλεις λινκ αν σου είναι εύκολο; 46 λεπτά πριν, Jumbi είπε Ψεμματα, δεν το βλεπω πουθενα στο αμαζον σε τετοια τιμη. 49 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ποιό το νόημα να τα γράφετε χωρίς link;;; Δεν το βρίσκω κάπου. Μήπως κοιτάς marketplace ή δεν υπολογίζεις ΦΠΑ και μεταφορικά; έληξε δυστυχώς η προσφορά. κ εγω δεν το βρίσκω πια το link. Κρίμα. Ας ελπίσουμε να το ξαναδώσει. Ψέματα δεν ήταν, σαν ψέμα ήταν η τιμή αυτή! 2
tasanton Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την ίδια τιμή δίνει η Cosmodata και το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή (249€). Το θέμα είναι ανα αξίζει για κάποιο περιστασιακό gamer. Αφού δεν έχει DVD, οι χρόνοι κατεβάσματος παιχνιδιών δεν είναι μεγάλοι; Επίσης ο δίσκος δεν είναι λίγο μικρός σε χωρητικότητα; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από tasanton
DownUNDERground Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, rodosf1 είπε έληξε δυστυχώς η προσφορά. κ εγω δεν το βρίσκω πια το link. Κρίμα. Ας ελπίσουμε να το ξαναδώσει. Ψέματα δεν ήταν, σαν ψέμα ήταν η τιμή αυτή! Δεν νομίζω να υπήρξε φίλε. Μάλλον κάτι μπέρδεψες. Το λέω γιατί τα link στο Amazon δε σβήνονται. Διατηρείται κάποια σχετική ιστορικότητα και κάπου θα φαινόταν. Εκτός αν ήταν με κουπόνι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από DownUNDERground 1
stefstav Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tasanton είπε Την ίδια τιμή δίνει η Cosmodata και το Πλαίσιο αυτή τη στιγμή (249€). Το θέμα είναι ανα αξίζει για κάποιο περιστασιακό gamer. Αφού δεν έχει DVD, οι χρόνοι κατεβάσματος παιχνιδιών δεν είναι μεγάλοι; Επίσης ο δίσκος δεν είναι λίγο μικρός σε χωρητικότητα; όταν θα δείς τι τίτλους έχει μέσα το game pass, ίσως σου φανεί μικρός ο δίσκος. Εγώ θεωρώ ότι αν αφιερώνεσαι σε 2-3 παιχνίδια δε θα χεις πρόβλημα. Το πόσο γρήγορα κατεβαίνουν είναι θέμα και της ταχύτητας σύνδεσης. Γενικά, το gamepass είναι ενδεχομένως η καλύτερη προσφορά στο χώρο του gaming που έχει γίνει ποτέ, ειδικά λαμβάνοντας το VFM. Εγώ που παρακολουθώ πολύ απόμακρα τις εξελίξεις, πείστηκα και μπήκα στο χορό φέτος και αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα... 1
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 120fps σε παιχνίδια που το υποστηρίζουν έχει το Series S; η μόνη διαφορά είναι η ανάλυση;
stefstav Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε 120fps σε παιχνίδια που το υποστηρίζουν έχει το Series S; η μόνη διαφορά είναι η ανάλυση; οι βασικές διαφορές είναι η ανάλυση και η χωρητικότητα σκληρού. Το S υποστηρίζει 120fps.
tasanton Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stefstav είπε όταν θα δείς τι τίτλους έχει μέσα το game pass, ίσως σου φανεί μικρός ο δίσκος. Εγώ θεωρώ ότι αν αφιερώνεσαι σε 2-3 παιχνίδια δε θα χεις πρόβλημα. Το πόσο γρήγορα κατεβαίνουν είναι θέμα και της ταχύτητας σύνδεσης. Γενικά, το gamepass είναι ενδεχομένως η καλύτερη προσφορά στο χώρο του gaming που έχει γίνει ποτέ, ειδικά λαμβάνοντας το VFM. Εγώ που παρακολουθώ πολύ απόμακρα τις εξελίξεις, πείστηκα και μπήκα στο χορό φέτος και αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα κάνει νωρίτερα... Οπότε λες ότι αξίζει το κόστος, αντί π.χ. κάποιος να πάει απευθείας στο X (και για το blue-ray).
stefstav Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tasanton είπε Οπότε λες ότι αξίζει το κόστος, αντί π.χ. κάποιος να πάει απευθείας στο X (και για το blue-ray). Αν δε σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το 4Κ και έχεις θέμα με τα 500€ του Χ, προφανώς και είναι τρελή προσφορά. Ενδεικτικά, τσέκαρε τι παιχνίδια έχει το GP αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως τι πρόκειται να μπεί αργότερα (day one κτλ). Ύστερα, υπάρχει μια διαχείριση κόστους για το gamepass το ίδιο, μπορείς να τσεκάρεις μια μέθοδο σε ειδικό θέμα εντός του φόρουμ και να γλυτώσεις εξτρά χρήματα: Σκέψου, εγώ δε θα αγόραζα τίποτα αν δεν ήταν αυτές οι ειδικές συγκυρίες που αναφέρονται εδω. Αλλά πραγματικά ψήθηκα και δε μετανιώνω με τίποτα. 1 1
tasanton Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, stefstav είπε Αν δε σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το 4Κ και έχεις θέμα με τα 500€ του Χ, προφανώς και είναι τρελή προσφορά. Ενδεικτικά, τσέκαρε τι παιχνίδια έχει το GP αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως τι πρόκειται να μπεί αργότερα (day one κτλ). Το θέμα είναι ότι έχω και 2-3 παιχνίδια σε DVD Και στο GP π.χ. δεν έχει το NBA 21, έχει ένα παλαιότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα