demmian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους . Έχω 2 λάπτοπ, ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό. Αγόρασα το cyber ghost 8 για να κάνω το εξής. Θέλω να συνδέομαι με σέρβερ πχ Τσεχίας με το προσωπικό κ μετά να συνδέω το επαγγελματικό λάπτοπ στο hotspot του προσωπικού για να φαίνεται ότι μπαίνω από Τσεχία και μετά να χρησιμοποιήσω το VPN του επαγγελματικού. Νόμιζα ότι θα πιάσει , αλλά δοκίμασα κ βλέπω ότι ενώ το προσωπικό με το what's my IP μου βγάζει τσεχική IP, το επαγγελματικό μου βγάζει τα στοιχεία της Ελλάδας. Δεν θα έπρεπε αφού συνδέομαι με το hotspot να παίρνει διεύθυνση Τσεχίας; Κάνω κάτι λάθος ;; Μπορώ να δουλεύω remote απλά θέλω κάποιες μέρες τον μήνα να δουλεύω από Ελλάδα χωρίς να φαίνεται ότι είμαι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbats Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δοκίμασες με αυτόν τον οδηγό που μάλλον έχει κάποια κολπάκια για να πετύχει? https://support.cyberghostvpn.com/hc/en-us/articles/115002698345-How-to-share-a-VPN-connection-over-Wi-Fi-on-Windows-10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 @eliasbatsσε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι δεν το είχα δει καν..θα το κοιτάξω αργότερα κ θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα