Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/11/2022 στις 9:49 ΜΜ, dios2312 είπε

Με την αγορα του last of us part 2 εχουμε και το δωρεαν upgrade για ps5?

Nαι κανονικα. Η αναβαθμιση εγκειται στους βελτιωμενους  χρονους φορτωσης και στην αυξηση του framerate  απο τα 30 στα 60 fps.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2022 στις 4:22 ΜΜ, CaMp3on είπε

Το ghost σε ps4 θα το ευχαριστηθώ;

Το πήρες χθες!!! 

Στις 18/11/2022 στις 4:22 ΜΜ, CaMp3on είπε

Επεξ/σία από lorddeimos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε

Ειναι λογω black friday η τιμη η γενικη;

Είναι από την Sony Black Friday.

To Ghost of Tsushima το τερμάτισα το καλοκαίρι στο PS5 με την συνδρομή. Αξίζει να το πάρω από την στιγμή που θέλει και 2 upgrade που χρεώνονται για να γίνει PS5 edition ? 

Δημοσ.

Καλή φάση παιδιά! Το είδα και εγώ,  πολύ καλή τιμή. Το death stranding λέει τίποτα άραγε?? Μου φάνηκε κάπως βαρετό από βίντεο που είδα!! Πολύ κουβάλημα ξέρω γώ.. Ίσως να έχει καλό story αλλά το gameplay είναι που μετράει περισσότερο σωστά?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jls55 είπε

Καλή φάση παιδιά! Το είδα και εγώ,  πολύ καλή τιμή. Το death stranding λέει τίποτα άραγε?? Μου φάνηκε κάπως βαρετό από βίντεο που είδα!! Πολύ κουβάλημα ξέρω γώ.. Ίσως να έχει καλό story αλλά το gameplay είναι που μετράει περισσότερο σωστά?

Λέει αρκεί να σου αρέσουν τα παιχνίδια που χρειάζονται χρόνο. Στα 9,90 μην το συζητάς καν.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Jls55 είπε

Καπου τοσο το ειχα παρει και εγω, δεν ξερω, ειναι πολυ περιεργο παιχνιδι. Το τερματισα μπας και δω κατι διαφορετικο στο τελος αλλα δεν...
Απο το δευτερο μισο με ενα αλλο αντικειμενο που θα σου δωσει θα πηγαινεις αερα και γινεται πιο ευκολο
Δεν νομιζω να ξαναπαιξω ποτε μου αυτο το παιχνιδι.
Το The last of us 2 ηδη το πεθυμησα και φυσικα το παραγγειλα ξανα

• Like 1
Δημοσ.

Έχει σε πολλά αλυσίδες τα παιχνίδια με 10 ευρώ, περισσότερο θέμα διαθεσιμότητας είναι πάρα καταστήματος. Εγώ πήρα το "Η γνωση ειναι δυναμη:Δεκαετίες" με 10 ευρώ από Max Stores, θα πάρω και το απλό από κάνα Κωτσοβολο. Ευκαιρία είναι να πάρεις τα παιχνίδια στα ελληνικά, γιατί στο ίντερνετ δεν υπάρχουν! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, beatshooter είπε

Παίζει αλλού το ghost  στα 9.99€??? Παντού εξαντλημένο...

Στον Γερμανό φαίνεται να υπάρχει με χαμηλή διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Armoral είπε

Λέει αρκεί να σου αρέσουν τα παιχνίδια που χρειάζονται χρόνο. Στα 9,90 μην το συζητάς 

Ωραίος φιλε!!👍

18 ώρες πριν, safridia είπε

Καπου τοσο το ειχα παρει και εγω, δεν ξερω, ειναι πολυ περιεργο παιχνιδι. Το τερματισα μπας και δω κατι διαφορετικο στο τελος αλλα δεν...
Απο το δευτερο μισο με ενα αλλο αντικειμενο που θα σου δωσει θα πηγαινεις αερα και γινεται πιο ευκολο
Δεν νομιζω να ξαναπαιξω ποτε μου αυτο το παιχνιδι.
Το The last of us 2 ηδη το πεθυμησα και φυσικα το παραγγειλα ξανα

Χαχα σωστός!! Και εγώ το τερματισα και το έδωσα!! Παιχνιδαρα!!!  Θα το πάρω πάλι κάποια στιγμή! Τώρα για το death με καλυψες!!.😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...